Filtrera Hotell

Pris: 160-2445 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Rimini

Hitta de bästa hotellen i Rimini, Italien för dig!
Visar 46-60 av 63 hotell i Rimini. Inga hotell har filtrerats bort!
från 448kr.

Det är nära Italien i miniatyr längs med vägen Via Emilia som du finner Hotel Fiera, ett lyxhotell för den kräsne. Det glansfulla hotellet har många bekvämtligheter som exempelvis företagscenter, kemtvätt och torrbastu.

från 448kr.

Ferretti Beach Hotel är ett hotell beläget nära Augustus båge och nära sevärdheterna Arco d'Augusto och Cipriani Training. Hotellet är ett fyrstjärnigt hotell och med en kostnad på 448kr är hotellet något dyrare än de genomsnittliga hotellen.

från 449kr.

Hotel President är ett fyrstjärnigt hotell som tycks vara och är beläget ganska nära sevärdheterna Basilica Cattedrale (Tempio Malatestiano) och Arco d'Augusto. Boendet påträffas nära Tempio Malatestiano längs gatan Viale Tripoli.

från 455kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Sacramora betraktas vara och ligger ganska nära turistattraktionerna Bagno 39 Cigno och Bagno Egisto 38. Det är på gatan Viale Toscanelli Viserba i Rimini (Viserba) som du finner detta hotell.

från 501kr.

Nära sandstranden i Rimini ligger Golden Tulip Waldorf Hotel som är perfekt för dig som kvickt vill kunna gå ut och sola. Strandhotellet har en standard på 4 stjärnor, är byggt längs med gatan Viale A. Vespucci och kostar från 501 kr och uppåt.

från 517kr.

Hotel Fabrizio är ett 3-stjärnigt hotell inte långt ifrån sevärdheterna Arco d'Augusto och Cipriani Training. Det är nära Augustus båge längs med vägen Via Federico Tozzi som detta boende är beläget.

från 517kr.

Hotel Card International, ett tjusigt hotell med förtrollande känsla nära Tempio Malatestiano längs med vägen Via Dante Alighieri. Boendet är utmärkt för er som önskar en lyxigare vistelse med t.ex. lyxfaciliteter.

från 532kr.

Hotel Regina Elena 57 & Oro Bianco Spa är ett spahotell med avkopplande faciliteter som bastu, spaanläggning och pool (utomhus). Det är vid gatan Viale Regina Elena nära Augustus båge som ni hittar detta fyrstjärniga spahotell.

från 568kr.

Det företagsanpassade Mercure Rimini Artis är ett fyrstjärnigt hotell på gatan Viale Vespucci. Du kan bli en hotellgäst från 568 svenska kronor och det finns exempelvis bolagscenter och rum för konferens att ta del av.

från 569kr.

Spahotellet Hotel De Londres är ett harmoniskt boende med bekvämligheter som torrbastu, spaanläggning och hälsoklubb. Spahotellet påträffas utmed gatan Viale Vespucci och det är här, nära Tempio Malatestiano som ni kan få en stillsam vistelse.

från 585kr.

Det företagsvänliga hotellet Clarion Hotel Admiral Palace har fyra stjärnor i hotellstandard och är beläget på vägen Viale Giovanni Pascoli. Konferenssal och bolagscenter är exempel på företagsfaciliteter och hotellrummen kostar från 585 kr.

från 659kr.

Hotellet Hotel Kennedy ligger inom gångavstånd till åtskilliga topprestauranger i Rimini. Rummen har priser från 659 SEK per natt och det är nära Tempio Malatestiano som man du stöter på detta trestjärniga hotell.

från 675kr.

Hotellet Residence Royal är ett boende som enbart är placerat en liten bit ifrån sevärdheterna Fiabilandia och Bagni Ricci. Detta boende hittas längs med Viale Sabaudia i Rimini (Miramare).

från 676kr.

Sandstranden i Rimini ligger precis intill Le Méridien Rimini. Det är på gatan Viale Lungomare Murri som du påträffar detta solvänliga boende med 4 stjärnor och till priser från 676 svenska kronor.

från 758kr.

Det lyxiga och flotta hotellet Grand Hotel Rimini e Residenza är beläget vid gatan Parco Federico Fellini, nära Riminis delfinarium. Detta boende har både hälsoklubb, pool (utomhus) och en lyxig känsla för hotellets gäster.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Rimini

Karta över Rimini med hotell