Filtrera Hotell

Pris: 160-2445 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Rimini

Hitta de bästa hotellen i Rimini, Italien för dig!
Visar 31-45 av 63 hotell i Rimini. Inga hotell har filtrerats bort!
från 373kr.

Nära Tempio Malatestiano är hotellet Hotel King placerat och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Arco d'Augusto och Basilica Cattedrale (Tempio Malatestiano). Hotellet är ett 3-stjärnigt hotell och betraktas varken vara dyrt eller billigt för ett hotell.

från 373kr.

Stranden i Rimini påträffas nära Hotel Ascot. Detta strandhotell har en standard på 4 stjärnor, finnes längs med vägen viale Principe di Piemonte och kostar från 373 kr.

från 379kr.

Park Hotel, ett hotell som har bekvämligheter som bland annat pub, pool utomhus och restaurang. Detta hotell finner du utmed vägen Regina Elena som går nära Tempio Malatestiano och med en standard på fyra stjärnor.

från 379kr.

Nära Augustus båge och inte långt bort från sevärdheterna Bagno 81 No Problem och Cipriani Training ligger Hotel Malibu. Detta hotell är relativt vardagligt och har en standard på 2 stjärnor.

från 380kr.

Detta fyrstjärniga hotell finnes nära Augustus båge där hotellrummen har t.ex. värdeförvaring, minibar och Internet. På Hotel Du Soleil är det möjligt att få tag på ett rum för 380 kr.

från 380kr.

Hotel Trieste är ett populärt hotell med fyra stjärnor och många belåtna gäster. Detta hotell finns nära Tempio Malatestiano längs med Viale Trieste i Rimini.

från 395kr.

Hotel Dei Platani är ett trestjärnigt hotell med träningsanläggning som ger möjligheten till att träna under ditt besök i Rimini. Från 395 svenska kronor får ni boka hotellrummen som inte är fullutrustade.

från 407kr.

Inte långt till en bra solplats bjuder Best Western Premier Hotel Milton på som finns inte långt ifrån badstranden i Rimini. Det 4-stjärniga boendet ligger längs med Via A.Cappellini A med ett pris från 407 svenska kronor.

från 410kr.

Med ett kort avstånd till flera omtyckta restauranger i Rimini är Mercure Rimini Lungomare ett tilltalande hotell. Hotellrummen kostar från 410 kr och det är nära Tempio Malatestiano som man du hittar detta 4-stjärniga boende.

från 418kr.

Om ni vill övernatta på ett populärt spahotell som är beundrat av tidigare gäster så kan möjligtvis det 3-stjärniga Le Rose Suite Hotel vara för er. Det är nära Augustus båge vid vägen Viale Regina Elena som ni hittar detta boende i Rimini.

från 418kr.

Detta hotell är beläget i Rimini (Viserbella), har tre stjärnor och hotellets rum har inte mer än det vanligaste. På Residence Beach Paradise är det möjligt att teckna ett hotellrum från 418 kronor som billigast.

från 418kr.

Yes Hotel Touring är ett beachhotell i Rimini med åtskilliga omtyckta matställen inom gångavstånd. Det är i Rimini (Miramare) som du hittar detta fyrstjärniga boende med priser från 418 kronor per rum.

från 437kr.

Hotel Punta Nord är ett fyrstjärnigt hotell i Rimini. Detta boende anses vara bättre än många andra och hotellets rum har bl.a. AC, värdeförvaring och minibar.

från 443kr.

Holiday Inn Rimini har en klass på 4 stjärnor och en träningsanläggning att motionera i under ditt besök i Rimini. Från 443 kronor får ni hyra rummen på hotellet som till exempel har AC, minibar och värdeförvaring.

från 447kr.

På Hotel Villa Bianca har ni inte långt till många populära restauranger i Rimini. Det är nära Augustus båge som detta 3-stjärniga hotell ligger med hotellrum från 447 SEK och uppåt.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Rimini

Karta över Rimini med hotell