Filtrera Hotell

Pris: 209-1554 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Verona

Hitta de bästa hotellen i Verona, Italien för dig!
Visar 16-30 av 38 hotell i Verona. Inga hotell har filtrerats bort!
från 493kr.

Hotel San Pietro är ett hotell med 4 stjärnor och vanliga faciliteter för hotellets gäster. Hotellrummen är furnerade med bl.a. minibar, värdeförvaring och luftkonditionering.

från 523kr.

Hotellet Best Western Antico Termine har bekvämligheter som tillexempel pool utomhus, restaurang och bar. Det är i Sona (Lugagnano) och längs gatan Via Stazione a Lugagnano som ni springer på detta fyrstjärniga boende.

från 569kr.

Hotel Fiera är ett hotell som finns i Verona (Fiera Verona) och inte långt bort från sevärdheterna Fiera di Verona och Parco delle Cascate di Molina. Hotellet har en fyrstjärnig standard och med en kostnad på 569 kronor per hotellrum vilket betraktas som en normal prisnivå för staden.

från 595kr.

Många omtyckta matställen i Verona är beläget inom ett kort avstånd till hotellet Hotel Mastino. Detta hotell har 3 stjärnor i klass och ni hittar det nära Verona-arenan med ett pris från 595 SEK för en natt.

från 599kr.

Det är från 599 kronor och uppåt som ni finner på det fyrstjärniga hotellet Hotel Giberti. Boendet finnes nära Verona-arenan.

från 607kr.

Detta 3-stjärniga boende ligger väldigt nära de efterfrågade sevärdheterna Piazza Bra och Piazza delle Erbe. Hotel Europa SNC finns nära Verona-arenan och är ett boende där rummen har ett pris från 607 kr.

från 612kr.

Holiday Inn Express Hotel & Suites Madison-Verona är ett beundrat hotell med ett stort antal nöjda gäster och finns i Verona. Standarden för detta boende ligger på 2 stjärnor och med ett pris på 612 kr per hotellrum ligger det vid genomsnittet i kostnad.

från 631kr.

Många omtyckta matställen i Verona hittas nära hotellet Hotel San Luca. Det är nära Verona-arenan som detta trestjärniga boende finnes med rum från 631 kr och uppåt.

från 674kr.

På Hotel Leopardi kan ni relaxa med ljuvliga spa-aktiviteter som bastu, gym och spa. Detta fantastiska spahotell med fyra stjärnor finnes längs med vägen Via Giacomo Leopardi nära Basilica di San Zeno Maggiore.

från 720kr.

Nära Verona-arenan är hotellet Hotel Milano byggt och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Piazza delle Erbe och Casa di Giulietta. Det är ett 3-stjärnigt hotell och det hör till ett mellansegment i pris med 720 kr per hotellrum.

från 759kr.

Crowne Plaza Verona Fiera är ett hotell med bekvämligheter som pool (inomhus), gym och bar. Detta boende har en standard på 4 stjärnor och ni springer på det i Verona (Fiera Verona) på vägen Via Belgio.

från 767kr.

Det tvåstjärniga hotellet La Quinta Inn & Suites Verona är anpassat för företag och du hittar det på vägen Willow Pl. Rummen har ett pris från 767 kr och exempel på faciliteter för bolag är större konferensrum och bolagscenter.

från 790kr.

Ett omtyckt hotell är Colomba D'Oro Hotel som du påträffar nära Verona-arenan och har många tillfredställda hotellgäster. Boendets standard är på 4 stjärnor och är beläget lite över vad som är medel i pris i staden.

från 796kr.

Ett omtyckt hotell är Hotel Accademia som du stöter på nära Verona-arenan och har många belåtna gäster sedan förut. Hotellets standard är på 4 stjärnor och är en smula dyrare än genomsnittet från 796kr för en natt.

från 800kr.

Turning Stone Resort And Casino är ett populärt golfhotell med en standard på fyra stjärnor och väldigt många belåtna hotellgäster. Det är i Verona vid vägen Patrick Rd nära flygplatsen som ni stöter på detta boende.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Verona

Karta över Verona med hotell