Filtrera Hotell

Pris: 209-1554 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Verona

Hitta de bästa hotellen i Verona, Italien för dig!
Visar 31-38 av 38 hotell i Verona. Inga hotell har filtrerats bort!
från 851kr.

Det fyrstjärniga och populära hotellet Best Western Hotel Firenze är mycket uppskattat av hotellgästerna. Detta hotell påträffas nära Verona-arenan längs med vägen Corso Porta Nuova.

från 961kr.

Det uppskattade hotellet Fairfield Inn & Suites by Marriott Verona har tvåstjärnig klass och har tilldelats bra utlåtande. Det är ett hotell som finnes på landet längs med vägen Willow Place i Verona.

från 1023kr.

Det romantiska boendet Relais de Charme Il Sogno di Giulietta - Guest House har en hotellstandard på ett okänt antal stjärnor och är ett bra alternativ för en romantisk weekend. Hotellrummen kan ni hyra från 1023 kronor och du hittar hotellet nära Verona-arenan.

från 1084kr.

Escalus Luxury Suites Verona är ett hotell med låg standard och vanliga faciliteter för hotellets gäster. Hotellrummen är furnerade med exempelvis minibar, värdeförvaringsbox och luftkonditionering.

från 1085kr.

Efterfrågade sevärdheter som Piazza delle Erbe och Piazza Bra finner du en kort promenad från detta enkla och billiga hotell. Det är nära Verona-arenan som du finner Opera Relais de Charme, ett hotell med priser från 1085 kr.

från 1327kr.

På det 5-stjärniga hotellet Hotel Gabbia d'Oro kan ni känna av passionen i Verona. Det är nära Verona-arenan som du hittar boendet och där ni kan boka hotellrum från 1327 kronor.

från 1391kr.

Lev drömlikt under din vistelse i Verona på det femstjärniga hotellet Due Torri Hotel. Det är nära Verona-arenan som du stöter på hotellet och där ni har möjligheten att övernatta på ett romantiskt sätt från 1391 kronor.

från 1554kr.

Populära turistattraktioner som Piazza delle Erbe och Piazza Bra ligger en bit bort från hotellet Palazzo Victoria. Detta fyrstjärniga hotell hittar ni på gatan Via Adua i Verona.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Verona

Karta över Verona med hotell