Filtrera Hotell

Pris: 141-2293 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Fukuoka

Hitta de bästa hotellen i Fukuoka, Japan för dig!
Visar 1-15 av 76 hotell i Fukuoka. Inga hotell har filtrerats bort!
från 141kr.

Detta väldigt billiga hotell är beläget i Fukuoka (Hakata), har två stjärnor i standard och hotellrummen har endast det enklaste. På International Hostel Khaosan Fukuoka är det möjligt att boka ett hotellrum från 141 kr som billigast.

från 141kr.

Tvåstjärniga hotellet Guest House Hokorobi hittar du nära Fukuokas stadsmuseum i Fukuoka. Boendet är byggt vid Muromi Sawara ku och det är absolut bland de billigaste i staden.

från 161kr.

Detta väldigt billiga hotell finner du i Fukuoka (Hakata), har 2 stjärnor i standard och hotellets rum har enbart standardutrustning. På Tabicolle Backpackers kan du boka ett rum från 161 kronor som billigast.

från 234kr.

Inte långt bort från attraktionerna Maizuru Park och Ohori Park hittar du Heiwadai Hotel Arato, ett 2-stjärnigt hotell som är rätt så enkelt. Du stöter på detta boende längs vägen Arato Chuo ku nära Ohori-parken.

från 235kr.

Med ett kort gångavstånd till många omtyckta restauranger i Fukuoka är det extremt billiga Anchor Hotel Hakata ett tilltalande hotell. Rummen kostar från 235 kr och det är i Fukuoka (Hakata) som du ni hittar detta trestjärniga boende.

från 235kr.

Från Japanese Ryokan Kashima Honkan har ni inte långt till ett stort antal efterfrågade attraktioner som t.ex. Kushida Shrine och Tenjin Underground City. Hotellet ligger intill gatan Reisen machi Hakata ku i Fukuoka och har en standard på 2 stjärnor.

från 241kr.

Med komfortabel övernattning och en hotellstandard på tre stjärnor har du nära till de välbesökta attraktionerna Tenjin Underground City och Kushida Shrine. Smile Hotel Hakata är ett extremt billigt hotell nära Fukuokas konstmuseum med en prislapp från 241 kr som lägst.

från 246kr.

Court Hotel Hakata Ekimae är ett mycket billigt hotell i Fukuoka med en hel del populära matställen inom kort gångavstånd. Det är nära Tochoji Temple som detta 3-stjärniga hotell påträffas med rum från 246 kronor och uppåt.

från 246kr.

Inte långt ifrån attraktionerna Tenjin Underground City och Ohori Park finnner ni hotellet Heiwadai Hotel Honkan som är beläget nära Ohori-parken. Detta hotell är oerhört billigt och har en klass på två stjärnor.

från 274kr.

Med en 3-stjärnig hotellstandard är detta ett mycket bra boende inte långt ifrån populära sevärdheter som Kushida Shrine och Tenjin Underground City. Med rum från 274 svenska kronor är APA Hotel Fukuoka-Watanabedori extremt billigt med en fin placering nära Tochoji Temple i Fukuoka.

från 279kr.

Det tvåstjärniga hotellet Elcasa Minami-Fukuoka finner du i Fukuoka i Fukuoka. Du hittar detta boendet byggt intill Ginten cho Hakata ku och med ett pris från 279kr per rum är det definitivt inte ett dyrt alternativ.

från 282kr.

Kamenoi Hotel Fukuoka Wajiro är ett trestjärnigt hotell med de mest grundläggande faciliteter. Hotellrummen är rustade med det mest viktiga du behöver för boendet.

från 284kr.

Detta är ett 3-stjärnigt boende som ligger nära efterfrågade turistattraktionerna Tenjin Underground City och Kushida Shrine. Det är nära Fukuokas museum för asiatisk konst som ni finner Court Hotel Fukuoka Tenjin, ett extremt billigt boende med pris från 284 kronor.

från 284kr.

Nakasu och Kushida Shrine är efterfrågade attraktioner som du hittar inte långt ifrån detta tvåstjärniga logi. Med hotellrum från 284 kronor och uppåt är R&B Hotel Hakata Ekimae billigt med en schyst placering nära Tochoji Temple i Fukuoka.

från 285kr.

Om ni vill bo på ett populärt hotell som fått läckra vitsord av tidigare boenden så kan det 3-stjärniga Hotel Sunline Fukuoka Hakata Ekimae vara för er. Det är längs med Hakata Ekimae Hakata i Fukuoka (Hakata) som du hittar detta billiga boende.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Fukuoka

Karta över Fukuoka med hotell