Filtrera Hotell

Pris: 141-2293 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Fukuoka

Hitta de bästa hotellen i Fukuoka, Japan för dig!
Visar 46-60 av 76 hotell i Fukuoka. Inga hotell har filtrerats bort!
från 396kr.

På Comfort Hotel Hakata har ni mycket nära till många omtyckta matställen i Fukuoka. Boendet har 3 stjärnor i klass och finns nära Tochoji Temple med en pirslapp från 396 kr per dygn.

från 396kr.

På Hotel Mystays Fukuoka Tenjin har man inte långt till många populära restauranger i Fukuoka. Det är nära Fukuokas konstmuseum som detta trestjärniga hotell är stationerat med hotellrum från 396 kronor och uppåt.

från 405kr.

Hotellet Valie Hotel Akasaka påträffas inom kort gångavstånd till flera toppkrogar i Fukuoka. Hotellet har två stjärnor i standard och påträffas nära Ohori-parken med priser från 405 kr per natt.

från 414kr.

Välbesökta turistattraktioner som Nakasu och Kushida Shrine ligger en kort bit från boendet Hotel Sunroute Hakata. Detta logi är 3-stjärnigt och du hittar det i Fukuoka intill vägen Hakata Eki Chuo gai Hakata ku.

från 430kr.

3-stjärniga hotellet Ark Hotel Royal Fukuoka Tenjin hittar du nära Fukuokas konstmuseum i Fukuoka. Detta hotell ligger på gatan Tenjin Chuo ku och det hör till ett normalt prissegment för boenden.

från 462kr.

Du har ett stenkast bort till några välbesökta attraktioner som Kushida Shrine och Tenjin Underground City från hotellet Dormy Inn Hakata Gion. Detta boende ligger vid gatan Reisen Cho Hakata Ku i Fukuoka och har en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 469kr.

Med tak över huvudet och en klass på 3 stjärnor har ni inte långt till de välbesökta attraktionerna Kushida Shrine och Nakasu. Nishitetsu Inn Hakata är ett hotell nära Tochoji Temple i Fukuoka med en prislapp från 469 SEK för ett hotellrum.

från 473kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell som påträffas ganska nära omtyckta turistattraktionerna Kushida Shrine och Tenjin Underground City. Med rum från 473 kr är I.P. Hotel Fukuoka inte bland de billigaste, men har en schyst placering nära Tochoji Temple i Fukuoka.

från 473kr.

Med trestjärnig hotellstandard är detta ett idealiskt hotell med ett kort gångavstånd till efterfrågade sevärdheter som Tenjin Underground City och Kushida Shrine. Fukuoka Garden Palace är ett hotell nära Fukuokas konstmuseum med priser från 473 kr och uppåt.

från 473kr.

Med tak över huvudet och en klass på 3 stjärnor har du nära till de välbesökta sevärdheterna Tenjin Underground City och Kushida Shrine. Från 473 kronor per dygn kan ni få ett rum på Daiwa Roynet Hotel Hakata-Gion nära Tochoji Temple i Fukuoka.

från 473kr.

Nära Tochoji Temple är hotellet Candeo Hotels - The Hakata Terrace byggt och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Tenjin Underground City och Canal City Hakata. Hotellet är ett 4-stjärnigt hotell och med en kostnad för 473 kronor per hotellrum vilket får anses som en normal prisnivå för Fukuoka.

från 485kr.

Med ett kort gångavstånd till populära turistattraktioner som Maizuru Park och Tenjin Underground City kanske hotellet Hakata Green Hotel Tenjin ett prima val. Detta boende är stationerat längs med vägen Daimyo Chuo ku i Fukuoka och har en standard på 3 stjärnor.

från 486kr.

På Hotel Eclair Hakata har man nära till många populära matställen i Fukuoka. Rummen kostar från 486 SEK per natt och det är nära Tochoji Temple som ni stöter på detta 3-stjärniga hotell.

från 488kr.

Fyrstjärniga hotellet Hakata Excel Hotel Tokyu är stationerat nära Tochoji Temple i Fukuoka. Det är vid vägen Nakasu Hakata ku som detta boende är beläget och har ett pris som ligger något över genomsnittet.

från 497kr.

Hotellet Canal City Fukuoka Washington Hotel finns inom gångavstånd till flera bra matställen i Fukuoka. Hotellrummen har ett pris från 497 svenska kronor per natt och det är nära Tochoji Temple som man du stöter på detta trestjärniga hotell.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Fukuoka

Karta över Fukuoka med hotell