Filtrera Hotell

Pris: 141-2293 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Fukuoka

Hitta de bästa hotellen i Fukuoka, Japan för dig!
Visar 16-30 av 76 hotell i Fukuoka. Inga hotell har filtrerats bort!
från 287kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på tre stjärnor nära Tochoji Temple och hotellrum med det vanligaste du kan avses vara i behov av. På hotellet Best Western Fukuoka Nakasu Inn är det möjligt att under lågsäsong teckna hotellrum från 287 kronor.

från 292kr.

Med en trestjärnig hotellstandard är detta ett helt okej boende nära till populära turistattraktioner som Tenjin Underground City och Maizuru Park. Plaza Hotel Tenjin är ett billigt hotell nära Ohori-parken i Fukuoka med priser från 292 kr som lägst.

från 292kr.

Efterfrågade attraktioner som Tenjin Underground City och Kushida Shrine ligger en bit bort från boendet Hotel Sky Court HAKATA. Detta 2-stjärniga hotell stöter du på gatan Gion cho Hakata ku i Fukuoka.

från 295kr.

Kamenoi Hotel Fukuoka Kanenokuma, ett trestjärnigt hotell i Fukuoka. Ni hittar detta boendet intill vägen Kanenokuma Hakata Ku och får anses som ett billigt boende i Fukuoka med hotellrum från 295 kronor.

från 298kr.

En kort bit från Heiwadai Hotel Otemon ligger de välbesökta turistattraktionerna Ohori Park och Maizuru Park. Boendet har en klass på 2 stjärnor och ni påträffar det längs med vägen Otemon Chuo ku i Fukuoka.

från 306kr.

Detta tvåstjärniga hotell finns ganska nära de välbesökta sevärdheterna Tenjin Underground City och Maizuru Park. Heiwadai Hotel Tenjin är ett billigt hotell nära Fukuokas konstmuseum med ett pris från 306 kronor för en natt.

från 308kr.

En mängd populära restauranger i Fukuoka ligger inom ett gångavstånd till det billiga hotellet Hakata Nakasu Washington Hotel Plaza. Boendet har 3 stjärnor i klass och finns nära Tochoji Temple med en pirslapp från 308 kr per natt.

från 310kr.

Hakata Green Hotel No.2 har ett mycket bra turistläge nära till de välbesökta attraktionerna Kushida Shrine och Nakasu. Detta hotell finns vid Hakata eki Chuo gai Hakata ku i Fukuoka och har en standard på 3 stjärnor.

från 316kr.

En kort promenad från APA Hotel Hakata-Ekimae hittar du de populära sevärdheterna Nakasu och Kushida Shrine. Detta logi är 3-stjärnigt och ni finner det i Fukuoka längs med vägen Hakata ekimae Hakata ku.

från 316kr.

Omtyckta turistattraktioner som Tenjin Underground City och Nakasu finner du en kort promenad från detta trestjärniga hotell. Sutton Hotel Fukuoka Tenjin är ett billigt hotell nära Tochoji Temple i Fukuoka med ett pris från 316 kr som billigast.

från 322kr.

På Takakura Hotel Fukuoka bor man extremt billigt och har väldigt nära till en hel del populära restauranger i Fukuoka. Hotellet har 4 stjärnor i hotellstandard och du stöter på det nära Tochoji Temple med ett pris från 322 kronor för en natt.

från 331kr.

På Central Hotel Fukuoka har ni inte långt till en hel del omtyckta restauranger i Fukuoka. Det är nära Tochoji Temple som ni stöter på detta 3-stjärniga hotell med priser från 331 kronor per rum och natt.

från 333kr.

En mängd omtyckta matställen i Fukuoka ligger inom ett gångavstånd till hotellet Sutton Hotel Hakata City. Detta boende har 3 stjärnor i standard och ligger nära Tochoji Temple med ett pris från 333 SEK per dygn.

från 335kr.

Ganska nära sevärdheterna Canal City Hakata och Tenjin Underground City finner du Hotel Ascent Fukuoka, ett trestjärnigt hotell som är vardagligt utan att avvisa kvalitén. Boendet påträffas nära Fukuokas konstmuseum längs Tenjin Chuo ku.

från 337kr.

Populära sevärdheter som Nakasu och Kushida Shrine ligger på gångavstånd från boendet Hotel Hokke Club Fukuoka. Detta hotell är 3-stjärnigt och ni finner det i Fukuoka längs med gatan Sumiyoshi Hakata.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Fukuoka

Karta över Fukuoka med hotell