Filtrera Hotell

Pris: 102-2004 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Birmingham

Hitta de bästa hotellen i Birmingham, Storbritannien för dig!
Visar 1-15 av 106 hotell i Birmingham. Inga hotell har filtrerats bort!
från 102kr.

Hatters Hostel Birmingham är ett väldigt billigt hotell i Birmingham med många populära matställen inom gångavstånd. Rummen har ett pris från 102 kr och det är nära International Convention Centre som du påträffar detta tvåstjärniga hotell.

från 203kr.

Birmingham Best Inn Hotel är ett tvåstjärnigt hotell i Birmingham. Hotellrummen är försedda med det mest väsentliga du behöver för övernattning.

från 236kr.

På nitenite cityhotels, Birmingham finner du de mest väsentliga bekvämligheterna och en standard på två stjärnor. Hotellrummen är utrustade med standardutrustning du behöver för boendet.

från 244kr.

Det 3-stjärniga hotellet The Edgbaston Palace Hotel är ett prisvärt boende som enbart är beläget en liten bit bort ifrån sevärdheterna St. Chad's Cathedral och Birmingham Botanical Gardens and Glasshouses. Det är i Birmingham (Edgbaston) utmed gatan Hagley Road som detta boende hittas.

från 244kr.

På Greswolde Park Hotel hittar du hotellrum från 244 svenska kronor per natt och en standard på 2 stjärnor. Boendet bedöms vara bland de billigaste du kan finna och ni stöter på det nära Sarehole Mill i Birmingham.

från 284kr.

Inte långt ifrån turistattraktionerna Broadway Casino och Birmingham Botanical Gardens and Glasshouses finnner ni hotellet Apollo Hotel som är beläget nära Birminghams botaniska trädgård. Det är ett 3-stjärnigt hotell och det är verkligen bland de mest billiga hotellen.

från 285kr.

Hotellet Baymont Inn and Suites Birmingham/Vestavia är väldigt billigt och har de enklaste bekvämligheterna. Detta hotell har en standard på 2 stjärnor och du springer på det i Vestavia Hills utmed vägen Montgomery Highway.

från 292kr.

Från Comfort Inn Birmingham har du inom gångavstånd till några stycken välbesökta turistattraktioner som till exempel Birmingham Museum & Art Gallery och Symphony Hall. Det är i Birmingham längs med gatan Station Street som ni finner detta 2-stjärniga logi.

från 292kr.

På Ibis Birmingham Bordesley Circus hittar du hotellrum från 292 SEK per dygn och en hotellstandard på två stjärnor. Detta hotell finns i Birmingham (Bordesley) och det bedöms vara oerhört billigt.

från 293kr.

Nära Blakesley Hall är hotellet Central Guest House placerat och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna St. Edburgha's Church och Nanetta Stocker's Grave. Det är ett trestjärnigt hotell och är ett riktigt prisvärt boende med ett pris på 293 kr per natt.

från 312kr.

Populära sevärdheter som Birmingham Museum & Art Gallery och Symphony Hall påträffar ni en kort promenad från detta tvåstjärniga hotell. Med rum från 312 kronor är Ibis Birmingham Holloway Circus billigt med en schyst placering nära International Convention Centre i Birmingham.

från 312kr.

Britannia Hotel Birmingham har ett väldigt schyst turistläge med ett gångavstånd till de välbesökta sevärdheterna Birmingham Museum & Art Gallery och Symphony Hall. Detta logi är tvåstjärnigt och ni finner det i Birmingham vid New Street.

från 317kr.

Du har ett stenkast bort till en hel del omtyckta turistattraktioner som Birmingham Hippodrome och Birmingham Back to Backs från hotellet Paragon Hotel. Detta hotell är trestjärnigt och du finner det i Birmingham vid Alcester street.

från 317kr.

Hotellet Hillscourt är mycket billigt och har de vanliga bekvämligheterna. Hotellet är trestjärnigt och du finner det utmed gatan Rose Hill Rednal nära Lickey Hills Country Park.

från 322kr.

På Oak Mountain Lodge at Iverness/Greystone finner du standardbekvämligheterna och en standard på två stjärnor. Detta boende är väldigt billigt och rummen är försedda med det mest nödvändiga.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Birmingham

Karta över Birmingham med hotell