Filtrera Hotell

Pris: 673-950 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Linköping

Hitta de bästa hotellen i Linköping, Sverige för dig!
Visar 1-9 av 9 hotell i Linköping. Inga hotell har filtrerats bort!
från 673kr.

Elite Stora Hotellet, Linköping är ett 4-stjärnigt hotell med faciliteter som bastu, pub och restaurang. Boendet är bland de mest billiga du kan få tag på och rummen är utrustade med standardutrustning.

från 743kr.

Stångå Hotell är ett 3-stjärnigt boende med hotellrum från 743 kronor per hotellrum och som du påträffar vid Tullgränd. Hotellrummen har det enklaste.

från 779kr.

First Hotel Linköping är ett fyrstjärnigt boende med hotellrum från 779 svenska kronor per rum och natt, och som du finner vid Storgatan. Utstyrseln på rummen omfattar standardutrustning.

från 801kr.

På Scandic Linköping City stöter du på rum från 801 kronor, en standard på 4 stjärnor och ett läge utmed Gamla Tanneforsvägen. Utstyrseln på rummen består av det enklaste.

från 801kr.

Scandic Linköping Väst är ett trestjärnigt hotell med hotellrum från 801 svenska kronor per natt och som du stöter på vid Rydsvägen. På rummen kan ni ta del av det vanligaste.

från 850kr.

Quality Hotel Ekoxen är ett fyrstjärnigt hotell som ni finner vid Klostergatan och som har en kostnad från 850 kr per rum och natt. På hotellets rum kan du ta del av det mest viktiga.

från 893kr.

På Best Western Hotel Linköping ligger lediga hotellrum från 893 svenska kronor, en hotellstandard på fyra stjärnor och ett läge vid Handverkaregatan. På rummen kan du ta del av minibar och värdeförvaringsbox.

från 918kr.

Det 3-stjärniga hotellet Sky Hotel Apartments stöter ni på Tornbyvägen och kostar från 918 kr. Endast standardutrustning är exempel på vad hotellets rum har att bjuda på.

från 950kr.

Scandic Frimurarehotellet är ett fyrstjärnigt boende som du stöter på vid vägen S:t Larsgatan och som har en kostnad från 950 kronor per rum. Rummen på hotellet har standardutrustning.

Alternativa resmål...

Om Linköping

Linköping är en utav Sveriges större universitetsstäder och även Sveriges sjunde största stad. Linköping är en gammal stad full utav intressanta byggnader. Staden anordnar årligen en enorm ljus-utställning, kallas Vinterljus, där konstnärer och ljussättare samarbetar för att lysa upp staden under vintern. Det är ett möte mellan nymodig teknik och en gammal anrik stad. Om du är i Linköping och vill lära dig mer om dessa gamla byggnader kan en tur till Slotts- och domkyrkomuseet vara spännande. Men det finns också modernare delar utav Linköping med stora möjligheter till underhållning i form av nattklubbar, biografer och teater.

Oavsätt vad du planerar att ägna dig åt när du besöker staden så finns här en hel del billiga hotell. De flesta ligger i Linköpings centrum, men det finns också de som ligger lite utanför staden. Hotellen är billiga och ligger på omkring 1000 kronor på natt, ibland är de till och med ännu billigare.

Hotellkarta för Linköping

Karta över Linköping med hotell