Billiga Hotell i Sundsvall

Hitta de bästa hotellen i Sundsvall, Sverige för dig!
Visar 1-9 av 9 hotell i Sundsvall. Inga hotell har filtrerats bort!
Sidsjö Hotell & Konferens

På Sidsjö Hotell & Konferens ligger lediga hotellrum från 447 kr, en standard på 2 stjärnor och ett läge utmed Paviljongvagen. Hotellrummen på Sidsjö Hotell & Konferens erbjuder det enklaste.

från 447kr.
Elite Hotel Knaust

Elite Hotel Knaust har en standard på 4 stjärnor och en träningsanläggning att röra sig i under vistelsen i Sundsvall. De väldigt billiga rummen har en prislapp från 634 SEK och är försedda med det vanligaste.

från 634kr.
First Hotel Strand

First Hotel Strand är ett fyrstjärnigt hotell som du finner längs med vägen Strandgatan och som har en kostnad från 666 svenska kronor per rum och natt. Hotellrummen på hotellet har det enklaste.

från 666kr.
Best Western Hotel Baltic

En hel del omtyckta restauranger i Sundsvall är stationerat inom ett gångavstånd till det väldigt billiga hotellet Best Western Hotel Baltic. Det är nära Casino Cosmopol Sundsvall som detta trestjärniga hotell påträffas med hotellrum från 747 kronor och uppåt.

från 747kr.
Quality Hotel Sundsvall

Det fyrstjärniga hotellet Quality Hotel Sundsvall stöter du på Esplanaden och har en kostnad från 784 svenska kronor per hotellrum. Rummen på hotellet är furnerade med det enklaste.

från 784kr.
Scandic Sundsvall City

På Scandic Sundsvall City stöter ni på rum från 837 svenska kronor, en standard på 3 stjärnor och ett läge utmed Trädgårdsgatan. På hotellets rum kan ni ta del av det vanligaste.

från 837kr.
Hotell Södra Berget

På Hotell Södra Berget hittar ni lediga rum från 840 svenska kronor, en hotellstandard på tre stjärnor och ett läge längs Södra Stadsberget. Utrustningen på rummen omfattar det vanligaste.

från 840kr.
Scandic Sundsvall Nord

Det 3-stjärniga Scandic Sundsvall Nord har rum till en kostnad från 990 kr och du stöter på det på Vardshusbacken. Utrustningen på rummen består av det mest väsentliga.

från 990kr.
Clarion Collection Hotel Grand

På gatan Nybrogatan påträffar du det fyrstjärniga boendet Clarion Collection Hotel Grand som har hotellrum från 995 svenska kronor per hotellrum. Rummen på hotellet är furnerade med det enklaste.

från 995kr.

Filtrera Hotell

Pris: 447-995 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera