Filtrera Hotell

Pris: 247-1172 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Columbus

Hitta de bästa hotellen i Columbus, USA för dig!
Visar 151-161 av 161 hotell i Columbus. Inga hotell har filtrerats bort!
från 851kr.

I Columbus (Arena District) stöter du på det populära hotellet Hampton Inn & Suites Columbus - Downtown som mottagit ett väldigt fint omdöme av tidigare gäster. Klassen för detta hotell ligger på 2 stjärnor och med ett pris från 851 kronor för en natt hör det inte till de billigaste hotellen.

från 896kr.

Residence Inn by Marriott Columbus Downtown är ett populärt hotell med en mångfald tillfredställda gäster och påträffas nära COSI. Detta boende har en standard på tre stjärnor och anses knappast tillhöra de billigaste hotellen.

från 896kr.

Det fyrstjärniga hotellet The Blackwell är anpassat för affärsrörelser och du finner det vid gatan Tuttle Park Pl. Du kan bli boende från 896 kronor och det finns till exempel konferensrum och kemtvätt av kläder att nyttja.

från 896kr.

Renaissance Columbus Downtown Hotel är ett populärt hotell med ett stort antal belåtna hotellgäster och finnes nära Columbus Museum of Art. Detta boendes klass är på 3 stjärnor och med 896 kr per tillhör det de dyrare hotellen.

från 896kr.

Med ett kort avstånd till populära sevärdheter som Huntington Park och Center of Science and Industry (COSI) kanske hotellet DoubleTree Suites by Hilton Columbus Downtown ett okej boende. Detta hotell är 3-stjärnigt och du stöter på det i Columbus längs med S Front St.

från 896kr.

Courtyard by Marriott Easton-Columbus är ett populärt hotell med standard på tre stjärnor som fått bra vitsord. Det är i Columbus på Morse Xing nära Easton Town Center som du stöter på detta boende.

från 923kr.

Ett populärt hotell som fått ett superbetyg är Hilton Columbus at Easton som är stationerat nära Easton Town Center. Detta boendes klass är på tre stjärnor och tillhör i högsta grad de dyra hotellen.

från 926kr.

The Lofts Hotel är ett populärt hotell med 3 stjärnor och många tacksamma gäster. Detta boende påträffas nära COSI vid East Nationwide Boulevard i Columbus.

från 961kr.

Från 961 SEK kan du få ett hotellrum på Residence Inn Marriott Easton, ett boende med faciliteter som är det enklaste. Du finner boendet nära Easton Town Center i Columbus med en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 967kr.

Det 3-stjärniga hotellet Shadowlawn Bed & Breakfast har standardbekvämligheter. Boendets rum är furnerade med standardutrustning.

från 1172kr.

Det trestjärniga hotellet The Inn at Irwin Gardens har de mest viktiga bekvämligheter. Detta hotell anses vara vardagligt utan att fördöma kvalitén och hotellets rum har det vanligaste.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Columbus

Karta över Columbus med hotell