Filtrera Hotell

Pris: 627-5149 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Honolulu

Hitta de bästa hotellen i Honolulu, USA för dig!
Visar 16-30 av 81 hotell i Honolulu. Inga hotell har filtrerats bort!
från 912kr.

Om bekvämligheter som är det mest nödvändiga är en önskan så kan Ambassador Hotel Waikiki vara det billigt hotellet för er med en kostnad från 912 kronor per natt. Hotellet har en 2-stjärnig standard och finns nära Waikiki Beach i Honolulu.

från 912kr.

Detta är ett tvåstjärnigt boende som påträffas väldigt nära omtyckta sevärdheterna Honolulu Zoo och US Army Museum of Hawaii. Det är nära Waikiki Beach i Honolulu som ni stöter på White Sands Hotel, ett billigt boende med pris från 912 SEK som billigast.

från 912kr.

Det tvåstjärniga hotellet Maile Sky Court är bra för företagsverksamheter och ni hittar det på gatan Kuhio Avenue. Här företagsfaciliteter som företagscenter, större konferensrum m.fl. och med ett pris från 912 SEK.

från 922kr.

Nära till en bra solplats bjuder Stay Hotel Waikiki på som är byggt nära badstranden i Honolulu. Detta boende är 3-stjärnigt och finns på Koa Ave med ett pris från 922 kronor för en övernattning.

från 948kr.

Pacific Beach Hotel har en standard på 3 stjärnor och en träningsanläggning att träna musklerna i under tiden du är i Honolulu. Hotellrummen ligger från 948 kronor, är billiga och har t.ex. luftkonditionering, Internet och safebox.

från 961kr.

The Fairway Villa är ett billigt hotell med de mest vitala faciliteter. Detta hotell är tvåstjärnigt och ni hittar det längs vägen Ala Wai Blvd. nära Waikiki Beach.

från 1004kr.

Aqua Aloha Surf Waikiki är beläget vid gatan Kanekapolei St, är ett väldigt passande val för företagsverksamheter och har en standard på två stjärnor. Rummen har en kostnad från 1004 kr och exempel på faciliteter för affärsresenärer är kemtvätt och konferenssal.

från 1077kr.

Ett stenkast till ett dopp får ni på New Otani Kaimana Beach Hotel som hittas precis intill sandstranden i Honolulu. Det är längs med Kalakaua Ave som ni hittar detta badvänliga hotell med 3 stjärnor och till priser från 1077 SEK.

från 1092kr.

Bekvämligheter som utomhuspool, gym och torrbastu finner ni på det billiga hotellet Ala Moana Hotel. Boendet har en standard på 3 stjärnor och du hittar det nära Ala Moana Center längs med vägen Atkinson Drive.

från 1092kr.

Nära Navy Marine Golf Course finner du hotellet Airport Honolulu Hotel vilket har en tvåstjärnig standard. Du finner det beläget vid vägen N Nimitz Hwy och med ett lågt pris från 1092kr per rum.

från 1092kr.

Med bekvämligheter som är det mest viktiga är Best Western The Plaza Hotel ett trevligt och billigt boende med hotellrum från 1092 svenska kronor och uppåt. Detta hotell har en tvåstjärnig standard och påträffas nära Navy Marine Golf Course i Honolulu.

från 1096kr.

Med en trestjärnig klass är detta ett idealiskt boende en liten bit från populära attraktioner som US Army Museum of Hawaii och Fort DeRussy Beach Park. Coconut Waikiki Hotel, a Joie de Vivre Hotel påträffas nära Waikiki Beach i Honolulu och är ett billigt boende där hotellets rum har ett pris från 1096 svenska kronor.

från 1096kr.

Nära attraktionerna Ala Moana Beach Park och Waikiki Beach hittar ni hotellet Ramada Plaza Waikiki som är beläget nära Ala Moana Center. Hotellet har en trestjärnig standard och med ett lågt pris från 1096 kronor per natt.

från 1128kr.

Holiday Inn Resort Waikiki Beachcomber har en klass på 3 stjärnor och en träningslokal att träna i under din vistelse i Honolulu. Från 1128 svenska kronor per natt får man hyra rummen som är enkelt utrustade.

från 1154kr.

Wyndham Vacation Resorts Royal Garden at Waikiki är ett omtyckt hotell med standard på tre stjärnor som fått bra omdöme av hotellgäster. Detta boende påträffas nära Waikiki Beach vid Olohana St i Honolulu.

Alternativa resmål...

Om Honolulu

Honolulu är huvudstaden i den amerikanska delstaten Hawaii. Staden ligger på ön Oahu som bara är en utav Hawaiis många paradisöar. Ordet Honolulu betyder skyddad plats och det är verkligen ett perfekt sätt att beskriva denna magiska plats. Här blandas den moderna lyxen med en sorts tidlös skönhet som ger oss en känsla utav att platsen funnits här i miljontals år, eller att den kanske bara dök upp igår.

Honolulu är en perfekt semesterort för både nöje och avslappning. Här kan du ligga på stranden eller bada i det varma vattnet, du kan klättra i bergen och uppleva Hawaiis enastående landskap eller så kan du ta del utav Honolulus enastående nattliv. Oavsett om du reser som småbarnsfamilj, kärlekspar eller med tjejgänget så är Honolulu en perfekt stad.

När du letar efter någonstans att bo på denna skyddade plats finns det ett fler tal alternativ. Det finns många hotell i Honolulu och många är väldigt billiga. Det är ingen större prisskillnad ifall du väljer att i Honolulu centrum eller en bit utanför city, så det är helt upp till dig var du vill bo. Det är svårt att säga ett generellt pris på hotellen då det kan variera en hel del men de billigaste kostar ungefär 1000 kronor per natt att boka.

Hotellkarta för Honolulu

Karta över Honolulu med hotell