Filtrera Hotell

Pris: 627-5149 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Honolulu

Hitta de bästa hotellen i Honolulu, USA för dig!
Visar 46-60 av 81 hotell i Honolulu. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1463kr.

Det trestjärniga hotellet Waikiki Resort Hotel är ett bra alternativ för affärsresenärer och du stöter på det på Koa Avenue. Du kan bli en boende från 1463 svenska kronor per dygn och det finns exempelvis kemtvätt och konferenssal att använda.

från 1470kr.

För mycket bad i Honolulu kan Waikiki Parc Hotel som påträffas precis intill stranden vara ett vettigt hotell. Hotellet har en kostnad från 1470 SEK och ni stöter på det fyrstjärniga boendet på gatan Helumoa Rd.

från 1483kr.

Med ett kort avstånd till välbesökta turistattraktioner som US Army Museum of Hawaii och Fort DeRussy Beach Park kanske hotellet Castle Hokele Suites Waikiki ett bra boende. Boendet har en klass på 2 stjärnor och ni stöter på det längs med gatan Lewers St i Honolulu.

från 1489kr.

En liten bit från Aston Pacific Monarch finnes de välbesökta sevärdheterna Honolulu Zoo och US Army Museum of Hawaii. Hotellet ligger intill Kuhio Ave i Honolulu och har en hotellstandard på tre stjärnor.

från 1513kr.

Du har nära till många omtyckta sevärdheter som Fort DeRussy Beach Park och US Army Museum of Hawaii från hotellet Outrigger Luana Waikiki. Hotellet har en klass på tre stjärnor och ni hittar det längs med vägen Kalakaua Ave. i Honolulu.

från 1528kr.

Omtyckta turistattraktioner som US Army Museum of Hawaii och Honolulu Zoo ligger en kort promenad från detta 3-stjärniga hotell. Med rum från 1528 SEK och uppåt är Aston Waikiki Circle Hotel sorgligt nog inte bland de billigaste, men har ett läge nära Waikiki Beach i Honolulu.

från 1541kr.

Hilton Waikiki Beach är ett mycket billigt boende som kostar från 1541 svenska kronor per dygn och där du kan ta del av faciliteter som hälsoklubb, bar och pool utomhus. Du påträffar detta hotell nära Waikiki Beach i Honolulu med en hotellstandard på fyra stjärnor.

från 1556kr.

Relativt nära turistattraktionerna US Army Museum of Hawaii och Honolulu Zoo ligger ett 2-stjärnigt strandhotell vid namn Park Shore Waikiki an Aqua Hotel som är. Det är nära Waikiki Beach utmed vägen Kalakaua Ave som boendet påträffas.

från 1566kr.

Nära Aloha Tower och nära sevärdheterna Honolulu Museum of Art och Iolani Palace ligger Aston at the Executive Centre Hotel. Detta boende är ett trestjärnigt hotell och betraktas varken vara dyrt eller billigt.

från 1637kr.

Nära Waikiki Beach är hotellet Aston at the Waikiki Banyan byggt och det ligger inte långt ifrån attraktionerna US Army Museum of Hawaii och Honolulu Zoo. Hotellet har en trestjärnig klass och det tillhör ett normalt prissegment för hotell.

från 1648kr.

Hotellet Aqua Bamboo Waikiki finnes inom kort avstånd till en hel del topprestauranger i Honolulu. Hotellrummen har priser från 1648 kronor per dygn och det är nära Waikiki Beach som du ni påträffar detta 3-stjärniga boende.

från 1650kr.

Waikiki Aquarium och Honolulu Zoo är populära sevärdheter som ni stöter på nära detta 3-stjärniga hotell. Aston Waikiki Beach Hotel hittas nära Waikiki Beach i Honolulu och är ett boende där rummen ligger från 1650 kr per dygn.

från 1676kr.

På det fyrstjärniga hotellet Moana Surfrider, A Westin Resort & Spa kan du få njuta av romansen på nytt i Honolulu. Från 1676 kr per dygn kan ni hitta rum på hotellet för och hotellet stöter ni på nära Waikiki Beach i Honolulu.

från 1693kr.

Det romantiska spahotellet Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort har harmoniska bekvämligheter som bastu, massagebehandling och spa. Spahotellet har 4 stjärnor i standard och du hittar det i Honolulu (Waikiki) på gatan Kalia Rd.

från 1721kr.

Outrigger Regency on Beach Walk har ett mycket bra turistläge med ett gångavstånd till de välbesökta turistattraktionerna US Army Museum of Hawaii och Fort DeRussy Beach Park. Hotellet har en klass på 3 stjärnor och du påträffar det längs med Beachwalk i Honolulu.

Alternativa resmål...

Om Honolulu

Honolulu är huvudstaden i den amerikanska delstaten Hawaii. Staden ligger på ön Oahu som bara är en utav Hawaiis många paradisöar. Ordet Honolulu betyder skyddad plats och det är verkligen ett perfekt sätt att beskriva denna magiska plats. Här blandas den moderna lyxen med en sorts tidlös skönhet som ger oss en känsla utav att platsen funnits här i miljontals år, eller att den kanske bara dök upp igår.

Honolulu är en perfekt semesterort för både nöje och avslappning. Här kan du ligga på stranden eller bada i det varma vattnet, du kan klättra i bergen och uppleva Hawaiis enastående landskap eller så kan du ta del utav Honolulus enastående nattliv. Oavsett om du reser som småbarnsfamilj, kärlekspar eller med tjejgänget så är Honolulu en perfekt stad.

När du letar efter någonstans att bo på denna skyddade plats finns det ett fler tal alternativ. Det finns många hotell i Honolulu och många är väldigt billiga. Det är ingen större prisskillnad ifall du väljer att i Honolulu centrum eller en bit utanför city, så det är helt upp till dig var du vill bo. Det är svårt att säga ett generellt pris på hotellen då det kan variera en hel del men de billigaste kostar ungefär 1000 kronor per natt att boka.

Hotellkarta för Honolulu

Karta över Honolulu med hotell