Filtrera Hotell

Pris: 627-5149 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Honolulu

Hitta de bästa hotellen i Honolulu, USA för dig!
Visar 76-81 av 81 hotell i Honolulu. Inga hotell har filtrerats bort!
från 3158kr.

Vid vägen Kalia Road finnes lyxhotellet Halekulani byggt nära Waikiki Beach. Den lyxiga tillvaron ger ett bra lugn med bl.a. kemtvätt och massage.

från 3190kr.

För sol och bad i Honolulu kan The Kahala Hotel & Resort som ligger precis intill beachen vara ett vettigt val. Strandhotellet har en standard på 5 stjärnor, är beläget längs med gatan Kahala Ave och har ett pris från 3190 svenska kronor.

från 3209kr.

För bra havsläge i Honolulu kan Castle Waikiki Shore som finns nära badstranden vara ett möjligt hotell. Det är vid Kalia Rd som du stöter på detta solvänliga boende med tre stjärnor och till en kostnad från 3209 kr per hotellrum.

från 3216kr.

Precis intill badstranden i Honolulu påträffar ni Grand Waikikian Suites by Hilton Grand Vacations som är bra för dig som kvickt vill komma ut och bada. Det fyrstjärniga hotellet hittas vid Ala Moana Blvd med en kostnad från 3216 SEK.

från 3338kr.

Återuppliva amouren i Honolulu med det sagolika och 4-stjärniga boendet The Modern Honolulu. Rummen har ett pris från 3338 svenska kronor för en sagolik stämning och hotellet finns nära Ala Moana Center i Honolulu.

från 5149kr.

Nära till en bra solplats får du på Aston Waikiki Beach Tower som finns inte långt ifrån sandstranden i Honolulu. Det 4-stjärniga boendet är stationerat på Kalakaua Ave med priser från 5149 kr.

Alternativa resmål...

Om Honolulu

Honolulu är huvudstaden i den amerikanska delstaten Hawaii. Staden ligger på ön Oahu som bara är en utav Hawaiis många paradisöar. Ordet Honolulu betyder skyddad plats och det är verkligen ett perfekt sätt att beskriva denna magiska plats. Här blandas den moderna lyxen med en sorts tidlös skönhet som ger oss en känsla utav att platsen funnits här i miljontals år, eller att den kanske bara dök upp igår.

Honolulu är en perfekt semesterort för både nöje och avslappning. Här kan du ligga på stranden eller bada i det varma vattnet, du kan klättra i bergen och uppleva Hawaiis enastående landskap eller så kan du ta del utav Honolulus enastående nattliv. Oavsett om du reser som småbarnsfamilj, kärlekspar eller med tjejgänget så är Honolulu en perfekt stad.

När du letar efter någonstans att bo på denna skyddade plats finns det ett fler tal alternativ. Det finns många hotell i Honolulu och många är väldigt billiga. Det är ingen större prisskillnad ifall du väljer att i Honolulu centrum eller en bit utanför city, så det är helt upp till dig var du vill bo. Det är svårt att säga ett generellt pris på hotellen då det kan variera en hel del men de billigaste kostar ungefär 1000 kronor per natt att boka.

Hotellkarta för Honolulu

Karta över Honolulu med hotell