Filtrera Hotell

Pris: 345-1216 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Cork

Hitta de bästa hotellen i Cork, Irland för dig!
Visar 1-15 av 19 hotell i Cork. Inga hotell har filtrerats bort!
från 345kr.

Travelodge Cork Airport Hotel är ett hotell som betraktas vara väldigt billigt och är utrustat med bekvämligheter som endast betraktas vara standard. Det är nära St Fin Barre's Cathedral och utmed gatan Kinsale Road Roundabout Black Ash som du finner detta trestjärniga hotell.

från 375kr.

Det 3-stjärniga hotellet Belvedere Lodge - B&B har rum till priser från 375 svenska kronor. Det är nära Cork City Hall som du hittar detta boende och det är billigare än de flesta hotell.

från 421kr.

En mängd omtyckta matställen i Cork är byggt inom ett gångavstånd till det billiga hotellet Hotel Isaacs Cork. Rummen har ett pris från 421 kr per dygn och det är nära Cork City Hall som du påträffar detta trestjärniga hotell.

från 421kr.

Ambassador Hotel är ett spahotell med harmoniska spabehandlingar. Detta underbara spahotell med fyra stjärnor påträffas vid Military Hill Saint Lukes Cross nära Cork City Hall.

från 459kr.

Omtyckta attraktioner som St. Anne's Shandon Church och Opera House at Emmet Place påträffar du väldigt nära detta 3-stjärniga hotell. Gabriel House - Guest House är ett billigt hotell nära Cork City Hall med priser från 459 SEK som billigast.

från 492kr.

Det företagsvänliga Best Western Montenotte Hotel är ett 4-stjärnigt hotell längs gatan Middle Glanmire Road Montenotte. Rummen har ett pris från 492 svenska kronor och exempel på tjänster för bolag är kemtvätt av kläder och konferenssal.

från 497kr.

Vienna Woods Hotel är ett populärt hotell med 3 stjärnor som fått bra vitsord av hotellgäster. Detta boende finns nära Blackrock Castle på vägen Glanmire Co Cork. i Cork.

från 497kr.

På Maldron Hotel and Leisure Centre Cork har du mycket nära till många populära restauranger i Cork. Det är nära Bells of Shandon som detta trestjärniga hotell är beläget med rum från 497 kr.

från 500kr.

Ganska nära sevärdheterna St Fin Barre's Cathedral och University College Cork (UCC) hittar du ett trestjärnigt hotell vid namn Jurys Inn Cork som är. Du finner detta hotell längs med gatan Andersons Quay nära Cork City Hall.

från 528kr.

Nära Cork City Hall hittar ni detta billiga hotell som är fyrstjärnigt och har rum försedda med standardutrustning. Det är möjligt att boka ett hotellrum för 528 kronor per dygn på hotellet Silver Springs Moran Hotel.

från 536kr.

University College Cork (UCC) och St Fin Barre's Cathedral är populära sevärdheter som ni hittar inte långt ifrån detta trestjärniga logi. The Gresham Metropole är ett hotell nära Cork City Hall med en kostnad från 536 kr för en natt.

från 605kr.

Ett beundrat hotell som mottagit ett superbetyg är Lancaster Lodge som påträffas nära St Fin Barre's Cathedral. Hotellstandarden för detta boende är på 4 stjärnor och kostnaden för ett rum anses ej vara speciellt dyrt jämfört med andra hotell i Cork.

från 606kr.

Om ni vill övernatta på ett populärt hotell som är beundrat av tidigare gäster så kan kanske det fyrstjärniga Cork International Airport Hotel vara för dig. Det är i Cork på gatan Cork Airport Business Park nära Frankfield Golf Club som ni hittar detta boende.

från 626kr.

Detta hotell finns nära Frankfield Golf Club, har fyra stjärnor i standard och rummen har inte mer än det enklaste. Park Inn by Radisson Cork Airport är namnet på detta hotell och det går att boka ett hotellrum från 626 kr under lågsäsong.

från 634kr.

Radisson Blu Hotel & Spa, Cork är ett spahotell med pool (inomhus), bastu och spa förenat med en miljö som är rogivande. Du stöter på detta fyrstjärniga spahotell i Cork längs med gatan Ditchley House Little Island.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Cork

Karta över Cork med hotell