Filtrera Hotell

Pris: 123-1147 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Galway

Hitta de bästa hotellen i Galway, Irland för dig!
Visar 1-15 av 21 hotell i Galway. Inga hotell har filtrerats bort!
från 123kr.

Nära Galway City Museum och inte långt bort från sevärdheterna Eyre Square och Galway Cathedral hittar du Barnacles Quay Street House - Hostel. Hotellet är ett tvåstjärnigt hotell och är definitivt bland de boende i Galway som är vänligast mot reskassan.

från 147kr.

Detta hotell är mycket billigt, har 2 stjärnor, är byggt nära Galway Cathedral och har rum furnerade med det enklaste. På Corrib Village är det möjligt att teckna ett hotellrum för 147 kronor som billigast.

från 352kr.

Det mycket billiga hotellet Travelodge Galway har endast det mest väsentliga utbudet av faciliteter. Hotellet finner du vid Tuam Road Joyce Roundabout som är belägen nära St. Nicholas' Collegiate Church och med en klass på tre stjärnor.

från 375kr.

Flannery's Hotel Galway är ett 3-stjärnigt hotell i Galway med standardbekvämligheter. Hotellrummen är rustade med det mest huvudsakliga du behöver för boendet.

från 406kr.

Carlton Hotel Galway City, ett hotell som tycks vara billigt och har bekvämligheter som bland annat hälsoklubb, pub och massage. Hotellet har tre stjärnor i klass och du finner det vid Dublin Road nära St. Nicholas' Collegiate Church.

från 406kr.

I Galway (Salthill) är hotellet Hotel Clybaun byggt och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Galway Golf Club och Pure Skill Galway. Hotellet har en 3-stjärnig klass och hör till de billiga valen i Galway.

från 409kr.

Bo förtrollande vackert under ditt besök i Galway på det fyrstjärniga hotellet The Westwood Hotel. Från 409 svenska kronor per dygn kan du boka rum på hotellet för och hotellet finner ni nära Galway Cathedral.

från 452kr.

Clayton Hotel Galway är ett 4-stjärnigt hotell som är bra för företagsverksamheter och finns intill gatan Ballybrit Lynch Roundabout. Du kan bli gäst från 452 kr och det finns bl.a. konferenssal och rum för konferens att nyttja.

från 493kr.

Det fyrstjärniga hotellet Menlo Park Hotel tycks vara prisvärt och ligger nära sevärdheterna Eyre Square och Aran Island Ferries. Det är nära Galway Cathedral utmed vägen Terryland Headford Road som detta hotell ligger.

från 497kr.

Nära Spanish Arch springer du på det populära hotellet Harbour Hotel som fått ett väldigt fint omdöme av tidigare hotellgäster. Detta boende är trestjärnigt och det hör till ett mellansegment i pris med 497 kr per hotellrum.

från 528kr.

Hotellet Imperial Hotel har endast de viktigaste bekvämtligheterna som bland annat bar. Det är nära St. Nicholas' Collegiate Church och utmed vägen Eyre Square som ni påträffar detta trestjärniga hotell.

från 528kr.

Ett beundrat hotell som mottagit ett superomdöme är Pillo Hotel & Spa som hittas nära Galway Cathedral. Detta boende är fyrstjärnigt och det tillhör ett normalt prissegment för boenden.

från 529kr.

Med en trestjärnig klass är detta ett mycket bra boende en liten bit från populära attraktioner som Eyre Square och Galway Cathedral. Från 529 svenska kronor per dygn kan du få ett rum på Victoria Hotel nära St. Nicholas' Collegiate Church i Galway.

från 574kr.

Från The Western Hotel har du inom gångavstånd till en mängd populära turistattraktioner som till exempel Eyre Square och Galway Cathedral. Boendet har en hotellstandard på tre stjärnor och ni stöter på det intill vägen Prospect Hill i Galway.

från 575kr.

På Eyre Square Hotel finner du de vanliga faciliteterna och en standard på 3 stjärnor. Boendets rum är utrustade med det mest nödvändiga.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Galway

Karta över Galway med hotell