Filtrera Hotell

Pris: 123-1147 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Galway

Hitta de bästa hotellen i Galway, Irland för dig!
Visar 16-21 av 21 hotell i Galway. Inga hotell har filtrerats bort!
från 593kr.

Hotellet Jurys Inn Galway är inte bland de billigaste och har de vanliga faciliteterna. Hotellet har en klass på 3 stjärnor och du springer på det nära Galway City Museum längs med vägen Quay Street.

från 681kr.

Det 4-stjärniga hotellet Park House Hotel är ett boende som endast är placerat en liten bit från sevärdheter som Galway Cathedral och Eyre Square. Du finner boendet längs med gatan Forster Street Eyre Squre nära St. Nicholas' Collegiate Church.

från 681kr.

Det populära beach-hotellet Galway Bay Hotel påträffas nära National Aquarium of Galway. Detta boendes klass är på fyra stjärnor och tillhör en prisklass som är en smula dyrare än de genomsnittliga hotellen i Galway.

från 681kr.

Välbesökta turistattraktioner som Salthill Promenade och Galway Atlantaquaria hittar ni väldigt nära detta trestjärniga hotell. Det är nära National Aquarium of Galway som du stöter på Salthill Hotel, ett hotell med priser från 681 svenska kronor och uppåt.

från 917kr.

Radisson Blu Hotel & Spa, Galway är ett spahotell med avkopplande bekvämligheter som massagebehandling, hälsoklubb och spa. Spahotellet är byggt längs med vägen Lough Atalia Road och det är här, nära St. Nicholas' Collegiate Church som ni kan få en rofylld tillvaro.

från 1147kr.

På The g Hotel kan du gå ner i varv med ljuvliga spafaciliteter som massagebehandling, hälsoklubb och torrbastu. Spahotellet har 5 stjärnor i klass och du finner det nära St. Nicholas' Collegiate Church vid Wellpark.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Galway

Karta över Galway med hotell