Filtrera Hotell

Pris: 337-1530 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Killarney

Hitta de bästa hotellen i Killarney, Irland för dig!
Visar 1-15 av 25 hotell i Killarney. Inga hotell har filtrerats bort!
från 337kr.

Det trestjärniga och populära hotellet Victoria House Hotel är mycket uppskattat av tidigare gäster. Det är nära INEC Killarney på gatan Muckross Road som du finner detta väldigt billiga hotell.

från 352kr.

Darby O'Gill's Country House Hotel är ett hotell med tre stjärnor och de mest väsentliga bekvämligheter för hotellets gäster. Detta hotell är synnerligen billigt och rummen är furnerade med det mest viktiga.

från 375kr.

Faciliteter som massagebehandling, bar och restaurang påträffar ni på det mycket billiga hotellet The Travel Inn Killarney. Detta hotell har fyra stjärnor i standard och du springer på det längs gatan Fossa i Killarney (Fossa).

från 375kr.

Spahotellet Killarney Court Hotel är ett harmoniskt hotell med spabehandlingar. Det är nära Fitzgerald Stadium vid Tralee Road som du påträffar detta trestjärniga spahotell.

från 452kr.

Efterfrågade attraktioner som Ross Castle och Muckross House and Gardens hittar du väldigt nära detta fyrstjärniga hotell. Från 452 kr per dygn kan du få rum på det extremt billiga Killarney Riverside Hotel nära Killegy Church i Killarney.

från 492kr.

Välbesökta turistattraktioner som St. Mary's Cathedral och Ross Castle ligger en kort bit från hotellet Best Western Eviston House Hotel. Detta trestjärniga hotell ligger på vägen New Street i Killarney.

från 497kr.

Det 3-stjärniga hotellet The International Hotel Killarney har rum till priser från 497 kr och uppåt. Hotellet tros vara någorlunda billigt och ni stöter på det nära Killegy Church i Killarney.

från 497kr.

Det omtyckta hotellet Randles Court Hotel är beläget nära Killegy Church. Detta boende är fyrstjärnigt och får anses som ett billigt val i Killarney med rum från 497kr.

från 536kr.

Dromhall Hotel är ett spahotell med lugna faciliteter som hälsoklubb, torrbastu och spa. Spahotellet har 4 stjärnor i klass och ni stöter på det nära Killegy Church på Muckross Road.

från 576kr.

Muckross House and Gardens och Ross Castle är populära sevärdheter som ni påträffar ett stenkast detta trestjärniga hotell. Holiday Inn Killarney finnes nära Killegy Church i Killarney och är ett hotell där hotellrummen har ett pris från 576 SEK per natt.

från 626kr.

Hotellet Quality Hotel & Leisure Centre Killarney är placerat inte mer än en bit bort från sevärdheterna Killarney House Gardens, Killarney Methodist Church och Franciscan Friary. Boendet är enkelt utan att fördöma kvalitén och med en klass på 3 stjärnor.

från 650kr.

Om faciliteter som hälsoklubb, massage och torrbastu är ett krav så kan kanske Castlerosse Hotel & Golf Resort vara hotellet för dig med en kostnad från 650 SEK per natt. Detta boende har 3 stjärnor som standard och finnes nära Killarney Riding Stables.

från 658kr.

Detta är ett fyrstjärnigt boende som ligger väldigt nära populära sevärdheterna St. Mary's Cathedral och Ross Castle. Med rum från 658 SEK och uppåt är Arbutus Hotel tyvärr inte bland de billigaste, men har en fin placering nära Killarney Cathedral.

från 757kr.

En mängd omtyckta matställen i Killarney ligger inom ett gångavstånd till hotellet Killarney Royal Hotel. Detta boende har 4 stjärnor i hotellstandard och ni hittar det nära Killarney Cathedral med priser från 757 SEK för ett rum.

från 757kr.

Nära Killegy Church är hotellet Killarney Avenue Hotel byggt och det ligger inte långt ifrån attraktionerna St. Mary's Cathedral och Ross Castle. Hotellet har en fyrstjärnig klass och det tillhör ett normalt prissegment för hotell.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Killarney

Karta över Killarney med hotell