Filtrera Hotell

Pris: 326-958 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Limerick

Hitta de bästa hotellen i Limerick, Irland för dig!
Visar 1-15 av 18 hotell i Limerick. Inga hotell har filtrerats bort!
från 326kr.

Det väldigt billigahotellet Jurys Inn Limerick finns inom gångavstånd till flera topprestauranger i Limerick. Detta boende har 3 stjärnor i klass och ligger nära St. Mary's Cathedral med ett pris från 326 kronor per natt.

från 337kr.

Det extremt billiga hotellet South Court Hotel kostar från 337 svenska kronor per natt och har faciliteter som bl.a. bastu, pub och gym. Du stöter på boendet i stadens centrum i Limerick med en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 345kr.

På hotellet Travelodge Hotel Limerick Ennis Road får du leva med en standard på 3 stjärnor och ett pris från 345 kronor. Det billiga boendet hittar du nära Gaelic Grounds i Limerick.

från 375kr.

Nära St. Mary's Cathedral är hotellet Travelodge Limerick Castletroy placerat och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna University of Limerick och University Concert Hall. Hotellet har en tvåstjärnig klass och är ett prisvärt boende med rum från 375 kr.

från 398kr.

Det företagsvänliga Maldron Hotel Limerick är ett 3-stjärnigt hotell vid Southern Ring Road Roxboro. Rummen har en kostnad från 398 kronor och exempel på tjänster för företag är bolagscenter och kemtvätt.

från 429kr.

The George Boutique Hotel är ett populärt hotell med flera tillfredställda gäster och är beläget nära St. Mary's Cathedral. Klassen är trestjärnig för detta hotell och får anses som ett billigt hotell i Limerick med hotellrum från 429kr.

från 451kr.

På Best Western Pery's Hotel har du inte långt till en mängd populära restauranger i Limerick. Hotellet har 3 stjärnor i hotellstandard och finns nära St. Mary's Cathedral med ett pris från 451 kronor per dygn.

från 452kr.

Det trestjärniga hotellet Kilmurry Lodge Hotel har endast essentiella bekvämligheter. Hotellet är rätt så bra i pris och rummen är försedda med det enklaste.

från 475kr.

Fyrstjärniga hotellet Castletroy Park Hotel är stationerat nära University of Limerick i Limerick. Det är vid Dublin Road som detta boende är beläget och boendets pris tillhör det mittersta prisomfånget.

från 492kr.

Du har ett stenkast bort till många efterfrågade turistattraktioner som St. Mary's Cathedral och Hunt Museum från hotellet Clarion Hotel Limerick. Detta hotell har en klass på fyra stjärnor och du stöter på det utmed Steamboat Quay i Limerick.

från 497kr.

Absolute Hotel Limerick är ett spahotell med harmoniska spabehandlingar. Spahotellet har 4 stjärnor i klass och du stöter på det nära St. Mary's Cathedral längs med Sir Harry*s Mall.

från 497kr.

Det trestjärniga och populära hotellet Greenhills Hotel är väldigt beundrat av hotellgästerna. Det är i Limerick på Ennis Road nära The Treaty Stone som ni hittar detta boende.

från 576kr.

Önskar ni relaxa med bastu, hälsoklubb och massagebehandling? Då kan spahotellet Radisson Blu Hotel & Spa, Limerick vara ett utmärkt alternativ. Spahotellet påträffas utmed gatan Ennis Road och det är här, nära flygplatsen som du kan få en stillsam tillvaro.

från 605kr.

Om faciliteter som massagebehandling, bar och hälsoklubb är en stor önskan så kan Limerick Strand Hotel vara hotellet för er med en kostnad från 605 SEK per natt. Det är nära The Treaty Stone i Limerick som du påträffar detta 4-stjärniga logi.

från 675kr.

I Limerick stöter man på det omtyckta hotellet Holiday Inn Express Hotel & Suites Limerick - Pottstown som fått ett väldigt hederligt omdöme av tidigare gäster. Detta hotells klass är på två stjärnor och är beläget en smula över vad som är medel i pris i Limerick.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Limerick

Karta över Limerick med hotell