Filtrera Hotell

Pris: 251-1325 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Syracusa

Hitta de bästa hotellen i Syracusa, Italien för dig!
Visar 16-30 av 34 hotell i Syracusa. Inga hotell har filtrerats bort!
från 523kr.

UNA Hotel One är stationerat intill Via Diodoro Siculo , är ett väldigt passande alternativ för företag och har en standard på 4 stjärnor. Här företagsbekvämligheter som konferensrum, företagscenter m.m. och med ett pris från 523 SEK per natt.

från 542kr.

Det populära hotellet Mercure Siracusa Prometeo ligger nära Museo Archeologico Regionale Paolo Orsi. Det populära boendet har fyra stjärnor i standard och med ett pris för 542 kr per rum vilket anses som en vanlig prisnivå.

från 569kr.

Med komfortabel övernattning och en klass på 3 stjärnor har du inte långt till de efterfrågade turistattraktionerna Greek Theater och Ear of Dionysius (Orecchio di Dionisio). Hotel Archimede påträffas nära Museo Archeologico Regionale Paolo Orsi i Syracusa och är ett boende där hotellrummen kostar från 569 svenska kronor.

från 569kr.

Med tak över huvudet och en hotellstandard på 3 stjärnor har ni bara ett kort avstånd till de omtyckta sevärdheterna Greek Theater och Ear of Dionysius (Orecchio di Dionisio). Hotel Morfeo Residence är ett hotell nära Museo Archeologico Regionale Paolo Orsi i Syracusa med priser från 569 kr och uppåt.

från 569kr.

Det 4-stjärniga och populära hotellet Kalaonda Plemmirio Hotel är väl omtyckt av tidigare boende. Detta boende ligger i en stats-/nationalpark vid Strada Capo Murro di Porco Trav. Tonnara i Syracusa.

från 584kr.

Ett beundrat hotell som fått ett superbetyg är Royal Maniace Hotel som är beläget nära Syrakusas katedral. Klassen är 4-stjärnig för detta hotell och det hör inte till de billigaste hotellen i staden, utan hör snarare till medelklassen med en kostnad från 584 kronor.

från 606kr.

Hotel Roma är ett mysigt hotell med fyra stjärnor, ett perfekt val för det långvariga paret. Det är nära Syrakusas katedral i Syracusa som ni finner hotellet och där du kan få hotellrum från 606 svenska kronor.

från 607kr.

Om du tänkt bo sagolikt i Syracusa så kan det fyrstjärniga boendet Il Podere Hotel Spa Restaurant eventuellt vara något för dig. Det är i en förort i Syracusa som du stöter på hotellet och där du kan få rum på hotellet från 607 kronor.

från 648kr.

La Rosa Sul Mare Hotel är ett boende som kostar från 648 kr per dygn och där ni får tillgång till bekvämligheter som är standard för hotell. Hotellet har 4 stjärnor som standard och finns i Syracusa.

från 666kr.

Hotel Centrale är ett kärleksfullt och romantiskt hotell med 3 stjärnor i klass. Det är nära Museo Archeologico Regionale Paolo Orsi i Syracusa som du stöter på hotellet och där du har tillfället att bo från 666 kronor.

från 667kr.

Alla Giudecca är ett 3-stjärnigt hotell i Syracusa med en drömlik prägel. Hotellrummen kan du beställa från 667 kronor och du hittar hotellet nära Syrakusas katedral i Syracusa.

från 675kr.

Det företagslämpade hotellet Des Etrangers Hotel & SPA har 5 stjärnor i klass och finnes längs Passeggio Adorno. Kemtvätt och större konferensrum är exempel på företagsfaciliteter och hotellrummen kostar från 675 kronor.

från 676kr.

Borgo Pantano är ett boende med ett pris från 676 SEK per natt och där du kan nyttja bekvämligheter som massage, restaurang och pub. Detta boende finner du på landet i Syracusa och har en hotellstandard på 4 stjärnor.

från 751kr.

Ett omtyckt hotell som mottagit ett superomdöme är Hotel Cavalieri som ligger nära Apollontemplet. Detta hotell är fyrstjärnigt och hör till en prisklass som är en smula dyrare än genomsnittet för hotell i Syracusa.

från 773kr.

Hotellet Algila' Ortigia Charme Hotel finns inom kort avstånd till åtskilliga topprestauranger i Syracusa. Det är nära Apollontemplet som du finner detta fyrstjärniga hotell med ett pris från 773 SEK per rum.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Syracusa

Karta över Syracusa med hotell