Filtrera Hotell

Pris: 266-2431 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Taormina

Hitta de bästa hotellen i Taormina, Italien för dig!
Visar 1-15 av 42 hotell i Taormina. Inga hotell har filtrerats bort!
från 266kr.

Lev romantiskt under ditt resande i Taormina på det trestjärniga hotellet Hotel Isola Bella. Detta boende är stationerat nära Lido Mazzarò i Taormina och ni kan få ett rum från 266 SEK per natt.

från 372kr.

Hotel Continental är ett populärt hotell med en standard på 3 stjärnor och otroligt många nöjda gäster. Det är i Taormina på gatan Via Dionisio A nära Grekiska teatern som ni hittar detta extremt billiga hotell.

från 379kr.

Om du önskar bo sagolikt i Taormina så kan det 2-stjärniga boendet Hotel Villa Greta eventuellt vara för er. Rummen kan ni reservera från 379 kr och du hittar hotellet nära Grekiska teatern i Taormina.

från 417kr.

På det tvåstjärniga hotellet Hotel Victoria kan ni känna av passionenpå bästa sätt i Taormina. Det är nära Grekiska teatern i Taormina som ni stöter på boendet och där du kan hitta rum på hotellet från 417 SEK.

från 447kr.

Inte långt bort från sevärdheterna Corso Umberto och Greek Amphitheater (Teatro Greco) finner du Il Cantone del Faro Residence, ett enstjärnigt strand-hotell som är väldigt enkelt. Detta hotell ligger längs med Via Sirina nära Grekiska teatern.

från 454kr.

Från Hotel Villa Paradiso har du inte långt till några stycken populära turistattraktioner som exempelvis Greek Amphitheater (Teatro Greco) och Isola Bella. Detta boende har en hotellstandard på 4 stjärnor och du hittar det längs med vägen Via Roma i Taormina.

från 455kr.

Det trestjärniga hotellet Jonic Hotel Mazzaro' tycks vara prisvärt och ligger nära attraktionerna Isola Bella och Greek Amphitheater (Teatro Greco). Boendet ligger utmed Via Nazionale nära Lido Mazzarò.

från 493kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell som finns nära omtyckta sevärdheterna Greek Amphitheater (Teatro Greco) och Isola Bella. Hotel Isabella är ett billigt hotell nära Grekiska teatern i Taormina med en prislapp från 493 SEK för en natt.

från 493kr.

Många populära restauranger i Taormina är beläget inom ett kort avstånd till det billiga hotellet Hotel Sole Castello. Det är nära Grekiska teatern som ni finner detta 3-stjärniga boende med en kostad från 493 kronor.

från 524kr.

På det trestjärniga hotellet Hotel Il Piccolo Giardino kan du känna av romansenpå bästa sätt i Taormina. Rummen kan du beställa från 524 SEK och du hittar hotellet nära Grekiska teatern i Taormina.

från 524kr.

Nära Lido Mazzarò är hotellet Bay Palace Hotel placerat och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Greek Amphitheater (Teatro Greco) och Isola Bella. Hotellet har en 4-stjärnig klass och är ett prisvärt boende i Taormina.

från 531kr.

Hotel Sirius är ett fyrstjärnigt hotell i Taormina med en sagolik prägel. Från 531 svenska kronor per dygn kan du hitta hotellrum för och hotellet hittar ni nära Grekiska teatern i Taormina.

från 561kr.

Det populära hotellet Hotel Condor påträffas nära Grekiska teatern. Standarden är tvåstjärnig för detta hotell och är ett billigt val i Taormina.

från 599kr.

På Excelsior Palace Hotel finner du restaurang, utomhuspool och bar och en standard på 4 stjärnor. Boendet anses vara ganska billigt och hotellets rum har exempelvis minibar, AC och värdeförvaringsbox.

från 607kr.

Hotellet Hotel Splendid har faciliteter som t.ex. bar, pool utomhus och massage. Det är nära Grekiska teatern och vid vägen Via Dietro Cappuccini som ni finner detta 3-stjärniga hotell.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Taormina

Karta över Taormina med hotell