Filtrera Hotell

Pris: 266-2431 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Taormina

Hitta de bästa hotellen i Taormina, Italien för dig!
Visar 31-42 av 42 hotell i Taormina. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1061kr.

Hotellet Hotel Villa Riis finner du nära Grekiska teatern med en standard på fyra stjärnor. Det är på Via Pietro Rizzo som detta boende är beläget och är inte precis det billigaste boendet du kan hitta i Taormina.

från 1061kr.

La Plage Resort finns inte långt ifrån sandstranden i Taormina med superbra utgångspunkt för att bada. Hotellet har en kostnad från 1061 kronor och du stöter på det femstjärniga hotellet vid vägen Via Nazionale A Isola Bella.

från 1205kr.

Villa Carlotta är ett populärt hotell med fyra stjärnor som fått bra vitsord av tidigare gäster. Detta boende finner ni längs med gatan Via Pirandello nära Grekiska teatern i Taormina.

från 1216kr.

Med ett kort avstånd till en mängd populära matställen i Taormina är Atahotel Capotaormina ett lämpligt hotell. Detta hotell har 4 stjärnor i klass och ni stöter på det nära Grekiska teatern med en kostad från 1216 kronor för en natt.

från 1251kr.

Detta lyxiga hotell med namnet Grand Hotel San Pietro Relais & Châteaux påträffar du längs gatan Via Pirandello nära Grekiska teatern. Som hotellgäst får ni ta del av eleganta faciliter som till exempel pool (utomhus), kemtvätt och gym.

från 1432kr.

Bo mysigt under din vistelse i Taormina på det fyrstjärniga hotellet Hotel Villa Ducale. Från 1432 kronor per natt kan du hitta rum för och hotellet stöter du på nära Grekiska teatern i Taormina.

från 1626kr.

Du finner eleganta Hotel Imperiale på vägen Via Circonvallazione nära Grekiska teatern. Hotellet har både företagscenter, pool (utomhus) och en lyxig stämning för hotellgästerna.

från 1629kr.

Ett stenkast till ett bad i havet får du på Grand Hotel Mazzarò Sea Palace som är beläget precis intill badstranden i Taormina. Det är längs med Via Nazionale som du stöter på detta badvänliga boende med 5 stjärnor och till en kostnad från 1629 kronor.

från 1629kr.

Det är nära Lido Mazzarò längs med gatan Via Nazionale som ni hittar Grand Hotel Atlantis Bay, ett lyxigt hotell för glamoröst boende. Den lyxiga tillvaron ger en lyxig vistelse med bland annat pool (utomhus) och bastu.

från 1804kr.

Ett omtyckt lyxhotell är San Domenico Palace Hotel som du stöter på nära Grekiska teatern och har många nöjda gäster. Hotellet har en standard på 5 stjärnor och anses absolut inte tillhöra de billigaste hotellen.

från 2232kr.

Hotellet The Ashbee Hotel finnes inte mer än en bit från sevärdheterna Isola Bella, Corso Umberto och Greek Amphitheater (Teatro Greco). Hotellet har en 5-stjärnig standard och med en kostnad per hotellrum på 2232 kronor så är det knappast billigt jämfört med andra hotell i Taormina.

från 2431kr.

Nära Grekiska teatern finner du lyxhotellet Metropole Maison D'Hotes, byggt vid Corso Umberto I. Det glamorösa hotellet har stiliga bekvämtligheter som t.ex. pool utomhus, kemtvätt och hälsoklubb.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Taormina

Karta över Taormina med hotell