Filtrera Hotell

Pris: 83-3850 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Prag

Hitta de bästa hotellen i Prag, Tjeckien för dig!
Visar 31-45 av 295 hotell i Prag. Inga hotell har filtrerats bort!
från 242kr.

Hotel Harmony har ett väldigt bra läge nära till de populära attraktionerna Old Town (Stare Mesto) och Old Town Hall and Astronomical Clock (Staromestska Radnice). Det är i Prag intill gatan Na Porici som ni hittar detta 3-stjärniga boende.

från 247kr.

På hotellet Hotel Kavalir får ni bo med en standard på 3 stjärnor och hotellrum från 247 SEK. Hotellet bedöms vara mycket billigt och du hittar det i Prag (Prague 5).

från 255kr.

På Zabehlicka hittar du det företagsvänliga hotellet Na Zamecku Hotel med en standard på 4 stjärnor. Här företagsfaciliteter som bolagscenter, konferensrum m.m. och med en kostnad från 255 kronor per dygn.

från 255kr.

Många omtyckta restauranger i Prag finns nära det väldigt billiga hotellet Hotel Mucha. Det är nära Palladium köpcentrum som detta 4-stjärniga boende ligger med hotellrum från 255 kr och uppåt.

från 261kr.

Om du vill ha ett populärt hotell som fått fina vitsord av tidigare boenden så kan kanske det trestjärniga Hotel Angelis vara något för er. Det är på vägen Pivovarská nära Prags danshus som du stöter på detta billiga boende.

från 261kr.

Hotel Fortuna West är ett 3-stjärnigt hotell i Prag. Detta hotell anses vara väldigt billigt och hotellets rum har standardutrustning men med tillgång till TV (Lokala kanaler).

från 276kr.

Från 276 SEK kan ni få ett rum på Hotel Venezia, ett billigt hotell med bekvämligheter som är standardutrustning. Detta hotell stöter du på nära Tjeckiska Nationalmuseet i Prag och har en standard på tre stjärnor.

från 276kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Charles Central har logi till priser från 276 kronor per natt. Det är i Prag (Karlin) som ni hittar detta boende och det är mycket billigt.

från 278kr.

Detta mycket billiga hotell finner du i Prag (Prague 8), har fyra stjärnor i standard och hotellrummen har inte mer än standardutrustning. Boendets namn är Hotel Troja och det är möjligt att få tag på ett rum för 278 kronor per natt.

från 283kr.

Från 283 svenska kronor kan ni få ett hotellrum på Akcent Hotel, ett billigt boende med faciliteter som är det enklaste. Du hittar detta boende i Prag (Smichov) med en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 290kr.

Med en 3-stjärnig standard finner du rum från 290 SEK på hotellet Hotel Astra. Boendet är billigt och du hittar det i Prag (Prague 10).

från 290kr.

Detta är ett 4-stjärnigt hotell som är mycket billigt och finnes nära Institute for Clinical and Experimental Medicine med hotellrum som är inredda med det enklaste. Hotellets namn är Rezidence Emmy och det är möjligt att teckna ett rum från 290 SEK per dygn.

från 290kr.

Pension Brezina Prague är ett hotell beläget nära Tjeckiska Nationalmuseet och nära sevärdheterna State Opera och Vysehrad National Cultural Monument. Hotellet är ett 3-stjärnigt hotell och hör till de mest billiga boendena ni kan finna.

från 290kr.

Antik City Hotel är ett omtyckt hotell med standard på fyra stjärnor som fått bra vitsord. Det är i Prag vid Mala Stepanska nära Lucerna-arkaden som du stöter på detta mycket billiga boende.

från 291kr.

Hotellet Aparthotel Na Belidle har vanliga faciliteter tillgängligt för sina gäster. Hotellrummen är försedda med standardutrustning och med tillträde till Internetanslutning.

Alternativa resmål...

Om Prag

Prag är Tjeckiens huvudstad där du som turist och besökare möter en annorlunda värld. Prag har en otroligt intressant historia bara från de senaste hundra åren vilken har satt en tydlig prägel på staden. Här kan du uppleva häftiga och gripande museer, kultur i form av musik, dans och teater, samt shopping i mängder. Ett annat mycket känt kännetecken för just Prag och Tjeckien är ölen. Här är den nämligen inte bara god – den är billig också! I enighet med mycket annat som också är både bra och billig.

I Prag är det mycket billigt att bo hotell jämfört med vad det kostar i tillexempel Sverige. Du kan nämligen bo mitt i de centralaste delarna av stan på ett hotell med tre stjärnor för ungefär 300 kronor per natt för ett dubbelrum. Vill du bo ännu billigare kan du göra det en liten bit utanför centrum åt olika håll. Där ute kan du komma ner till priser som ligger mellan 100 och 200 kronor för en natt i dubbelrum på ett hotell med två till tre stjärnor.

De låga priserna på hotellen i Prag gör att du som besökare har mer pengar att spendera på annat. Det gör att din vistelse kan vara längre eller bli mer berikad. Men de gör också att du kan unna dig en högre standard på boendet än vad du hade gjort i vanliga fall i en annan europeisk stad.

Hotellkarta för Prag

Karta över Prag med hotell