Filtrera Hotell

Pris: 83-3850 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Prag

Hitta de bästa hotellen i Prag, Tjeckien för dig!
Visar 76-90 av 295 hotell i Prag. Inga hotell har filtrerats bort!
från 356kr.

Detta billiga hotell finner du nära Karlbron, har 3 stjärnor och hotellets rum har enbart det enklaste. Theatre Residence Apartments är namnet på detta boende och det är möjligt att teckna ett rum från 356 kr när det är lågsäsong.

från 359kr.

Omtyckta sevärdheter som State Opera och Museum of Communism påträffar ni väldigt nära detta 3-stjärniga hotell. Hotel Lunik finnes nära Tjeckiska Nationalmuseet i Prag och är ett billigt boende där hotellrummen har en prislapp från 359 SEK per natt.

från 359kr.

Hotel Expo är ett billigt hotell med ett pris från 359 svenska kronor per dygn och där ni får tillgång till bekvämligheter som anses nödvändiga. Boendet har en klass på fyra stjärnor och ligger nära T-Mobile arenan i Prag.

från 359kr.

Aparthotel Angel är ett hotellboende beläget i Prag (Smichov) och nära sevärdheterna Petrin Hill och National Theater (Narodni divadlo). Med detta hotells standard på tre stjärnor anses detta hotell vara relativt billigt.

från 359kr.

Volcano Spa Hotel är ett hotell med fyra stjärnor och hälsoklubb, massage och restaurang för hotellets gäster. Boendet är någorlunda billigt och rummen är furnerade med det vanligaste.

från 359kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som är billigt och påträffas nära Prag-mässan med rum som är furnerade med det vanligaste. På hotellet Hotel Otakar går det att under lågsäsong boka ett hotellrum för 359 kronor.

från 363kr.

Hotellet Hotel Louis Leger är byggt enbart en bit bort från sevärdheterna Wenceslas Square (Vaclavske namesti), Vysehrad National Cultural Monument och State Opera. Hotellet har en fyrstjärnig klass och är ett boende i Prag vilket räknas som överkomligt.

från 363kr.

Hotel Aramis, ett hotell med 4 stjärnor i Prag (Zizkov). Du hittar det beläget vid Zerotinova och med ett lågt pris från 363kr per rum.

från 363kr.

Det företagsanpassade hotellet Anna Hotel har 3 stjärnor i hotellstandard och ligger intill Budecska. Här företagsbekvämligheter som större konferensrum, konferensrum m.m. och med en kostnad från 363 kronor per dygn.

från 364kr.

Ett omtyckt hotell som fått ett superomdöme är Pure White som finns nära Tjeckiska Nationalmuseet. Detta boende har en klass på 4 stjärnor och får betraktas som ett billigt hotell i Prag med rum från 364 kr.

från 366kr.

I Prag (Prague 5) finner du hotellet Hotel Albion vilket har en fyrstjärnig standard. Du finner det jämte gatan Peroutkova och som anses som billigt för reskassan.

från 370kr.

Det fyrstjärniga hotellet Top Hotel Prague är byggt i Prag (Zabehlice) i Prag. Du hittar det byggt på gatan Blazimska och är ett billigt alternativ med eget hotellrum från 370 kr.

från 373kr.

Med ett kort gångavstånd till en mängd omtyckta matställen i Prag är det billiga Hotel Golden Star ett bra hotell. Boendet har 4 stjärnor i standard och ni hittar det nära Slottet i Prag med ett pris från 373 kr för en natt.

från 376kr.

Populära attraktioner som Old Town (Stare Mesto) och Charles Bridge (Karluv Most) ligger på gångavstånd från boendet Hotel William. Det är i Prag intill gatan Hellichova som du finner detta 3-stjärniga boende.

från 377kr.

Det romantiska hotellet Hotel Hastal Prague Old Town har en klass på fyra stjärnor och är ett perfekt alternativ för en kärleksfull resa. Det är nära Palladium köpcentrum i Prag som du stöter på boendet och där du kan hitta rum på hotellet från 377 kr.

Alternativa resmål...

Om Prag

Prag är Tjeckiens huvudstad där du som turist och besökare möter en annorlunda värld. Prag har en otroligt intressant historia bara från de senaste hundra åren vilken har satt en tydlig prägel på staden. Här kan du uppleva häftiga och gripande museer, kultur i form av musik, dans och teater, samt shopping i mängder. Ett annat mycket känt kännetecken för just Prag och Tjeckien är ölen. Här är den nämligen inte bara god – den är billig också! I enighet med mycket annat som också är både bra och billig.

I Prag är det mycket billigt att bo hotell jämfört med vad det kostar i tillexempel Sverige. Du kan nämligen bo mitt i de centralaste delarna av stan på ett hotell med tre stjärnor för ungefär 300 kronor per natt för ett dubbelrum. Vill du bo ännu billigare kan du göra det en liten bit utanför centrum åt olika håll. Där ute kan du komma ner till priser som ligger mellan 100 och 200 kronor för en natt i dubbelrum på ett hotell med två till tre stjärnor.

De låga priserna på hotellen i Prag gör att du som besökare har mer pengar att spendera på annat. Det gör att din vistelse kan vara längre eller bli mer berikad. Men de gör också att du kan unna dig en högre standard på boendet än vad du hade gjort i vanliga fall i en annan europeisk stad.

Hotellkarta för Prag

Karta över Prag med hotell