Filtrera Hotell

Pris: 83-3850 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Prag

Hitta de bästa hotellen i Prag, Tjeckien för dig!
Visar 61-75 av 295 hotell i Prag. Inga hotell har filtrerats bort!
från 327kr.

Alton Hotel Prague har ett väldigt schyst turistläge med ett gångavstånd till de omtyckta sevärdheterna Museum of Communism och State Opera. Detta boende är trestjärnigt och ni hittar det i Prag längs med vägen Legerova.

från 327kr.

Mosaic House är ett beundrat hotell med många belåtna gäster och är stationerat nära Prags danshus. Standarden för boendet är på fyra stjärnor och tillhör de billiga boendena i staden.

från 327kr.

Det företagsvänliga 1. Republic Hotel är ett fyrstjärnigt hotell på V Tunich Prague. Konferenssal och rum för konferens är exempel på företagsfaciliteter och rummen har ett pris från 327 SEK per dygn.

från 332kr.

Med bekvämligheter som är det vanligaste är Bily Lev Hotel ett prima och billigt hotell med rum från 332 svenska kronor. Detta hotell har 3 stjärnor som klass och ligger nära TV-tornet Zizkov i Prag.

Duo
från 342kr.

Det fyrstjärniga kasinohotellet Duo har bekvämligheter som bastu, gym och pool (inomhus). Hotellrummen är utrustade med standardutrustning men med tillträde till safebox.

från 342kr.

Hotel Suite Home Prague är ett omtyckt hotell med ett stort antal tillfredställda gäster och finnes nära Lucerna-arkaden. Detta hotell har en klass på 4 stjärnor och med ett lågt pris på 342kr per rum.

från 342kr.

Faciliteter som massage, torrbastu och inomhuspool hittar du på det billiga hotellet Relax Inn Prague. Detta boende springer du på längs med Novovysocanska som går nära O2 Arena och har en standard på 3 stjärnor.

från 356kr.

Inte långt bort från sevärdheterna Old Town Hall and Astronomical Clock (Staromestska Radnice) och Old Town (Stare Mesto) finner du Wellness & Treatment Hotel GHC, ett trestjärnigt hotell som är enkelt utan att slarva med kvalitén. Du stöter på hotellet längs Krakovská nära Tjeckiska Nationalmuseet.

från 356kr.

Det trestjärniga hotellet EA Hotel Voyage tycks vara prisvärt och är beläget en bit ifrån turistattraktionerna Prague City Museum och Prague TV Tower. Du stöter på hotellet längs Konevova nära TV-tornet Zizkov.

från 356kr.

Hotel Belvedere, ett prisvärt hotell med fyra stjärnor som inte ligger långt ifrån attraktionerna Municipal House Hall (Obecni Dum) och Spanish Synagogue (Spanelska Synagoga). Detta boende finns nära T-Mobile arenan längs med gatan Milady Horakove.

från 356kr.

På Hotel Colloseum bor ni billigt och har väldigt nära till flera populära restauranger i Prag. Detta hotell har 3 stjärnor i hotellstandard och ni stöter på det nära Prags danshus med en kostad från 356 SEK för en natt.

från 356kr.

Ett populärt hotell som fått ett superbetyg är Dolce Villa Hotel som påträffas nära flygplatsen. Hotellets klass är på fyra stjärnor och är ett prisvärt alternativ i Prag.

från 356kr.

Hotel Elite är ett romantiskt boende med fyra stjärnor i hotellstandard. Det är nära Karlbron i Prag som du påträffar hotellet och där ni kan få hotellrum från 356 kr och uppåt.

från 356kr.

Med en trestjärnig hotellstandard är detta ett mycket bra hotell en liten bit från välbesökta attraktioner som State Opera och Vysehrad National Cultural Monument. Det är nära Tjeckiska Nationalmuseet i Prag som ni finner Abe Hotel, ett billigt hotell med rum från 356 kr.

från 356kr.

Det omtyckta hotellet Hotel Carlton påträffas nära TV-tornet Zizkov. Det populära boendet har fyra stjärnor i standard och är ett billigt hotell i Prag.

Alternativa resmål...

Om Prag

Prag är Tjeckiens huvudstad där du som turist och besökare möter en annorlunda värld. Prag har en otroligt intressant historia bara från de senaste hundra åren vilken har satt en tydlig prägel på staden. Här kan du uppleva häftiga och gripande museer, kultur i form av musik, dans och teater, samt shopping i mängder. Ett annat mycket känt kännetecken för just Prag och Tjeckien är ölen. Här är den nämligen inte bara god – den är billig också! I enighet med mycket annat som också är både bra och billig.

I Prag är det mycket billigt att bo hotell jämfört med vad det kostar i tillexempel Sverige. Du kan nämligen bo mitt i de centralaste delarna av stan på ett hotell med tre stjärnor för ungefär 300 kronor per natt för ett dubbelrum. Vill du bo ännu billigare kan du göra det en liten bit utanför centrum åt olika håll. Där ute kan du komma ner till priser som ligger mellan 100 och 200 kronor för en natt i dubbelrum på ett hotell med två till tre stjärnor.

De låga priserna på hotellen i Prag gör att du som besökare har mer pengar att spendera på annat. Det gör att din vistelse kan vara längre eller bli mer berikad. Men de gör också att du kan unna dig en högre standard på boendet än vad du hade gjort i vanliga fall i en annan europeisk stad.

Hotellkarta för Prag

Karta över Prag med hotell