Filtrera Hotell

Pris: 274-3190 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i San Diego

Hitta de bästa hotellen i San Diego, USA för dig!
Visar 31-45 av 177 hotell i San Diego. Inga hotell har filtrerats bort!
från 452kr.

I San Diego (Pacific Beach) är hotellet Rodeway Inn byggt och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Garnet Street och Mission Bay Golf Course. Med boendets standard på två stjärnor bedöms boendet vara billigt.

från 459kr.

På Quality Inn I-15 Miramar finner du standardbekvämligheterna och en standard på två stjärnor. Detta boende anses vara billigt och hotellets rum har det enklaste.

från 471kr.

Det billiga hotellet Sun Harbor Motel har det mest enkla utbudet av bekvämligheter. Boendet har en standard på två stjärnor och ni stöter på det i San Diego (Point Loma) längs med vägen Rosecrans Street.

från 477kr.

Detta billiga hotell är placerat i San Diego (Point Loma), har två stjärnor och hotellets rum har bara standardutrustning. Ramada San Diego Airport är namnet på hotellet och ni kan beställa ett hotellrum för 477 kronor under lågsäsong.

från 477kr.

Ganska nära turistattraktionerna USS Midway-muséet och The New Children's Museum finner ni ett tvåstjärnigt hotell vid namn Pacific Inn and Suites som är någorlunda okomplicerat. Boendet hittas nära Maritime Museum of San Diego längs Pacific Hwy.

från 482kr.

Nära sevärdheterna Mormon Battalion Historic Site och Old Town San Diego State Historic Park hittar du hotellet Howard Johnson Inn SeaWorld som ligger i San Diego (Beach Cities). Med hotellets standard på två stjärnor betraktas hotellet vara billigt.

från 484kr.

Hotellet Vagabond Inn San Diego Airport Marina är billigt och har de mest vardagliga faciliteterna. Detta boende har 2 stjärnor i standard och du finner det längs gatan Scott St i San Diego (Point Loma).

från 484kr.

På Quality Inn Airport SeaWorld Area bor man billigt och har nära till en hel del omtyckta matställen i San Diego. Det är i San Diego (Beach Cities) som ni påträffar detta tvåstjärniga boende med ett pris från 484 svenska kronor.

från 484kr.

Från 484 kr kan du få ett rum på La Quinta Inn San Diego Scripps Poway, ett billigt boende med bekvämligheter som är det enklaste. Det är i San Diego (Rancho Bernardo - Scripps Ranch) som du hittar detta 2-stjärniga boende.

från 493kr.

Det företagsvänliga hotellet Holiday Inn Express San Diego Downtown har tre stjärnor i hotellstandard och ligger längs Ave. Rummen har ett pris från 493 svenska kronor och på hotellet finns bland annat bolagsanpassade faciliteter som konferenssal och kemtvätt.

från 497kr.

Ramada Limited Sea World är ett tvåstjärnigt hotell som bedöms vara prisvärt och är beläget ganska nära attraktioner som Mission Bay Park och Valley view casino center. Det är i San Diego (Beach Cities) längs gatan Midway Dr som hotellet hittas.

från 508kr.

Detta hotell är billigt, har två stjärnor, finnes i San Diego (Centrala San Diego) och har hotellrum försedda med det enklaste. Detta hotells namn är Best Western Plus San Diego Miramar Hotel och du kan beställa ett hotellrum för 508 kr per dygn.

från 510kr.

Best Western Mission Bay, ett hotell med två stjärnor i standard i San Diego (Beach Cities). Det är på Clairemont Dr som boendet påträffas och hör till de billiga valen i staden.

från 510kr.

Comfort Suites Mission Valley SeaWorld Area är ett tvåstjärnigt hotell med träningsanläggning som ger er möjligheten till motion under ditt besök i San Diego. De billiga rummen har priser från 510 svenska kronor och är försedda med det viktigaste för vistelsen.

från 510kr.

Med ett litet gångavstånd till välbesökta sevärdheter som Botanical Building and Lily Pond och Maritime Museum of San Diego kanske hotellet Americas Best Value Inn-San Diego Downtown ett läckert boende för dig. Det är i San Diego längs med vägen Avenue som ni stöter på detta tvåstjärniga boende.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för San Diego

Karta över San Diego med hotell