Filtrera Hotell

Pris: 274-3190 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i San Diego

Hitta de bästa hotellen i San Diego, USA för dig!
Visar 76-90 av 177 hotell i San Diego. Inga hotell har filtrerats bort!
från 613kr.

Många populära restauranger i San Diego ligger nära strandhotellet Pacific View Inn. Det är i San Diego (Beach Cities) som detta 2-stjärniga boende hittas med rum från 613 SEK.

från 613kr.

Det trestjärniga hotellet Holiday Inn San Diego Mission Valley hittar du i San Diego (Centrala San Diego) i San Diego. Ni finner det beläget på gatan Murphy Canyon Rd och det hör inte till de billigare hotellen, utan tillhör snarare mittensegmentet med en kostnad från 613kr.

från 633kr.

Det 2-stjärniga hotellet Hampton Inn Seaworld - Airport är ett boende som endast ligger en liten bit bort ifrån sevärdheter som Old Town San Diego State Historic Park och Mormon Battalion Historic Site. Detta hotell påträffas nära Old Town San Diego State Park längs med gatan Greenwood St.

från 638kr.

Det billiga golf-hotellet Four Points by Sheraton San Diego har faciliteter som bland annat gym, bar och restaurang. Hotellet har en standard på tre stjärnor och ni springer på det i San Diego (Centrala San Diego) utmed vägen Aero Dr.

från 638kr.

Det företagsanpassade hotellet Four Points by Sheraton San Diego Downtown har 3 stjärnor i hotellstandard och påträffas intill gatan Avenue. Rummen har ett pris från 638 kronor och på hotellet finns exempelvis bolagsanpassade faciliteter som konferensrum och större konferensrum.

från 638kr.

Det trestjärniga hotellet Marriott San Diego Mission Valley är ett passande val för företag och ni finner det längs gatan Rio San Diego Dr. Här företagsfaciliteter som större konferensrum, kemtvätt m.m. och med ett pris från 638 svenska kronor per natt.

från 638kr.

Hotellet Crowne Plaza Hanalei San Diego - Mission Valley är beläget endast en liten bit från sevärdheter som Mormon Battalion Historic Site, Whaley House Museum och Old Town San Diego State Historic Park. Med en standard på tre stjärnor anses boendet vara bland de billigare valen för sitt segment.

från 638kr.

På Hilton San Diego Airport/Harbor Island finner du restaurang, torrbastu och gym och en standard på tre stjärnor. Hotellet är bland de billigare valen för sin standard och rummen är furnerade med det enklaste.

från 638kr.

Ramada Gaslamp Convention Center-The Historic St James Hotel är ett trestjärnigt hotell anpassat för firmor och finns vid Ave. Hotellrummen kostar från 638 svenska kronor per natt och på hotellet hittar du exempelvis bolagsanpassade faciliteter som bolagscenter och konferenssal.

från 638kr.

Nästan ett stenkast från attraktionerna Old Town San Diego State Historic Park och Mormon Battalion Historic Site hittar du hotellet Best Western Plus Hacienda Hotel Old Town som ligger nära Old Town San Diego State Park. Det är ett trestjärnigt hotell och det tillhör en normal prisgrupp för hotell.

från 638kr.

Det trestjärniga hotellet Courtyard by Marriott San Diego Sorrento Mesa är populärt för firmor och du finner det på Scranton Rd. Du kan bli boende från 638 SEK och det finns t.ex. större konferensrum och rum för konferens att använda.

från 638kr.

Nära Torrey Pines State Reserve hittar ni detta billiga hotell som är trestjärnigt och där rummen är inredda med det mest viktiga. Detta boendes namn är San Diego Marriott Del Mar och det är möjligt att lägga beslag på ett rum från 638 kronor per natt.

från 638kr.

La Quinta Inn San Diego Old Town - Airport är ett tvåstjärnigt hotell en bit ifrån sevärdheter som Mormon Battalion Historic Site och Old Town San Diego State Historic Park. Det är nära Old Town San Diego State Park utmed gatan Moore Street som hotellet påträffas.

från 638kr.

Hilton San Diego Mission Valley är ett trestjärnigt hotell anpassat för företagsverksamheter och är stationerat vid gatan Camino Del Rio S. Rummen har ett pris från 638 kronor och på hotellet finns till exempel företagsanpassade tjänster som företagstjänster och kemtvätt.

från 638kr.

Hotellet Sheraton Suites San Diego at Symphony Hall är billigt och har bekvämligheter som restaurang, massagebehandling och gym. Boendet har en klass på tre stjärnor och ni påträffar det nära San Diego City College på vägen A St.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för San Diego

Karta över San Diego med hotell