Filtrera Hotell

Pris: 274-3190 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i San Diego

Hitta de bästa hotellen i San Diego, USA för dig!
Visar 61-75 av 177 hotell i San Diego. Inga hotell har filtrerats bort!
från 562kr.

Det företagsvänliga hotellet DoubleTree by Hilton San Diego Downtown har tre stjärnor i klass och påträffas intill Front St. Här företagsfaciliteter som konferenssal, företagscenter m.fl. och med en kostnad från 562 SEK per natt.

från 574kr.

Hotellet La Quinta Inn and Suites San Diego Mission Valley har en tvåstjärnig klass och rum på hotellet från 574 kr. Detta hotell bedöms vara tämligen billigt och ni hittar det i San Diego (Mission Valley - Old Town).

från 574kr.

Courtyard by Marriott San Diego - Rancho Bernardo är ett omtyckt hotell med standard på tre stjärnor som fått bra vitsord. Det är längs med vägen Bernardo Plaza Ct i San Diego (Rancho Bernardo - Scripps Ranch) som ni stöter på detta extremt billiga boende.

från 574kr.

Från 574 svenska kronor kan du få ett hotellrum på Comfort Inn Gaslamp Convention Center, ett boende med bekvämligheter som är det mest nödvändiga. Detta hotell har en standard på 2 stjärnor och hittas nära San Diego Convention Center.

från 574kr.

La Quinta Inn & Suites San Diego Mission Bay är ett prisvärt 2-stjärnigt hotell nära sevärdheter som Pacific Beach och Garnet Street. Detta hotell är beläget i San Diego (Beach Cities) längs De Soto St.

från 574kr.

Hotellet Beach Haven Inn - Pacific Beach har standardbekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Boendet anses vara ganska billigt och hotellets rum har det mest huvudsakliga.

från 574kr.

Hotellet Comfort Inn & Suites Zoo SeaWorld Area är placerat bara en liten bit från sevärdheterna Old Town San Diego State Historic Park, Whaley House Museum och Mormon Battalion Historic Site. Detta boende är någorlunda billigt och har en klass på 2 stjärnor.

från 574kr.

Hyfsat nära sevärdheterna Mission Beach och San Diego Sand Castles hittar du hotellet PB Surf Beachside Inn som ligger i San Diego (Beach Cities). Hotellet har en 2-stjärnig standard och hör till de billiga boendena i staden.

från 575kr.

Längs Pacific Hwy finner ni det företagslämpade hotellet Hampton Inn San Diego Downtown med en standard på 2 stjärnor. Du kan bli en boende från 575 svenska kronor och det finns bl.a. kemtvätt av kläder och konferenssal att nyttja.

från 575kr.

Detta tvåstjärniga hotell är byggt nära Torrey Pines State Reserve där rummen har bland annat värdeförvaringsbox, TV (Lokala kanaler) och luftkonditionering. På hotellet Hampton Inn San Diego Del Mar går det att under lågsäsong boka ett hotellrum för 575 kr.

från 580kr.

I San Diego finner ni detta hotell som är tvåstjärnigt och där hotellrummen är försedda med standardutrustning. På hotellet Holiday Inn Express Mira Mesa-San Diego kan du under lågsäsong beställa ett hotellrum från 580 SEK.

från 597kr.

DoubleTree by Hilton Hotel San Diego - Mission Valley har en standard på tre stjärnor och en träningsanläggning att träna kondition i under din vistelse i San Diego. Utrustningen i de extremt billiga hotellrummen är t.ex. värdeförvaring, luftkonditionering och Internetanslutning, och de ligger från 597 SEK per dygn.

från 600kr.

Holiday Inn Express San Diego Airport - Old Town är ett boende med ett pris från 600 kronor per natt och där ni får tillgång till faciliteter som anses nödvändiga. Boendet har 2 stjärnor som klass och hittas nära Old Town San Diego State Park.

från 603kr.

På The Pearl Hotel finner du bar, restaurang och massagebehandling och en standard på 3 stjärnor. Hotellet är bland de billigare alternativen för sitt segment och rummen är försedda med det vanligaste.

från 606kr.

DoubleTree by Hilton Golf Resort San Diego är ett populärt golf-hotell med en standard på 3 stjärnor och otroligt många belåtna gäster. Boendet är billigt och ni finner det längs med gatan Penasquitos Drive i San Diego (Rancho Bernardo - Scripps Ranch).

Alternativa resmål...

Hotellkarta för San Diego

Karta över San Diego med hotell