Filtrera Hotell

Pris: 330-752 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Liège

Hitta de bästa hotellen i Liège, Belgien för dig!
Visar 1-8 av 8 hotell i Liège. Inga hotell har filtrerats bort!
från 330kr.

Det enstjärniga hotellet Premiere Classe Hotel Liege har de mest betydelsefulla faciliteter. Boendet är bland de allra mest billiga hotellen i Liège och rummen är rustade med det vanligaste.

från 440kr.

Campanile Hotel Liege är ett prisvärt tvåstjärnigt hotell nära sevärdheter som Eglise St-Jacques (Church of St. Jacques) och Opéra Royal de Wallonie. Det är nära The Square utmed vägen Rue Jean Baptiste Juppin som detta boende är beläget.

från 446kr.

Med ett litet gångavstånd till populära turistattraktioner som Comédie Centrale de Liège och Musee des Transports en Commun du Pays de Liege kanske hotellet Hotel Husa de la Couronne ett bra boende för dig. Det är i Liège längs med vägen Place Des Guillemins som du hittar detta trestjärniga logi.

från 542kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som ligger nära omtyckta turistattraktionerna Gare des Guillemins Lüttich och Coteaux de la Citadelle. Ibis Liège Centre Opéra ligger nära Opéra Royal de Wallonie i Liège och är ett boende där hotellrummen har en prislapp från 542 SEK.

från 576kr.

Hotellet Hotel Mercure Liege Centre är väldigt billigt och har de mest vardagliga faciliteterna. Detta boende har 4 stjärnor i klass och ni finner det vid gatan Boulevard de la Sauveniere nära The Square.

från 656kr.

Det är från 656 kr och uppåt som ni finner på det 4-stjärniga hotellet Ramada Plaza Liege City Center. Boendet är beläget nära Museum för vallonsk konst i Liège och det är inte bland de mest billiga hotellen.

från 669kr.

Detta fyrstjärniga hotell är beläget väldigt nära de välbesökta turistattraktionerna Aquarium et Musee de Zoologie (Aquarium and Zoological Museum) och Cathedral de Liege (Liege Cathedral). Alliance Hôtel Liège är ett hotell nära Liege Convention Center i Liège med en prislapp från 669 SEK för en natt.

från 752kr.

Crowne Plaza Liege är ett populärt hotell med en hel del tillfredställda gäster och påträffas nära Opéra Royal de Wallonie. Hotellstandarden för detta boende ligger på 4 stjärnor och ligger högt i pris i jämförelse med andra hotell i Liège.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Liège

Karta över Liège med hotell