Filtrera Hotell

Pris: 296-2531 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bordeaux

Hitta de bästa hotellen i Bordeaux, Frankrike för dig!
Visar 1-15 av 40 hotell i Bordeaux. Inga hotell har filtrerats bort!
från 296kr.

Ni har nära till några välbesökta sevärdheter som Grand Theatre - Opéra National de Bordeaux och Le Pont Jacques Chaban Delmas från hotellet Hotel Stars Bordeaux Gare. Detta hotell ligger vid Rue De Tauzia i Bordeaux och har en standard på två stjärnor.

från 374kr.

City Résidence Bordeaux Centre är ett hotell med tre stjärnor i standard nära Bordeaux Wine and Trade Museum. Detta hotell finns på Bis Place Paul Avisseau och är definitivt bland de hotell i Bordeaux som är snällast mot reskassan.

från 380kr.

Från 380 kr kan ni få ett hotellrum på Campanile Bordeaux Le Lac, ett extremt billigt boende med bekvämligheter som är det mest viktiga. Det är i Bordeaux (Bordeaux Lac) som du finner detta trestjärniga logi.

från 390kr.

Ténéo Apparthotel Bordeaux är ett väldigt billigt hotell med de vitalaste faciliteterna. Boendet är enkelt och ni påträffar det längs cours Barbey nära St. Michael basilikan.

från 391kr.

All Suites Appart hotel Bordeaux Lac är ett hotell med 3 stjärnor och de mest väsentliga bekvämligheter för hotellets gäster. Detta boende anses vara riktigt billigt och hotellets rum har standardutrustning.

från 429kr.

Det trestjärniga hotellet Interhotel Apolonia har standardbekvämligheter. Boendet anses vara synnerligen billigt och hotellets rum har det vanligaste.

från 461kr.

Med logi på ett bra hotell och en hotellstandard på 2 stjärnor har ni inte långt till de efterfrågade attraktionerna Rue Ste Catherine och Place de la Bourse (Place Royale). Från 461 SEK per natt kan du få hotellrum på det billiga Adagio Access Bordeaux Rodesse nära Aquitaine-museet i Bordeaux.

från 468kr.

Det billigahotellet Citadines Centre Mériadeck Bordeaux påträffas inom gångavstånd till flera bra matställen i Bordeaux. Det är nära Aquitaine-museet som ni finner detta trestjärniga boende med priser från 468 svenska kronor.

från 499kr.

På Hotel Campanile Bordeaux Ouest - Le Bouscat finner du de vanliga faciliteterna och en standard på tre stjärnor. Boendet är billigt och rummen är utrustade med det enklaste.

från 501kr.

I Bordeaux (Chartrons) och nära sevärdheterna Musee des Chartrons och Wine & Trade Museum hittar du Residhotel Galerie Tatry. Med hotellets standard på tre stjärnor betraktas hotellet vara billigt.

från 508kr.

De mest huvudsakliga faciliteter finner ni på det billiga hotellet ibis Styles Bordeaux Gare Saint Jean (formerly all seasons). Hotellet är 3-stjärnigt och du hittar det vid vägen Rue De Tauzia nära Aquitaine-museet.

från 515kr.

Hotel Alton är ett billigt hotell med de mest väsentliga faciliteter. Hotellet är trestjärnigt och ni påträffar det vid gatan Rue De La Pelouse De Douet nära Aquitaine-museet.

från 538kr.

De mest väsentliga bekvämligheter hittar du på hotellet Appart'City Bordeaux Centre. Hotellet är trestjärnigt och du stöter på det vid vägen Rue General Larminat nära Aquitaine-museet.

från 554kr.

Hotellet Appart'hôtel Victoria Garden Bordeaux ligger inom kort gångavstånd till åtskilliga topprestauranger i Bordeaux. Detta boende har 3 stjärnor i hotellstandard och hittas nära Place de la Victoire med en kostad från 554 svenska kronor.

från 586kr.

Populära attraktioner som Rue Ste Catherine och Place de la Bourse (Place Royale) ligger inte långt borta från hotellet ibis Styles Bordeaux Meriadeck (formerly All Seasons). Detta boende är byggt intill vägen Rue Joseph Abria i Bordeaux och har en hotellstandard på tre stjärnor.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Bordeaux

Karta över Bordeaux med hotell