Filtrera Hotell

Pris: 304-1817 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Lyon

Hitta de bästa hotellen i Lyon, Frankrike för dig!
Visar 1-15 av 79 hotell i Lyon. Inga hotell har filtrerats bort!
från 304kr.

Hôtel des Congrès är ett mycket billigt boende som kostar från 304 svenska kronor per natt och där ni kan ta del av bekvämligheter som är standard för hotell. Ni stöter på boendet nära Musee d'Art Contemporain i Lyon med en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 319kr.

Detta enstjärniga hotell är mycket billigt och är stationerat i Tassin-la-Demi-Lune (Vaise) där hotellrummen har det mest väsentliga. Premiere Classe Lyon Ouest - Tassin är namnet på detta boende och det går att teckna ett rum för 319 kr när det är lågsäsong.

från 320kr.

Kyriad Lyon Croix Rousse är ett 3-stjärnigt hotell som betraktas vara prisvärt och är beläget ganska nära sevärdheter som Musee des Beaux-Arts och Croix-Rousse. Det är på vägen Rue Henon i Lyon (Fjärde arrondissementet) som du finner hotellet.

från 382kr.

På Hotel de Noailles bor man extremt billigt och har inte långt till flera omtyckta matställen i Lyon. Boendet har tre stjärnor i hotellstandard och påträffas i Lyon (Centrala Lyon) med en pirslapp från 382 kronor per natt.

från 390kr.

Från Hotel du Helder har du en bit bort till flera omtyckta turistattraktioner som bl.a. Musee des Tissus et des Arts Decoratif och Fourviere Hill. Det är i Lyon intill Rue De Marseille som ni hittar detta 2-stjärniga hotell.

från 397kr.

Hotellet Premiere Classe Lyon Centre - Gare Part Dieu finner du i Lyon (Tredje arrondissementet) med en enstjärnig standard. Detta hotell är byggt vid Boulevard Marius Vivier Merle och hör till de boende i Lyon som är vänligast mot plånboken.

från 398kr.

Med logi på ett fräscht hotell och en klass på 2 stjärnor har ni endast ett litet avstånd till de populära turistattraktionerna The Presqu'île och Musee des Tissus et des Arts Decoratif. Hôtel Berlioz påträffas nära Musee des Tissus i Lyon och är ett billigt hotell där hotellets rum har en prislapp från 398 kronor per natt.

från 405kr.

Detta boende finns hyfsat nära de omtyckta attraktionerna Musee Miniature et Cinema och Basilique Notre Dame de Fourviere. Republik Hôtel är byggt nära Bellecour-torget i Lyon och är ett mycket billigt boende där rummen har ett pris från 405 SEK per natt.

från 406kr.

Hotellet Hotel Lyon-ouest finner du i Lyon (Nionde arrondissementet) med en standard som är enkel. Boendet är beläget på vägen quai Paul Sedallian och hör definitivt till de hotell i Lyon som är snällast mot reskassan.

från 406kr.

Inte långt ifrån attraktionerna Musee Miniature et Cinema och Traboules du Vieux Lyon ligger Hotel des Savoies, ett tvåstjärnigt hotell som är ganska vardagligt. Du finner detta hotell längs med gatan Rue De La Charite nära Musee des Tissus.

från 411kr.

Omtyckta turistattraktioner som Traboules du Vieux Lyon och Cathedral Saint Jean Baptiste finner du en kort promenad från detta tvåstjärniga hotell. Campanile Lyon Centre - Gare Perrache - Confluence ligger nära Musee des Tissus i Lyon och är ett billigt boende där rummen kostar från 411 SEK per dygn.

från 418kr.

Om ni vill bo på ett populärt hotell som är beundrat av tidigare hotellgäster så kan det 3-stjärniga Hotel Campanile LYON SUD - Oullins vara något för er. Detta hotell är mycket billigt och du hittar det vid vägen Place Kellermann i Oullins (Södra Lyon).

från 422kr.

Med ett gångavstånd till flera omtyckta matställen i Lyon är det billiga Park & Suites Confort Lyon Vaise ett bra hotell. Boendet har tre stjärnor i klass och påträffas i Lyon (Nionde arrondissementet) med en pirslapp från 422 kronor per dygn.

från 426kr.

Från 426 SEK kan du få ett hotellrum på Séjours & Affaires Lyon Park Lane, ett billigt hotell med bekvämligheter som är standardutrustning. Boendet har en standard på två stjärnor och hittas i Lyon (Vaise).

från 429kr.

Med tak över huvudet och en hotellstandard på 2 stjärnor har ni endast ett litet avstånd till de välbesökta sevärdheterna Cathedral Saint Jean Baptiste och Traboules du Vieux Lyon. Det är nära Musee des Tissus i Lyon som ni hittar Hotel du Simplon, ett billigt hotell med rum från 429 kr som billigast.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Lyon

Karta över Lyon med hotell