Filtrera Hotell

Pris: 246-1574 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Palermo

Hitta de bästa hotellen i Palermo, Italien för dig!
Visar 1-15 av 56 hotell i Palermo. Inga hotell har filtrerats bort!
från 246kr.

Nästan ett stenkast från attraktionerna Ballaro Market och Palazzo dei Normanni & Capella Palatina finnner du hotellet Hostel Casa Marconi som är beläget nära San Giovanni degli Eremiti. Boendet är ett enstjärnigt hotell och hör definitivt till de hotell i Palermo som är snällast mot plånboken.

från 251kr.

Det väldigt billigahotellet Hotel Moderno finns inom gångavstånd till en hel del toppkrogar i Palermo. Detta hotell har 2 stjärnor i klass och du stöter på det nära Martorana med ett pris från 251 svenska kronor för ett rum.

från 281kr.

På Hotel Orleans finner du standardbekvämligheterna och en standard på 3 stjärnor. Hotellrummen är furnerade med det vanligaste men med värdeförvaring.

från 297kr.

Efterfrågade sevärdheter som Cathedral of Palermo och Palazzo dei Normanni & Capella Palatina stöter ni på en kort promenad från detta 2-stjärniga hotell. Det är nära Martorana i Palermo som ni stöter på Hotel Columbia, ett mycket billigt boende med hotellrum från 297 SEK per natt.

från 334kr.

Flera populära restauranger i Palermo ligger nära det mycket billiga hotellet Hotel Europa. Detta boende har 3 stjärnor i hotellstandard och finns nära Massimoteatern med ett pris från 334 SEK per natt.

från 335kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som ligger nära efterfrågade attraktionerna Cathedral of Palermo och Teatro Massimo. Från 335 kronor per natt kan du få ett rum på det extremt billiga Albergo Mediterraneo nära Massimoteatern i Palermo.

från 349kr.

Trestjärniga hotellet Hotel Bel 3 är beläget i Palermo i Palermo. Det är på Via Ruffo Di Calabria som du stöter på detta boende och med 349 kronor per natt är det ett riktigt billigt hotell.

från 349kr.

Hotel del Centro är ett billigt hotell i Palermo med många verkligen bra matställen inom kort avstånd. Hotellet har tre stjärnor i hotellstandard och påträffas nära San Cataldo med priser från 349 SEK per dygn.

från 364kr.

Detta är ett trestjärnigt boende som påträffas nära välbesökta turistattraktionerna Teatro Massimo och Cathedral of Palermo. Hotel Joli påträffas nära Arkeologiska museet i Palermo och är ett billigt boende där hotellrummen har ett pris från 364 SEK.

från 379kr.

Bo drömlikt under ditt resande i Palermo på det 3-stjärniga hotellet Ambasciatori Hotel. Rummen har ett pris från 379 SEK för en sagolik atmosfär och hotellet påträffas nära San Cataldo i Palermo.

från 402kr.

Många populära restauranger i Palermo är stationerat nära det billiga hotellet Torreata Residence Hotel. Rummen kostar från 402 kr och det är nära Renzo Barbera-stadion som du ni påträffar detta trestjärniga boende.

från 409kr.

Cathedral of Palermo och Teatro Massimo är efterfrågade turistattraktioner som du stöter på inte långt ifrån detta fyrstjärniga hotell. Det är nära Arkeologiska museet i Palermo som ni påträffar Mercure Hotel Palermo Centro, ett extremt billigt hotell med hotellrum från 409 SEK och uppåt.

från 410kr.

Detta 3-stjärniga boende finns väldigt nära de populära turistattraktionerna Teatro Massimo och Cathedral of Palermo. Hotel Tonic är ett billigt hotell nära Massimoteatern i Palermo med ett pris från 410 kr som billigast.

från 410kr.

Det fyrstjärniga och populära hotellet Hotel Vecchio Borgo är väldigt beundrat av andra hotellgäster. Hotellet är mycket billigt och du hittar det längs med Via Sella Quintino nära Massimoteatern i Palermo.

från 413kr.

Cathedral of Palermo och Palazzo dei Normanni & Capella Palatina är omtyckta turistattraktioner som du finner inte långt ifrån detta enkla logi. Det är nära Arkeologiska museet i Palermo som ni hittar Giugagio, ett mycket billigt hotell med pris från 413 svenska kronor per dygn.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Palermo

Karta över Palermo med hotell