Filtrera Hotell

Pris: 246-1574 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Palermo

Hitta de bästa hotellen i Palermo, Italien för dig!
Visar 31-45 av 56 hotell i Palermo. Inga hotell har filtrerats bort!
från 527kr.

Det billigahotellet Idea Hotel Palermo finns inom kort gångavstånd till en hel del topprestauranger i Palermo. Det är nära Zisa Museo d'arte islamica som ni påträffar detta 4-stjärniga hotell med priser från 527 kronor.

från 531kr.

NH Palermo är ett hotell i Palermo med en hel del populära restauranger inom kort gångavstånd. Det är nära Regionalgalleriet som ni stöter på detta 4-stjärniga hotell med en pirslapp från 531 kronor.

från 541kr.

På Palazzo Brunaccini Residence har man inte långt till flera omtyckta matställen i Palermo. Hotellet har fyra stjärnor i klass och ligger nära San Cataldo med priser från 541 svenska kronor per dygn.

från 542kr.

Ett omtyckt hotell som fått ett superbetyg är Excelsior Hilton Palermo som är byggt nära Massimoteatern. Detta boende har en klass på 4 stjärnor och boendet hör till det mellersta prisomfånget.

från 561kr.

Hotellet Hotel Principe di Villafranca påträffas inom kort gångavstånd till flera toppkrogar i Palermo. Rummen har priser från 561 kr per dygn och det är nära Massimoteatern som ni du påträffar detta 4-stjärniga hotell.

från 569kr.

Välbesökta turistattraktioner som Chiesa di Santa Maria dello Spasimo och Orto Botanico di Palermo hittar ni en kort promenad från detta fyrstjärniga hotell. Det är nära Regionalgalleriet i Palermo som ni finner San Paolo Palace Hotel, ett hotell med pris från 569 SEK.

från 570kr.

En kort bit från Hotel Garibaldi finnes de populära sevärdheterna Teatro Massimo och Cathedral of Palermo. Detta logi är 4-stjärnigt och ni påträffar det i Palermo vid vägen via Emerico Amari.

från 570kr.

Med ett kort avstånd till en hel del populära matställen i Palermo är Marbela Residence ett attraktivt hotell. Detta hotell har 3 stjärnor i standard och du finner det nära Renzo Barbera-stadion med en pirslapp från 570 kr för ett rum.

från 576kr.

Med ett kort avstånd till flera populära restauranger i Palermo är Quality Hotel President Palermo ett tilltalande hotell. Det är nära Arkeologiska museet som ni stöter på detta fyrstjärniga boende med en kostad från 576 kr per rum och natt.

från 576kr.

En hel del populära restauranger i Palermo ligger inom ett kort avstånd till hotellet Quintocanto Hotel and Spa. Detta hotell har 4 stjärnor i klass och påträffas nära Martorana med ett pris från 576 svenska kronor per natt.

från 591kr.

Centrale Palace Hotel är ett mysigt och romantiskt hotell med fyra stjärnor i hotellstandard. Det är nära Martorana i Palermo som du påträffar boendet och där ni kan hitta rum på hotellet från 591 kronor.

från 607kr.

Hotel Plaza Opera är ett mysigt boende med fyra stjärnor, ett utmärkt val för det nyblivna förhållandet. Det är nära Massimoteatern i Palermo som ni finner hotellet och där du har tillfället att bo från 607 kr.

från 627kr.

TOP CityLine Hotel Palazzo Sitano är ett populärt hotell med 4 stjärnor och otroligt många belåtna hotellgäster. Detta boende påträffar ni på gatan Via Vittorio Emanuele nära Regionalgalleriet i Palermo.

från 645kr.

De mest väsentliga bekvämligheter påträffar ni på hotellet 120 Rodionoff B&B. Boendet springer du på längs vägen via Giuseppe Sciuti som går nära Renzo Barbera-stadion och har en klass på tre stjärnor.

från 682kr.

Populära turistattraktioner som Teatro Massimo och Cathedral of Palermo ligger en kort bit från hotellet Hotel Porta Felice. Detta boende är fyrstjärnigt och ni påträffar det i Palermo vid vägen Via Butera.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Palermo

Karta över Palermo med hotell