Filtrera Hotell

Pris: 246-1574 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Palermo

Hitta de bästa hotellen i Palermo, Italien för dig!
Visar 16-30 av 56 hotell i Palermo. Inga hotell har filtrerats bort!
från 416kr.

Nära Arkeologiska museet stöter ni på detta billiga hotell som är trestjärnigt i standard och har hotellrum försedda med det vanligaste. Hotel Ponte är namnet på boendet och det går att beställa ett rum från 416 kr under lågsäsong.

från 417kr.

På det 3-stjärniga hotellet Hotel Casena Dei Colli kan du få njuta av kärlekenpå bästa sätt i Palermo. Från 417 SEK per dygn kan du hitta hotellrum för och hotellet stöter du på nära Renzo Barbera-stadion i Palermo.

från 417kr.

Med ett litet avstånd till omtyckta attraktioner som Palazzo dei Normanni & Capella Palatina och Ballaro Market kanske hotellet Albergo Athenaeum ett prima alternativ för dig. Hotellet har en standard på tre stjärnor och du finner det intill gatan Via Giannettino Luigi i Palermo.

från 417kr.

På det 3-stjärniga hotellet Addaura Hotel Residence Congressi kan du uppleva kärlekenpå bästa sätt i Palermo. Rummen på hotellet har en prislapp från 417 kr för en kärleksfull atmosfär och detta hotell ligger i Palermo (Palermos kust).

från 425kr.

Träningsanläggningen på det fyrstjärniga Astoria Palace Hotel ger dig ett suveränt tillfälle att röra sig under vistelsen i Palermo. Från 425 kronor per dygn får man boka de väldigt billiga rummen som bl.a. har minibar, luftkonditionering och Internetanslutning.

från 455kr.

Lev mysigt under ert besök i Palermo på det trestjärniga hotellet Hotel Villa D'Amato. Från 455 kr per natt kan du hitta rum för och hotellet påträffar ni nära Regionalgalleriet i Palermo.

från 478kr.

Nära Massimoteatern hittar man det omtyckta hotellet Cristal Palace Hotel som fått ett väldigt hederligt omdöme av tidigare hotellgäster. Detta hotell är 4-stjärnigt och det tillhör ett mellansegment i pris med 478 kronor för ett hotellrum.

från 493kr.

Residenza D'Aragona är ett fyrstjärnigt hotell utan lyxigt utbud av bekvämligheter. Hotellrummen är furnerade med t.ex. värdeförvaringsbox, pentry, AC och minibar.

från 493kr.

Spahotellet Casa Giuditta Appartamenti har rogivande spabehandlingar. Ni finner detta spahotell nära Regionalgalleriet vid vägen Via Savona Piazza Kalsa.

från 493kr.

Hotel Posta är ett trestjärnigt boende i Palermo med en drömlik stuk. Det är nära Arkeologiska museet i Palermo som du stöter på hotellet och där du kan boka rum på hotellet från 493 kr och uppåt.

från 494kr.

Med ett kort avstånd till en mängd populära matställen i Palermo är det billiga Politeama Palace Hotel ett lämpligt hotell. Detta hotell har 4 stjärnor i standard och påträffas nära Massimoteatern med en kostad från 494 kronor per natt.

från 505kr.

White har ett mycket bra turistläge nära till de populära sevärdheterna Ballaro Market och Cathedral of Palermo. Detta boende är enstjärnigt och ni finner det i Palermo vid vägen Via Rosario Gregorio.

från 512kr.

Från 512 kr kan du få ett rum på Best Western Ai Cavalieri Hotel, ett billigt boende med bekvämligheter som är det enklaste. Boendet hittar du nära Massimoteatern i Palermo och har en hotellstandard på fyra stjärnor.

från 523kr.

Det billiga hotellet Massimo Plaza har endast de viktigaste faciliteterna som exempelvis massagebehandling. Detta boende har en klass på fyra stjärnor och ni springer på det nära Massimoteatern utmed Via Maqueda.

från 526kr.

Baglio Busalacchi är ett hotell som anses vara och är beläget nära sevärdheter som Riserva Naturale Orientata Di Capo Gallo och Mondello Beach. Detta hotell hittas längs med via pazienza a i Palermo (Mondello).

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Palermo

Karta över Palermo med hotell