Filtrera Hotell

Pris: 246-1574 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Palermo

Hitta de bästa hotellen i Palermo, Italien för dig!
Visar 46-56 av 56 hotell i Palermo. Inga hotell har filtrerats bort!
från 682kr.

Spahotellet Villa Bonocore Maletto har harmoniska faciliteter som pool (utomhus), massage och spaanläggning. Spahotellet har fyra stjärnor i klass och du finner det nära Museo Etnografico Pitre på vägen Via Salvatore Minutilla.

från 720kr.

Grand Hotel Wagner är ett femstjärnigt hotell i Palermo med en mysig stuk. Rummen på hotellet har en prislapp från 720 SEK för en sagolik atmosfär och hotellet är beläget nära Massimoteatern i Palermo.

från 720kr.

Det fyrstjärniga hotellet Splendid Hotel La Torre är ett hotell som endast ligger en liten bit bort från sevärdheterna Riserva Naturale Orientata Di Capo Gallo och Mondello Beach. Det är på gatan Via Piano Gallo i Palermo (Mondello) som du hittar detta hotell.

från 720kr.

Ett beundrat hotell som fått ta emot ett superomdöme är Grand Hotel Et Des Palmes som är beläget nära Arkeologiska museet. Hotellets klass är på fyra stjärnor och är beläget strax över genomsnittspriset för hotell i Palermo.

från 722kr.

Från Grand Hotel Piazza Borsa har du en bit bort till ett stort antal efterfrågade turistattraktioner som till exempel Cathedral of Palermo och Teatro Massimo. Boendet är byggt vid gatan Via dei Cartari i Palermo och har en hotellstandard på fyra stjärnor.

från 767kr.

Det företagsvänliga hotellet Domina Coral Bay Sicilia Zagarella har fyra stjärnor i klass och påträffas intill Via Nazionale. Här företagsfaciliteter som bolagscenter, konferensrum m.fl. och med en kostnad från 767 SEK per dygn.

från 826kr.

Förnya romansen i Palermo med det mysiga och 4-stjärniga boendet Mondello Palace Hotel. Hotellet finns i Palermo (Mondello) och du kan boka ett rum från 826 kr per rum och natt.

från 834kr.

Ni har ett stenkast bort till en hel del välbesökta turistattraktioner som Teatro Massimo och Cathedral of Palermo från hotellet Grand Hotel Federico II. Det är i Palermo vid vägen Via Principe Di Granatelli som du stöter på detta fyrstjärniga hotell.

från 1137kr.

Det är nära Renzo Barbera-stadion vid Salita Belmonte som ni springer på Grand Hotel Villa Igiea, ett lyxigt hotell för den kräsne. Den glamorösa tillvaron ger ett bra lugn med till exempel pool (utomhus) och kemtvätt.

från 1311kr.

Flera populära restauranger i Palermo finns nära hotellet Hotel Ucciardhome. Hotellet har 4 stjärnor i klass och ni hittar det nära Massimoteatern med priser från 1311 SEK för ett rum.

från 1574kr.

Detta är ett 4-stjärnigt boende som finns ganska nära populära sevärdheterna Cathedral of Palermo och Palazzo dei Normanni & Capella Palatina. Grande Albergo Sole finnes nära Martorana i Palermo och är ett hotell där rummen har en prislapp från 1574 kronor per dygn.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Palermo

Karta över Palermo med hotell