Filtrera Hotell

Pris: 266-1251 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Turin

Hitta de bästa hotellen i Turin, Italien för dig!
Visar 1-15 av 44 hotell i Turin. Inga hotell har filtrerats bort!
från 266kr.

Hotel Residence Miramonti, ett 3-stjärnigt hotell i Turin (Aurora). Detta hotell är byggt vid gatan Piazza Derna och hör absolut till de hotell i Turin som är snällast mot plånboken.

från 281kr.

Det 2-stjärniga hotellet Hotel Campidoglio är ett prisvärt hotell som endast ligger en bit bort ifrån sevärdheterna Museo del Carcere Le Nuove och Stazione Alta Velocita Torino Porta Susa. Hotellet påträffas i Turin (Vittoria) längs med gatan Via Corio.

från 294kr.

Cristallo Hotel, ett trestjärnigt hotell i Turin (Lingotto). Detta hotell hittar du på gatan Corso Traiano och är bland de billigaste boendena du kan finna i Turin.

från 296kr.

Från Hotel Diplomatic har ni inte långt till några välbesökta sevärdheter som till exempel Piazza San Carlo och Egyptiska museet i Turin (Museo Egizio). Boendet har en hotellstandard på fyra stjärnor och ni stöter på det intill vägen Via Cernaia i Turin.

från 319kr.

Om bekvämligheter som är det mest nödvändiga är en önskan så kan B&B Hotel Torino vara det extremt billigt hotellet för er med ett pris från 319 SEK per natt. Detta boende stöter du på i Turin (Mirafiori) och har en standard på 3 stjärnor.

från 327kr.

Det billiga hotellet Art Hotel Guala har en prislapp från 327 svenska kronor per hotellrum och har bekvämligheter som är det vanligaste. Detta hotell finnes i Turin (Lingotto) och har en standard på 3 stjärnor.

från 341kr.

Hotel Valentino Du Parc är ett trestjärnigt hotell i Turin. Detta boende är väldigt billigt och rummen är rustade med bl.a. värdeförvaring, minibar och luftkonditionering.

från 348kr.

Hotellet Pacific Hotel Fortino är väldigt billigt och har de mest enkla bekvämligheterna. Det är i Turin (Vittoria) och utmed vägen Strada Del Fortino som ni finner detta 4-stjärniga boende.

från 367kr.

I Turin (San Paolo) finnes hotellet Holiday Inn Turin Corso Francia vilket har en fyrstjärnig standard. Ni finner detta boendet byggt intill gatan Piazza Massaua och är ett förmånligt alternativ med rum för 367 kronor.

från 368kr.

Nära Slottet Valentino springer man på det omtyckta hotellet Hotel Urbani som erhållit ett mycket fint betyg av tidigare gäster. Det populära boendet har tre stjärnor i klass och med ett lågt pris från 368kr per natt.

från 368kr.

Det billigahotellet Hotel Dock Milano ligger inom kort gångavstånd till en mängd bra matställen i Turin. Det är nära Galleria Civica d'Arte Moderna e Contemporanea som du stöter på detta trestjärniga hotell med priser från 368 kronor per rum.

från 369kr.

Detta 3-stjärniga hotell ligger ganska nära de efterfrågade sevärdheterna Egyptiska museet i Turin (Museo Egizio) och Piazza San Carlo. Med rum från 369 SEK är ibis Styles Torino Porta Nuova - formerly all seasons billigt med ett läge nära Galleria Civica d'Arte Moderna e Contemporanea i Turin.

från 372kr.

Många populära restauranger i Turin finns inom ett kort avstånd till det billiga hotellet Hotel San Paolo. Det är i Turin (Crocetta) som detta trestjärniga hotell är stationerat med hotellrum från 372 SEK och uppåt.

från 410kr.

Hotel Roma E Rocca Cavour hittas längs Piazza Carlo Felice , är ett passande val för etablissemang och har en standard på 3 stjärnor. Du kan bli en boende från 410 SEK och det finns till exempel kemtvätt och rum för konferens att använda.

från 411kr.

Populära attraktioner som Piazza San Carlo och Egyptiska museet i Turin (Museo Egizio) ligger inte långt borta från hotellet Best Western Hotel Luxor. Detta hotell har en hotellstandard på tre stjärnor och du stöter på det intill Corso Stati Uniti i Turin.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Turin

Karta över Turin med hotell