Filtrera Hotell

Pris: 266-1251 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Turin

Hitta de bästa hotellen i Turin, Italien för dig!
Visar 16-30 av 44 hotell i Turin. Inga hotell har filtrerats bort!
från 437kr.

Hotel Continental är ett hotell i Turin med många populära matställen inom kort gångavstånd. Det är i Turin (Lingotto) som du finner detta trestjärniga hotell med en pirslapp från 437 kronor per rum.

från 441kr.

De mest betydelsefulla bekvämligheter finner du på det mycket billiga hotellet Hotel Cairo. Boendet är fyrstjärnigt och ni finner det utmed vägen Via La Loggia nära Stadio Olimpico.

från 451kr.

Om ni vill övernatta på ett populärt hotell som är omtyckt av tidigare hotellgäster så kan det trestjärniga Idea Hotel Torino Mirafiori vara för dig. Detta boende hittas i Turin (Mirafiori) vid Via Paolo Gaidano.

från 459kr.

I Turin (Vittoria) och nära sevärdheterna Museo A come Ambiente och Casa La Fleur finner ni Mercure Torino Royal. Med boendets standard på fyra stjärnor anses boendet vara bland de billigare valen för sitt segment.

från 493kr.

Nära turistattraktionerna Parco del Valentino och Giovanni and Marella Agnelli Picture Gallery ligger ett trestjärnigt hotell vid namn Hotel Plaza Torino som anses vara. Du finner hotellet längs med vägen Via Ilarione Petitti i Turin (Lingotto).

från 506kr.

Omtyckta attraktioner som Piazza San Carlo och Santuario Basilica La Consolata hittar ni en kort promenad från detta fyrstjärniga hotell. Hotel City finns nära Galleria Civica d'Arte Moderna e Contemporanea i Turin och är ett billigt hotell där hotellrummen har ett pris från 506 svenska kronor.

från 523kr.

Du har nära till ett stort antal välbesökta sevärdheter som Egyptiska museet i Turin (Museo Egizio) och Piazza San Carlo från hotellet Best Western Hotel Piemontese. Detta boende påträffas längs med gatan Via Claudio Luigi Berthollet i Turin och har en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 531kr.

I Turin (Vittoria) och nära sevärdheterna Museo A come Ambiente och Torino Porta Nuova ligger Art Hotel Olympic. Hotellet är ett fyrstjärnigt hotell och anses varken vara dyrt eller billigt.

från 531kr.

Best Western Hotel Genova är ett hotell i Turin med en mängd populära matställen inom kort avstånd. Det är nära Galleria Civica d'Arte Moderna e Contemporanea som detta trestjärniga hotell påträffas med rum från 531 kr.

från 538kr.

Filmmuseet och Egyptiska museet i Turin (Museo Egizio) är välbesökta turistattraktioner som du finner nära detta fyrstjärniga hotell. Med hotellrum från 538 kr och uppåt är Concord Hotel inte en del av de billigaste, men har en fin placering nära Egyptiska Museet i Turin.

från 542kr.

På Novotel Torino Corso Giulio Cesare hittar du hotellrum från 542 SEK och en hotellstandard på fyra stjärnor. Det är i Turin (Aurora) som ni påträffar detta boende och det är billigt för sin standard.

från 584kr.

Nära Valentino-parken är hotellet Best Western Plus Executive Hotel and Suites placerat och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Parco del Valentino och Piazza San Carlo. Hotellet har en fyrstjärnig standard och det hör inte till de billigaste hotellen, utan hör snarare till mittensegmentet med ett pris från 584kr.

från 592kr.

Det företagslämpade Holiday Inn Turin City Centre är ett fyrstjärnigt hotell intill gatan Via Assietta. Här företagsbekvämligheter som rum för konferens, större konferensrum m.fl. och med en kostnad från 592 SEK.

från 600kr.

Nära turistattraktionerna Santuario Basilica La Consolata och Piazza San Carlo hittar ni hotellet Hotel Residence Torino Centro som är beläget nära Galleria Civica d'Arte Moderna e Contemporanea. Hotellet har en trestjärnig klass och hotellets pris hör till det mittersta prisomfånget.

från 601kr.

Med bekvämligheter som är det mest huvudsakliga är Art Hotel Boston ett fräscht boende med hotellrum från 601 svenska kronor. Detta boende har en standard på 4 stjärnor och finnes i Turin (Stazione di Porta Nuova).

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Turin

Karta över Turin med hotell