Filtrera Hotell

Pris: 266-1251 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Turin

Hitta de bästa hotellen i Turin, Italien för dig!
Visar 31-44 av 44 hotell i Turin. Inga hotell har filtrerats bort!
från 607kr.

På NH Ambasciatori har man nära till en mängd omtyckta matställen i Turin. Boendet har 4 stjärnor i klass och du stöter på det nära Galleria Civica d'Arte Moderna e Contemporanea med en pirslapp från 607 kr för ett rum.

från 607kr.

Från 607 kronor kan du få ett rum på Hotel Torino Uno, ett hotell med faciliteter som torrbastu, restaurang och bar. Ni hittar detta hotell i Turin (Mirafiori) med en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 626kr.

Med ett kort avstånd till populära sevärdheter som Egyptiska museet i Turin (Museo Egizio) och Piazza San Carlo kanske hotellet Mercure Torino Crystal Palace ett läckert alternativ. Boendet finnes vid gatan Via Nizza i Turin och har en standard på 4 stjärnor.

från 675kr.

På Golden Palace Hotel kan du gå ner i varv med härliga spaaktiviteter som pool inomhus, bastu och massage. Det är vid vägen Via Dell Arcivescovado nära Egyptiska Museet som du stöter på detta femstjärniga spahotell.

från 675kr.

Populära turistattraktioner som Filmmuseet och Egyptiska museet i Turin (Museo Egizio) stöter du på en kort promenad från detta fyrstjärniga hotell. Starhotels Majestic är stationerat nära Egyptiska Museet i Turin och är ett boende där hotellets rum har ett pris från 675 svenska kronor.

från 751kr.

Townhouse 70 är ett beundrat hotell med flera tillfredställda gäster sedan tidigare och påträffas nära Kungliga slottet. Det populära hotellet har fyra stjärnor i klass och är inte direkt det billigaste boendet ni kan stöta på i Turin.

från 758kr.

Det populära hotellet Grand Hotel Sitea har 4-stjärnig hotellstandard och har fått beundransvärt betyg. Det är ett hotell som är stationerat nära Egyptiska Museet längs med Via Carlo Alberto i Turin.

från 774kr.

Hotellet La Piazzetta IV Marzo är ett boende som bara är beläget en liten bit från sevärdheter som Filmmuseet och Egyptiska museet i Turin (Museo Egizio). Detta boende hittas utmed Via Torquato Tasso nära Kungliga slottet.

från 834kr.

Nära Bilmuseet och inte långt ifrån sevärdheterna Museum of the Automobile (Museo dell'Automobile) och Giovanni and Marella Agnelli Picture Gallery finnes NH Lingotto. Detta boende är ett bra boende och har en klass på fyra stjärnor.

från 910kr.

Det är nära Bilmuseet längs med vägen Via Nizza som ni springer på NH Lingotto Tech, ett lyxhotell med det lilla extra. Boendet är perfekt för er som vill ha en lyxigare semester med bl.a. kemtvätt och torrbastu.

från 932kr.

NH Santo Stefano är byggt på gatan Via Porta Palatina , är anpassat för affärsrörelser och har en standard på fyra stjärnor. Rummen kostar från 932 kr och exempel på faciliteter för bolag är kemtvätt och konferenssal.

från 972kr.

Hotellet DUPARC Contemporary Suites är byggt enbart en bit från sevärdheterna Parco del Valentino, Medieval Village (Borgo Medievale) och Museo di Antropologia Criminale "Cesare Lombroso". Hotellet har en enkel standard och med 972kr per rum tillhör det de dyrare hotellen i Turin.

från 1001kr.

Det företagsanpassade AC Hotel Torino by Marriott är ett fyrstjärnigt hotell intill Via Bisalta. Hotellrummen kostar från 1001 kronor per dygn och exempel på faciliteter för bolag är bolagscenter och rum för konferens.

från 1251kr.

Principi di Piemonte är ett beundrat lyxhotell med ett stort antal nöjda gäster sedan tidigare och ligger nära Egyptiska Museet. Hotellet är femstjärnigt och med ett pris per natt från 1251 kr så är det knappast billigt i jämförelse med andra hotell.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Turin

Karta över Turin med hotell