Filtrera Hotell

Pris: 134-4859 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Peking

Hitta de bästa hotellen i Peking, Kina för dig!
Visar 136-150 av 365 hotell i Peking. Inga hotell har filtrerats bort!
från 388kr.

Novotel Beijing Xin Qiao är ett hotellboende beläget i Peking (Dongcheng - Wangfujing) och inte långt ifrån sevärdheterna Gate of Heavenly Peace (Tian'an Men) och Tiananmen Square (Tiananmen Guangchang). Hotellet har en trestjärnig klass och priset för ett rum anses inte vara direkt dyrt i jämförelse med andra hotell i Peking.

från 388kr.

Traveler Inn Huaqiao Beijing Hotel är ett hotell med 3 stjärnor nära Lamatemplet. Du finner detta boendet på No. Santiao Bexinqiao Dongcheng District och det hör inte till de billigaste hotellen, utan hör snarare till mittensegmentet med en kostnad från 388kr.

från 388kr.

Det företagslämpade Ocean Hotel är ett trestjärnigt hotell intill No. Dongsi South Road Dongcheng District. Du kan bli gäst från 388 SEK och det finns t.ex. företagstjänster och konferensrum att använda.

från 393kr.

Ganska nära kuriositeterna Ritan Park (Ritan Gongyuan) och Site of Ming City Wall Park ligger ett 2-stjärnigt hotell vid namn ibis Beijing Jianguomen som är tämligen vardagligt. Du finner hotellet längs vägen No South Jianhua Road Tower i Peking (South Chaoyang).

från 396kr.

Motel 268 Beijing Wangfujing Branch, ett hotell som har sådana faciliteterna som är grundläggande. Detta hotell har 2 stjärnor i klass och ni hittar det utmed gatan No. Golden Fish Alley Dongcheng District nära Wangfujing-gatan.

från 397kr.

Xijiao Hotel Beijing är ett trestjärnigt hotell utformat för etablissemang och är stationerat intill gatan No. Wangzhuang Road Haidian District. Du kan bli en hotellgäst från 397 svenska kronor per natt och det finns bl.a. företagstjänster och rum för konferens att nyttja.

från 398kr.

I Peking (South Chaoyang) finner du hotellet Plaza Hotel vilket har en fyrstjärnig standard. Det är längs Dongsanhuan Nanlu Chaoyang Distric som du påträffar detta boende och med ett pris från 398 kr per hotellrum vilket får tycks som en normal prisnivå för Peking.

från 398kr.

Holiday Inn Temple Of Heaven påträffas längs No. Ding An Dong Li South Ring Road, är anpassat för etablissemang och har en standard på fyra stjärnor. Här företagsfaciliteter som större konferensrum, företagscenter m.fl. och med ett pris från 398 kronor.

från 403kr.

På Beijing Qihang International Hotel hittar du hotellrum från 403 svenska kronor per dygn och en hotellstandard på tre stjärnor. Det inte allt för billiga hotellet hittar ni i Peking (Tianzhu).

från 410kr.

En hel del omtyckta restauranger i Peking är stationerat inom ett kort gångavstånd till hotellet Hua Du Hotel. Detta boende har tre stjärnor i standard och finns i Peking (Middle Chaoyang) med priser från 410 kr per natt.

från 415kr.

Detta är ett hotell med en standard på 3 stjärnor i Peking (Middle Chaoyang) och rum med t.ex. minibar, luftkonditionering och Internet. Days Inn Business Place Yinfeng är hotellets namn och det går att teckna rum från 415 kronor per natt.

från 415kr.

Beijing Traditional View Hotel är ett hotell i Peking med flera riktigt bra matställen inom kort avstånd. Det är nära Klock- och trumtornet som detta 3-stjärniga hotell finns med hotellrum från 415 svenska kronor och uppåt.

från 416kr.

Detta är ett 4-stjärnigt hotell som är mycket billigt och är beläget i Peking (Middle Chaoyang) med hotellrum som är försedda med bland annat Internetanslutning, luftkonditionering och minibar. På Beijing Landmark Hotel är det möjligt att teckna ett rum för 416 kr som billigast.

från 416kr.

3-stjärniga hotellet Ibis Beijing Sanyuan är beläget i Peking (Middle Chaoyang) i Peking. Du hittar det beläget intill gatan Hotel Tower B Phoenix Chaoyang och tycks varken vara dyrt eller billigt.

från 421kr.

Mercure Wanshang Beijing är ett mycket billigt hotell med bekvämligheter som hälsoklubb, restaurang och pool (inomhus). Hotellet stöter du på längs vägen Yinhe Street Shijingshan Dis som är belägen i Peking (Haidian) och med en standard på 4 stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Peking

Peking är Kinas huvudstad och trots att den rymmer fler människor än hela Sverige så finns det något lugnt, sansat och lite långsamt över staden. Istället för storstad känner Peking, eller Bejing som staden nu officiellt heter, lite som en småstad som växt ut i kanterna. Detta bidrar till en otroligt hemtrevlig men också lite mystisk känsla.

Peking är en otroligt vacker stad och det finns mycket att se. Den förbjudna staden är en otrolig upplevelse, det brukade vara kejsarens palats och faktum är att det består utav en mängd mindre palats. Namnet kommer ifrån att palatset på den tiden var förbjuden mark för vanliga människor. Sommarpalatset i Peking bör också besökas då det är en av de vackraste platserna man kan befinna sig på.

En annan sevärdhet är naturligtvis den kinesiska muren som är svår att undvika när man befinner sig på muren. Det finns möjlighet att gå upp på själva muren och ta en liten promenad. Det känns som en promenad genom en annan tid. Sevärdheterna i Peking är otaliga och för att förstå deras storhet måste man nästan ha sett dem med egna ögon.

Hotell finns det också gott om i Peking och de är dessutom väldigt billiga. De flesta hotellen kostar mellan 500 - 1000 kronor per natt att söka och boka, men det finns många där man kommer undan ännu billigare.

Hotellkarta för Peking

Karta över Peking med hotell