Filtrera Hotell

Pris: 134-4859 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Peking

Hitta de bästa hotellen i Peking, Kina för dig!
Visar 91-105 av 365 hotell i Peking. Inga hotell har filtrerats bort!
från 297kr.

Motel 168 Beijing Zhong Guang Chun Inn är ett hotell som betraktas som billigt och är utrustat med faciliteter som endast betraktas som grundläggande. Detta boende är tvåstjärnigt och ni påträffar det utmed vägen No. East Zhong Guan Cun Road i Peking (Haidian).

från 302kr.

Hotellet Jade Hotel finnes endast en liten bit från sevärdheter som Tiananmen Square (Tiananmen Guangchang), The Imperial Garden of The Palace Museum och Forbidden City (Imperial Palace). Hotellet är ett trestjärnigt hotell och är ett prisvärt val i Peking.

från 302kr.

Med faciliteter som är det vanligaste är JinJiang Inn - Beijing Temple of Heaven ett trevligt och billigt hotell med rum från 302 SEK. Detta hotell hittar ni nära Hongqiao marknad i Peking och har en standard på två stjärnor.

från 302kr.

Hotellet JinJiang Inn - Beijing Houhai är billigt och har de mest vardagliga faciliteterna. Hotellet har en standard på två stjärnor och du finner det nära Houhai längs gatan Deshengmennei Street Xicheng.

från 302kr.

På Jinjiang Inn Beijing Suzhouqiao hittar du hotellrum från 302 kronor och en hotellstandard på 2 stjärnor. Det är i Peking (Haidian) som du stöter på detta hotell och det är jämförelsevis bra i pris.

från 305kr.

Intill vägen No. Di An Men West Avenue Xicheng District finner du det företagslämpade hotellet Qilu Hotel med en standard på 2 stjärnor. Du kan bli boende från 305 kronor per dygn och det finns bl.a. konferenssal och bolagscenter att nyttja.

från 305kr.

Beifang Langyue Hotel, ett hotell som betraktas vara billigt och har faciliteter som bara betraktas vara grundläggande. Detta boende har en standard på tre stjärnor och du påträffar det i Peking (Xicheng) längs No. Yuetan South Street Xicheng District.

från 306kr.

Med faciliteter som är det mest viktiga är GreenTree Inn Beijing Anzhen Niaochao Business Hotel ett läckert och billigt boende med rum från 306 SEK och uppåt. Hotellet har en tvåstjärnig hotellstandard och finns i Peking (North Chaoyang).

från 308kr.

Med faciliteter som är det enklaste är Yitel Beijing Wangjing 798 ett bra och väldigt billigt boende med hotellrum från 308 kronor. Detta hotell har en fyrstjärnig standard och är beläget i Peking (Middle Chaoyang).

från 312kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som är billigt och påträffas i Peking (Tianzhu) med rum som är försedda med bland annat safebox, Internet och minibar. Jinhangxian International Business Hotel är namnet på boendet och det går att boka ett rum på hotellet för 312 kronor när det inte är högsäsong.

från 316kr.

Jinjiang Inn Olympic Park är ett hotell med två stjärnor och de mest väsentliga faciliteter för hotellets gäster. Hotellrummen är försedda med det vanligaste du behöver för natten.

från 317kr.

Du har nära till några populära attraktioner som Forbidden City (Imperial Palace) och The Imperial Garden of The Palace Museum från hotellet Hua Fu International Hotel Beijing. Detta boende är beläget vid Dongchengmen Avenue i Peking och har en klass på 2 stjärnor.

från 320kr.

Hotellet Free Town Hotel Apartment hittar du nära Panjiayuan med en standard på 3 stjärnor. Boendet är beläget på vägen Building D Free Town Center Dongsanhua South Rd Chaoyang och som anses som förmånligt.

från 321kr.

Beijing Shindom - Jian Guo Men Hotel är ett billigt boende med ett pris från 321 kronor per hotellrum och där ni kan nyttja bekvämligheter som anses nödvändiga. Du stöter på detta boende i Peking (South Chaoyang) med en standard på 3 stjärnor.

från 323kr.

På JinJiang Inn - Beijing Changchun Street Inn finner du de vanliga bekvämligheterna och en standard på 2 stjärnor. Boendet är ganska billigt och rummen är rustade med det mest viktiga och med Internet.

Alternativa resmål...

Om Peking

Peking är Kinas huvudstad och trots att den rymmer fler människor än hela Sverige så finns det något lugnt, sansat och lite långsamt över staden. Istället för storstad känner Peking, eller Bejing som staden nu officiellt heter, lite som en småstad som växt ut i kanterna. Detta bidrar till en otroligt hemtrevlig men också lite mystisk känsla.

Peking är en otroligt vacker stad och det finns mycket att se. Den förbjudna staden är en otrolig upplevelse, det brukade vara kejsarens palats och faktum är att det består utav en mängd mindre palats. Namnet kommer ifrån att palatset på den tiden var förbjuden mark för vanliga människor. Sommarpalatset i Peking bör också besökas då det är en av de vackraste platserna man kan befinna sig på.

En annan sevärdhet är naturligtvis den kinesiska muren som är svår att undvika när man befinner sig på muren. Det finns möjlighet att gå upp på själva muren och ta en liten promenad. Det känns som en promenad genom en annan tid. Sevärdheterna i Peking är otaliga och för att förstå deras storhet måste man nästan ha sett dem med egna ögon.

Hotell finns det också gott om i Peking och de är dessutom väldigt billiga. De flesta hotellen kostar mellan 500 - 1000 kronor per natt att söka och boka, men det finns många där man kommer undan ännu billigare.

Hotellkarta för Peking

Karta över Peking med hotell