Filtrera Hotell

Pris: 134-4859 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Peking

Hitta de bästa hotellen i Peking, Kina för dig!
Visar 106-120 av 365 hotell i Peking. Inga hotell har filtrerats bort!
från 325kr.

Detta hotell finner du i Peking (Xuanwu), har 3 stjärnor i standard och rummen är utrustade med till exempel luftkonditionering, Internetanslutning och minibar. På hotellet Beijing Dongfang Hotel kan du under lågsäsong beställa ett hotellrum från 325 kronor.

från 325kr.

Det trestjärniga hotellet Beijing Airport Gold Route International Business Hotel är byggt i Peking (Tianzhu) i Peking. Det är på No. Fu Qian St Tianzhufu Capital Airport som du stöter på detta boende och vilket klassas som förmånligt för plånboken.

från 326kr.

Yihai Business Hotel är ett extremt billigt hotell med ett pris från 326 SEK per dygn och där ni kan ta del av faciliteter som är de mest väsentliga. Det är i Peking (Haidian) som ni hittar detta 4-stjärniga logi.

från 329kr.

Grand Hotel Du Palais Rouge (Lama Temple) är ett hotell med tre stjärnor i standard nära Lamatemplet. Det är längs No. Wudaoying Alley No. East Andingmen Ave Dongcheng Dist som du finner detta boende och får anses som ett billigt alternativ med rum från 329kr.

från 332kr.

Med faciliteter som är standardutrustning är Beijing Mandarin Fortuneland Business Hotel (Block A) ett trevligt boende med rum från 332 SEK. Hotellet stöter ni på i Peking (South Chaoyang) och har en hotellstandard på tre stjärnor.

från 334kr.

Beijing Sentury Apartment Hotel, ett trestjärnigt hotell i Peking (South Chaoyang). Det är på No West Nanxinyuan Road chao yang disrict som detta boende är beläget och med ett billigt pris på 334kr per rum.

från 334kr.

I Peking (South Chaoyang) ligger hotellet Beijing Wuhuan Hotel som har en trestjärnig standard. Boendet finns på vägen South Road Of Dong San Huan och får bedömas som ett billigt alternativ med hotellrum från 334kr.

från 334kr.

Detta tvåstjärniga hotell påträffas i Peking (Chongwen) där rummen har det mest huvudsakliga. På Jinjiang Inn Beijing South Station går det att få rum på hotellet från 334 riksdaler.

från 343kr.

The Classic Courtyard är ett 2-stjärnigt hotell i Peking med standardbekvämligheter. Hotellet är jämförelsevis billigt och rummen är utrustade med standardutrustning men med förfogande till minibar.

från 343kr.

Det mycket billiga hotellet Dahongmen International Convention Exhibition Center har en prislapp från 343 kronor per hotellrum och har bekvämligheter som är standardutrustning. Boendet har en standard på 4 stjärnor och påträffas i Peking (Fengtai).

från 344kr.

Detta hotell är mycket billigt, har fyra stjärnor, är stationerat i Peking (Xuanwu) och har rum utrustade med t.ex. minibar, värdeförvaringsbox och luftkonditionering. På Holiday Inn Central Plaza Beijing kan ni beställa ett rum från 344 kr.

från 344kr.

Det företagslämpade hotellet Holiday Inn Beijing Haidian har fyra stjärnor i klass och finns på Building A No. Shuangqing Rd Haidian District. Du kan bli boende från 344 SEK per natt och det finns bland annat kemtvätt och konferensrum att nyttja.

från 352kr.

I Peking (Middle Chaoyang) ligger detta 3-stjärniga hotell med rum utrustade med standardutrustning. Hotellets namn är Ibis Beijing Dongdaqiao och du kan få tag på ett rum från 352 SEK per natt.

från 352kr.

På Xiao Yuan Alley Courtyard Hotel hittar du hotellrum från 352 SEK per dygn och en standard på tre stjärnor. Detta hotell finner du i Peking (Dongcheng - Wangfujing).

från 354kr.

Detta är ett hotell med en standard på två stjärnor i Peking (Xicheng) och hotellrum med det vanligaste ni kan tros behöva. Detta boendes namn är JinJiang Inn - Beijing Xizhimen Inn och du kan teckna ett rum för 354 SEK.

Alternativa resmål...

Om Peking

Peking är Kinas huvudstad och trots att den rymmer fler människor än hela Sverige så finns det något lugnt, sansat och lite långsamt över staden. Istället för storstad känner Peking, eller Bejing som staden nu officiellt heter, lite som en småstad som växt ut i kanterna. Detta bidrar till en otroligt hemtrevlig men också lite mystisk känsla.

Peking är en otroligt vacker stad och det finns mycket att se. Den förbjudna staden är en otrolig upplevelse, det brukade vara kejsarens palats och faktum är att det består utav en mängd mindre palats. Namnet kommer ifrån att palatset på den tiden var förbjuden mark för vanliga människor. Sommarpalatset i Peking bör också besökas då det är en av de vackraste platserna man kan befinna sig på.

En annan sevärdhet är naturligtvis den kinesiska muren som är svår att undvika när man befinner sig på muren. Det finns möjlighet att gå upp på själva muren och ta en liten promenad. Det känns som en promenad genom en annan tid. Sevärdheterna i Peking är otaliga och för att förstå deras storhet måste man nästan ha sett dem med egna ögon.

Hotell finns det också gott om i Peking och de är dessutom väldigt billiga. De flesta hotellen kostar mellan 500 - 1000 kronor per natt att söka och boka, men det finns många där man kommer undan ännu billigare.

Hotellkarta för Peking

Karta över Peking med hotell