Filtrera Hotell

Pris: 134-4859 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Peking

Hitta de bästa hotellen i Peking, Kina för dig!
Visar 151-165 av 365 hotell i Peking. Inga hotell har filtrerats bort!
från 422kr.

Det företagsvänliga hotellet Tailong Plaza Hotel har 4 stjärnor i standard och finns på No. East Avenue Zhushikou Chongwen District. Här företagsfaciliteter som rum för konferens, kemtvätt av kläder m.m. och med en kostnad från 422 kronor per natt.

från 425kr.

På Beijing Forte Intl Apt Hotel finner du standardbekvämligheterna och en standard på fyra stjärnor. Detta hotell är bland de billigaste i sin klass och rummen är försedda med det enklaste.

från 432kr.

Ni har nära till ett stort antal välbesökta turistattraktioner som The Imperial Garden of The Palace Museum och Forbidden City (Imperial Palace) från hotellet Tiananmen Best Year Courtyard Hotel. Detta trestjärniga hotell påträffar ni på gatan Denglong Ku Hutong Nanchizi i Peking.

från 435kr.

På hotellet Ramada Parkside Beijing får du bo med en standard på 3 stjärnor och ett pris från 435 kronor. Det lite dyrare hotellet stöter ni på i Peking (North Chaoyang).

från 435kr.

Seasons Park Apart Hotel Beijing, ett hotell med tre stjärnor som ligger nära turist-attraktionerna Poly Art Museum och Ghost Street (Gui Jie). Du hittar boendet längs gatan No. Dongzhimenwai Street Dongcheng District i Peking (Dongcheng - Wangfujing).

från 440kr.

Inte långt ifrån kuriositeterna Ancient Observatory (Guguanxiangtai) och Site of Ming City Wall Park finner ni ett 3-stjärnigt hotell vid namn Jianguo Hotspring Hotel som är. Detta hotell är beläget längs No. Jianguomen South Street Dongcheng District i Peking (Dongcheng - Wangfujing).

från 446kr.

Det företagslämpade hotellet Days lnn Business Place Longwan Beijing har 4 stjärnor i klass och ligger på vägen Longwan Villas Yu Yuan Road Houshayu. Kemtvätt av kläder och rum för konferens är exempel på företagsfaciliteter och rummen kostar från 446 SEK.

från 446kr.

Det företagsanpassade hotellet Beijing Hubei Hotel har 4 stjärnor i klass och ligger längs No. South Street Zhongguancun Haidian District. Du kan bli en gäst från 446 SEK per dygn och det finns bl.a. kemtvätt och rum för konferens att nyttja.

från 451kr.

Old Beijing Square är ett hotell med ett pris från 451 kr per dygn och där ni kan nyttja faciliteter som är ett krav för ett hotell. Detta hotell hittar du nära Klock- och trumtornet i Peking och har en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 452kr.

Detta hotell har tre stjärnor, är byggt i Peking (North Chaoyang) och har hotellrum utrustade med exempelvis Internetanslutning, luftkonditionering och minibar. Hotellets namn är Best Western OL Stadium Hotel Beijing och ni kan beställa ett hotellrum från 452 SEK per dygn.

från 452kr.

I Peking (Xuanwu) ligger detta fyrstjärniga och mycket billiga hotell med rum furnerade med standardutrustning. På Beijing Shangda International Hotel kan du teckna ett rum för 452 kronor som billigast.

från 452kr.

Det mycket billigahotellet Zhaolong Hotel påträffas inom gångavstånd till många topprestauranger i Peking. Det är i Peking (Middle Chaoyang) som du hittar detta 4-stjärniga hotell med priser från 452 kronor.

från 452kr.

Med bekvämligheter som är det vanligaste är Holiday Inn Express Beijing Wangjing ett fräscht boende med hotellrum från 452 SEK och uppåt. Ni hittar boendet i Peking (North Chaoyang) med en hotellstandard på tre stjärnor.

från 453kr.

Holiday Inn Express Beijing Huacai är ett 3-stjärnigt hotell i Peking (North Chaoyang). Du hittar detta boendet intill vägen No. Guangshun North Street Wangjing Chaoyang District och det hör inte till de billigaste hotellen i staden, utan snarare till mellansegmentet med en kostnad från 453kr.

från 453kr.

Hotellet Xiyuan Hotel är byggt bara en liten bit bort från sevärdheterna Beijing Aquarium (Beijing Haiyangguan), Lidai Diwang Miao (Temple of Previous Dynasties) och Black Bamboo Park. Detta hotell är enkelt utan att slarva med kvalitén och har en klass på tre stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Peking

Peking är Kinas huvudstad och trots att den rymmer fler människor än hela Sverige så finns det något lugnt, sansat och lite långsamt över staden. Istället för storstad känner Peking, eller Bejing som staden nu officiellt heter, lite som en småstad som växt ut i kanterna. Detta bidrar till en otroligt hemtrevlig men också lite mystisk känsla.

Peking är en otroligt vacker stad och det finns mycket att se. Den förbjudna staden är en otrolig upplevelse, det brukade vara kejsarens palats och faktum är att det består utav en mängd mindre palats. Namnet kommer ifrån att palatset på den tiden var förbjuden mark för vanliga människor. Sommarpalatset i Peking bör också besökas då det är en av de vackraste platserna man kan befinna sig på.

En annan sevärdhet är naturligtvis den kinesiska muren som är svår att undvika när man befinner sig på muren. Det finns möjlighet att gå upp på själva muren och ta en liten promenad. Det känns som en promenad genom en annan tid. Sevärdheterna i Peking är otaliga och för att förstå deras storhet måste man nästan ha sett dem med egna ögon.

Hotell finns det också gott om i Peking och de är dessutom väldigt billiga. De flesta hotellen kostar mellan 500 - 1000 kronor per natt att söka och boka, men det finns många där man kommer undan ännu billigare.

Hotellkarta för Peking

Karta över Peking med hotell