Filtrera Hotell

Pris: 134-4859 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Peking

Hitta de bästa hotellen i Peking, Kina för dig!
Visar 121-135 av 365 hotell i Peking. Inga hotell har filtrerats bort!
från 354kr.

Det tvåstjärniga hotellet JinJiang Inn - West Railway Station har inte någon stor tillgång av faciliteter. Detta hotell är relativt billigt och rummen är furnerade med exempelvis Internetanslutning, värdeförvaringsbox och AC.

från 356kr.

Hotellet Exhibition Centre Hotel har endast de mest väsentliga bekvämtligheterna som bland annat bar. Detta hotell påträffar du längs Xizhimen Wai Street som går nära Pekings akvarium och med en standard på 3 stjärnor.

från 357kr.

Det fyrstjärniga hotellet Best Western Grandsky Hotel Beijing har logi till priser från 357 SEK per natt. Hotellet bedöms vara rätt så billigt och ni hittar det nära Förbjudna staden i Peking.

från 358kr.

I Peking (Dongcheng - Wangfujing) och inte långt ifrån sevärdheterna Lama Temple (Yonghegong) och Nanluoguxiang finnes Beijing Dreams Travel Hostel. Boendet är någorlunda billigt och med en standard på 2 stjärnor.

från 359kr.

Det företagsanpassade Beijing Rainbow Hotel är ett 3-stjärnigt hotell på No. Xijing Road Xuanwu District. Du kan bli en gäst från 359 kr per dygn och det finns bland annat konferenssal och konferensrum att nyttja.

från 361kr.

Imperial Courtyard Hotel är ett hotell som finns nära Klock- och trumtornet och nära sevärdheterna Nanluoguxiang och Lama Temple (Yonghegong). Med en standard på 3 stjärnor bedöms boendet vara rätt så billigt.

från 361kr.

Beijing Tianrui Hotel har ett mycket bra turistläge med ett gångavstånd till de omtyckta turistattraktionerna Forbidden City (Imperial Palace) och The Antiquarium of The Palace Museum. Detta boende finns längs med vägen No Boshu Huton Wangfujing Dongcheng i Peking och har en klass på tre stjärnor.

från 361kr.

Det företagslämpade hotellet TianAn Rega Hotel har 3 stjärnor i standard och påträffas intill Tianan Mansion Hualong Street Nanheyan Road Dongcheng District. Företagstjänster och konferenssal är exempel på företagsfaciliteter och rummen kostar från 361 SEK per natt.

från 362kr.

Schonbrunn Hotel Beijing är ett 4-stjärnigt hotell med faciliteter som restaurang, pub och gym. Hotellet är relativt bra i pris och rummen är utrustade med bland annat Internet, värdeförvaringsbox, AC och minibar.

från 362kr.

På hotellet Courtyard View Hotel får ni uppleva en standard på 3 stjärnor och rum på hotellet från 362 SEK och uppåt. Det lite dyrare hotellet finnes nära Lamatemplet i Peking.

från 365kr.

På JinJiang Inn - Beijing Anzhenli Inn finner du standardfaciliteterna och en standard på två stjärnor. Hotellet är någorlunda bra i pris och rummen är rustade med det enklaste.

från 366kr.

Kaisheng Xingfeng International Hotel finns längs No. East Tianzhu Road Tianzhu Town Shunyi District, är ett prima val för affärsresenärer och har en standard på 4 stjärnor. Här företagsbekvämligheter som kemtvätt, företagscenter m.m. och med en kostnad från 366 kr per natt.

från 379kr.

I Peking (South Chaoyang) stöter du på detta trestjärniga hotell med hotellrum inredda med bland annat luftkonditionering, pentry och Internetanslutning. Davison Serviced Apartment är namnet på boendet och det är möjligt att lägga beslag på ett hotellrum från 379 kr under lågsäsong.

från 381kr.

I Peking (Dongcheng - Wangfujing) och nära sevärdheterna Ancient Observatory (Guguanxiangtai) och Site of Ming City Wall Park finnes Jing Du Yuan Hotel. Detta boende är jämförelsevis billigt och med en klass på 3 stjärnor.

från 387kr.

Nära Zhongguancun elektronikstad ligger hotellet FX Hotel BeiJing ZhongGuanCun vilket har en trestjärnig standard. Boendet är byggt vid gatan No. North Ring West Road Haidian District och det tillhör ett mellansegment i pris med 387 kronor för ett rum.

Alternativa resmål...

Om Peking

Peking är Kinas huvudstad och trots att den rymmer fler människor än hela Sverige så finns det något lugnt, sansat och lite långsamt över staden. Istället för storstad känner Peking, eller Bejing som staden nu officiellt heter, lite som en småstad som växt ut i kanterna. Detta bidrar till en otroligt hemtrevlig men också lite mystisk känsla.

Peking är en otroligt vacker stad och det finns mycket att se. Den förbjudna staden är en otrolig upplevelse, det brukade vara kejsarens palats och faktum är att det består utav en mängd mindre palats. Namnet kommer ifrån att palatset på den tiden var förbjuden mark för vanliga människor. Sommarpalatset i Peking bör också besökas då det är en av de vackraste platserna man kan befinna sig på.

En annan sevärdhet är naturligtvis den kinesiska muren som är svår att undvika när man befinner sig på muren. Det finns möjlighet att gå upp på själva muren och ta en liten promenad. Det känns som en promenad genom en annan tid. Sevärdheterna i Peking är otaliga och för att förstå deras storhet måste man nästan ha sett dem med egna ögon.

Hotell finns det också gott om i Peking och de är dessutom väldigt billiga. De flesta hotellen kostar mellan 500 - 1000 kronor per natt att söka och boka, men det finns många där man kommer undan ännu billigare.

Hotellkarta för Peking

Karta över Peking med hotell