Filtrera Hotell

Pris: 158-1813 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Guadalajara

Hitta de bästa hotellen i Guadalajara, Mexiko för dig!
Visar 1-15 av 87 hotell i Guadalajara. Inga hotell har filtrerats bort!
från 158kr.

Om bekvämligheter som är det vanligaste är ett måste så kan kanske Hotel Castilla y Leon vara det extremt billigt hotellet för dig med en kostnad från 158 kronor per natt. Boendet hittar du nära Catedral Metropolitana i Guadalajara och har en standard på 3 stjärnor.

från 158kr.

Hotel Arboledas Industrial, ett tvåstjärnigt hotell i Guadalajara nära Parque Agua Azul. Ni hittar detta boendet intill vägen Calz. Gobernador Curiel # och med ett pris från 158 kr per rum är det ett väldigt facilt pris på val.

från 212kr.

Hotel Posada Regis de Guadalajara är ett prisvärt tvåstjärnigt hotell hyffsat nära sevärdheter som Teatro Degollado och Cabañas kulturinstitut. Det är på vägen Avenida Corona Centro Historico nära Plaza de Armas som du påträffar boendet.

från 219kr.

I Guadalajara (Utställningsområde) ligger detta väldigt billiga hotell som är tvåstjärnigt i klass och där rummen är furnerade med det mest nödvändiga. Det är möjligt att boka hotellrum för 219 kr per dygn på hotellet Expohotel Guadalajara.

från 242kr.

Med en trestjärnig standard hittar ni hotellrum från 242 kr på hotellet Hotel Expo Abastos. Det väldigt billiga hotellet hittar du i Guadalajara (Greater Guadalajara).

från 251kr.

Med faciliteter som är det enklaste är Ibis Guadalajara Expo ett trevligt och extremt billigt boende med rum från 251 kronor och uppåt. Boendet har 2 stjärnor som klass och är stationerat i Guadalajara (Utställningsområde).

från 253kr.

Inte långt ifrån attraktionerna Teatro Degollado och Cabañas kulturinstitut finnner du hotellet Hotel Cervantes som ligger nära Plaza de Armas. Detta hotell är bland de mest billiga du kan hitta och med en klass på 2 stjärnor.

från 260kr.

Hotel Dali Ejecutivo är ett hotell med 2 stjärnor och de mest väsentliga bekvämligheter för hotellets gäster. Hotellet är väldigt billigt och rummen är försedda med det mest väsentliga men med förfogande till AC.

från 262kr.

Aranzazu ECO Guadalajara hittas intill gatan Av Revolucion Col Centro, är bra för etablissemang och har en standard på 2 stjärnor. Företagscenter och större konferensrum är exempel på företagsfaciliteter och hotellrummen kostar från 262 kr.

från 270kr.

Nära Expo Guadalajara finner ni detta väldigt billiga hotell som är tvåstjärnigt i klass och har rum försedda med det vanligaste. Hotel Arboledas Expo är namnet på detta boende och det går att lägga beslag på ett rum på hotellet för 270 kr när det är lågsäsong.

från 272kr.

Det 2-stjärniga hotellet Vista Junior Guadalajara har rum till en kostnad från 272 kronor och uppåt. Det är i Guadalajara (Tlaquepaque) som du stöter på boendet och det är mycket billigt.

från 282kr.

Hotel Frances är ett trestjärnigt hotell i Guadalajara nära Hospicio Cabañas. Ni finner det jämte gatan Maestranza No. Col. Centro och är ett oerhört billigt val med ett pris på 282 kronor per natt för ett rum.

från 287kr.

På Hotel Don Quijote Plaza finner du de mest väsentliga faciliteterna och en standard på 2 stjärnor. Detta hotell är mycket billigt och rummen är furnerade med det mest nödvändiga.

från 292kr.

Det populära hotellet Plaza Diana Hotel ligger i Guadalajara (Greater Guadalajara). Boendet har en klass på tre stjärnor och är verkligen bland de hotell i Guadalajara som är snällast mot plånboken.

från 303kr.

Hotellet San Francisco Plaza Hotel har en trestjärnig standard och rum till ett pris från 303 kronor. Hotellet ligger nära Hospicio Cabañas i Guadalajara och det tros vara billigt.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Guadalajara

Karta över Guadalajara med hotell