Filtrera Hotell

Pris: 158-1813 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Guadalajara

Hitta de bästa hotellen i Guadalajara, Mexiko för dig!
Visar 61-75 av 87 hotell i Guadalajara. Inga hotell har filtrerats bort!
från 521kr.

Hotel Laffayette har ett superbra läge en bit bort från de välbesökta sevärdheterna Rectoría de la Universidad de Guadalajara och Escultura La Estampida. Hotellet har en standard på 3 stjärnor och ni hittar det utmed gatan Av La Paz i Guadalajara.

från 522kr.

De mest huvudsakliga bekvämligheter påträffar ni på hotellet Vista Express Plaza del Sol. Detta boende har 3 stjärnor i klass och du finner det utmed gatan Av Lopez Mateos Sur No i Guadalajara (Utställningsområde).

från 548kr.

I Guadalajara (Greater Guadalajara) påträffas det omtyckta hotellet Fiesta Americana - Guadalajara som fått ett väldigt prima omdöme av tidigare hotellresenärer. Hotellets standard är på 3 stjärnor och är inte särskilt billigt för ett boende i Guadalajara.

från 554kr.

Från 554 svenska kronor kan du få ett hotellrum på HG Hotel, ett boende med faciliteter som är det mest nödvändiga. Detta boende har en 3-stjärnig hotellstandard och påträffas i Zapopan (Greater Guadalajara).

från 556kr.

Med tvåstjärnig hotellstandard är detta ett mycket bra hotell nära till välbesökta turistattraktioner som Rectoría de la Universidad de Guadalajara och Templo Expiatorio. Det är nära Universitetet i Guadalajara, aulan som ni finner Trocadero Suites, ett boende med hotellrum från 556 svenska kronor per natt.

från 579kr.

Holiday Inn Express Guadalajara UAG är ett populärt hotell med en standard på två stjärnor och många belåtna gäster. Det är i Zapopan (Greater Guadalajara) vid Av. Patria Jardines Universidad som du hittar detta hotell.

från 580kr.

En kort bit från Hotel De Mendoza stöter du på de populära attraktionerna Teatro Degollado och Cabañas kulturinstitut. Detta boende är 3-stjärnigt och du påträffar det i Guadalajara längs med vägen Venustiano Carranza No.

från 581kr.

I Zapopan (Utställningsområde) stöter du på det populära hotellet Suites Carolina Hotel som mottagit ett väldigt bra omdöme av tidigare hotellresenärer. Hotellet är trestjärnigt och hör inte till sällskapet av hotell som är mest billiga med en kostnad från 581 kr.

från 590kr.

Det är från 590 kr och uppåt som ni finner på det 3-stjärniga hotellet Holiday Inn Hotel & Suites Guadalajara-Centro Historico. Det är nära Hospicio Cabañas i Guadalajara som du hittar boendet.

från 592kr.

Med ett kort avstånd till populära sevärdheter som Guachimontones Pyramids och Minerva (La) kanske hotellet Hotel Posada del Marques ett fint val för dig. Detta boende är trestjärnigt och ni hittar det i Guadalajara längs med Victoriano Salado alvarez No..

från 596kr.

Hotellet Guadalajara Plaza Express Lopez Mateos har faciliteter som exempelvis pub, pool (utomhus) och restaurang. Hotellet har en standard på tre stjärnor och du finner det i Guadalajara (Utställningsområde) på gatan Av Lopez Mateos Sur.

från 596kr.

Det trestjärniga hotellet Guadalajara Plaza Expo är anpassat för etablissemang och ni hittar det intill gatan Ave Mariano Otero Col. Verde Valle. Rum för konferens och konferenssal är exempel på företagsfaciliteter och rummen har ett pris från 596 svenska kronor.

från 631kr.

Med behaglig övernattning och en hotellstandard på tre stjärnor har ni nära till de omtyckta turistattraktionerna El Refugio Cultural Center och El Parian. La Villa Del Ensueno är beläget nära Plaza de Toros El Centenario i Guadalajara och är ett hotell där hotellets rum har ett pris från 631 svenska kronor.

från 670kr.

Det fyrstjärniga hotellet Real Inn Guadalajara Expo har hotellrum till ett pris från 670 kronor. Boendet påträffas i Guadalajara (Utställningsområde) och det bedöms vara bland de billigare valen för sitt segment.

från 747kr.

Ett beundrat lyxhotell som mottagit ett superomdöme är Fiesta Americana Grand Guadalajara Country Club som finnes nära Basilica de Zapopan. Hotellstandarden för detta boende är på 4 stjärnor och hör inte till de absolut billigaste hotellen som ni kan hitta i staden.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Guadalajara

Karta över Guadalajara med hotell