Filtrera Hotell

Pris: 158-1813 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Guadalajara

Hitta de bästa hotellen i Guadalajara, Mexiko för dig!
Visar 16-30 av 87 hotell i Guadalajara. Inga hotell har filtrerats bort!
från 311kr.

Nära attraktionerna Teatro Degollado och Cabañas kulturinstitut hittar ni hotellet Gran Hotel Los Reyes som är beläget nära Hospicio Cabañas. Detta hotell är billigt och med en klass på 2 stjärnor.

från 313kr.

Hotellet Hotel Portonovo Plaza Centro är väldigt billigt och har de enklaste faciliteterna. Detta hotell är trestjärnigt och du springer på det längs med Calzada Independencia Sur No. nära Plaza de Armas.

från 327kr.

City Junior Guadalajara Periférico Sur är ett tvåstjärnigt hotell med de mest huvudsakliga faciliteter. Hotellrummen är försedda med det mest nödvändiga du behöver för vistelsen.

från 333kr.

Hotel Casino Plaza är ett trestjärnigt hotell som är passande för bolag och finns vid vägen Pedro Moreno No.. Här företagsbekvämligheter som konferensrum, konferenssal m.m. och med ett pris från 333 kronor per natt.

från 334kr.

Med ett kort avstånd till populära attraktioner som Cabañas kulturinstitut och Teatro Degollado kanske hotellet One Guadalajara Centro Histórico ett läckert alternativ. Detta 3-stjärniga hotell stöter du på gatan Av De Septiembre No Zona Centro i Guadalajara.

från 337kr.

Hotellet Hotel Roma Guadalajara har utomhuspool, pub och restaurang tillgängligt för sina gäster. Detta hotell är billigt och rummen är utrustade med det vanligaste.

från 339kr.

3-stjärniga hotellet European Life Style Executive Suites & Gallery hittar du nära La Gran Plaza shoppingcenter i Guadalajara. Detta hotell ligger på vägen Av Guadalupe och som klassas som överkomligt.

från 341kr.

Detta billiga hotell finns i Guadalajara (Utställningsområde), har 3 stjärnor i standard och hotellrummen har endast det vanligaste. På Puerta del Sol Hotel Guadalajara är det möjligt att beställa ett hotellrum för 341 kr.

från 345kr.

Detta hotell är billigt, har 3 stjärnor, hittas i Guadalajara (Tlaquepaque) och har rum utrustade med det mest viktiga. Det går att beställa ett hotellrum för 345 SEK på hotellet Hotel Posada Virreyes.

från 348kr.

Det billiga hotellet Ibeurohotel har främst det mest grundläggande utbudet av faciliteter. Detta hotell är tvåstjärnigt och ni hittar det utmed gatan Av. Mariano Otero No. Fracc. Verde Valle i Guadalajara (Utställningsområde).

från 348kr.

Hotel Suites Country Club är ett tvåstjärnigt hotell som bedöms vara prisvärt och ligger ganska nära attraktioner som Forest of the Spring (Bosque de la Primavera) och Casa Colomos. Du stöter på detta hotell längs Av circunvalacion Jorge Alvarez del Castillo # nära El Parian.

från 350kr.

Detta är ett tvåstjärnigt hotell som är billigt och är beläget nära Plaza de Armas med hotellrum som är inredda med det mest viktiga. Aranzazu Centro Historico Guadalajara är hotellets namn och det går att boka rum för 350 SEK per natt.

från 356kr.

På hotellet Holiday Inn Express Guadalajara Iteso får ni ta del av en standard på två stjärnor och ett pris från 356 SEK och uppåt. Boendet anses vara jämförelsevis bra i pris och ni finner det i Guadalajara.

från 372kr.

Från 372 svenska kronor kan ni få ett rum på TRYP Guadalajara Hotel, ett extremt billigt boende med faciliteter som restaurang, gym och bar. Detta hotell har en standard på 4 stjärnor och är stationerat nära San Gines-kyrkan i Guadalajara.

från 377kr.

Hotel Portonovo Plaza Expo är stationerat intill Av Lopez Mateos Sur Zapopan, är anpassat för affärsresenärer och har en standard på tre stjärnor. Rummen kostar från 377 SEK och exempel på tjänster för företag är konferensrum och konferenssal.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Guadalajara

Karta över Guadalajara med hotell