Filtrera Hotell

Pris: 158-1813 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Guadalajara

Hitta de bästa hotellen i Guadalajara, Mexiko för dig!
Visar 31-45 av 87 hotell i Guadalajara. Inga hotell har filtrerats bort!
från 380kr.

Det företagsvänliga hotellet El Tapatio Hotel And Resort har 3 stjärnor i klass och finnes längs Boulevard Aeropuerto. Kemtvätt och bolagscenter är exempel på företagsfaciliteter och hotellrummen har ett pris från 380 kronor.

från 383kr.

Hotel Celta är ett tvåstjärnigt boende med priser från 383 svenska kronor per rum och natt. Detta hotell påträffas i Guadalajara (Utställningsområde) och det tycks vara tämligen bra i pris.

från 383kr.

Nära turistattraktionerna Romantic Lake Chapala och Guachimontones Pyramids finnner du hotellet Hotel Fuente del Bosque som ligger i Guadalajara (Greater Guadalajara). Hotellet är ett tvåstjärnigt hotell och det tillhör en normal prisgrupp för hotell i staden.

från 389kr.

Med 3-stjärnig standard är detta ett utmärkt boende en liten bit från populära sevärdheter som Teatro Degollado och Cabañas kulturinstitut. Hotel Santiago de Compostela är ett billigt hotell nära Plaza de Armas i Guadalajara med en prislapp från 389 SEK som billigast.

från 392kr.

Nära Universitetet i Guadalajara, aulan springer man på det omtyckta hotellet Hotel Portobelo som erhållit ett väldigt fint betyg av tidigare hotellgäster. Standarden är trestjärnig för boendet och hotellets pris hör till det mittersta prisomfånget.

från 398kr.

Det 3-stjärniga och populära hotellet Hotel Alcazar är väldigt beundrat av andra hotellgäster. Detta hotell finns nära Hospicio Cabañas vid vägen Revolucion Centro i Guadalajara.

från 403kr.

Spahotellet Arborea Hotel är ett harmoniskt boende med bekvämligheter som spaanläggning, inomhuspool och utomhuspool. Spahotellet finnes vid Av Lopez Mateos Sur och det är här, i Guadalajara (Greater Guadalajara) ni kan få en lugn vistelse.

från 413kr.

Hampton Inn by Hilton Guadalajara/Expo är ett populärt hotell med standard på tre stjärnor som fått bra vitsord. Detta boende är beläget i Guadalajara (Utställningsområde) längs med vägen Avenida De las Rosas.

från 424kr.

Vid Av Lazaro Cardenas Nbr påträffar du det företagsvänliga hotellet Howard Johnson Plaza Hotel Las Torres med en standard på två stjärnor. Du kan bli en gäst från 424 kr och det finns t.ex. konferenssal och kemtvätt att boka.

från 431kr.

De mest huvudsakliga bekvämligheter hittar du på hotellet Suites Internacional. Detta boende påträffar du längs med Av. San Ignacio # som ligger i Guadalajara (Chapalita) och med en klass på 2 stjärnor.

från 431kr.

Med en trestjärnig standard finner ni rum från 431 svenska kronor på hotellet Hostalia Hotel Expo & Business Class. Det är i Guadalajara (Greater Guadalajara) som ni finner boendet och det är billigt för sitt segment.

från 441kr.

City Express Guadalajara Expo är ett tvåstjärnigt hotell med priser från 441 kronor per rum. Det lite mer påkostade boendet ligger i Guadalajara (Utställningsområde).

från 459kr.

Real del Sol Hotel är ett trestjärnigt boende med ett pris från 459 SEK per rum och natt. Det inte allt för billiga boendet stöter ni på i Guadalajara (Greater Guadalajara).

från 461kr.

I Zapopan (Greater Guadalajara) finns detta trestjärniga hotell med rum furnerade med det enklaste. Hotel & Suites Quinta Magna är namnet på detta boende och det går att beställa ett rum för 461 kronor när det är lågsäsong.

från 462kr.

Det omtyckta hotellet Hotel Morales Historical & Colonial Downtown Core ligger nära Plaza de Armas. Klassen är 3-stjärnig för hotellet och det tillhör inte de billigare hotellen i staden, utan hör snarare till mellanklassen med ett pris från 462 kr.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Guadalajara

Karta över Guadalajara med hotell