Filtrera Hotell

Pris: 158-1813 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Guadalajara

Hitta de bästa hotellen i Guadalajara, Mexiko för dig!
Visar 46-60 av 87 hotell i Guadalajara. Inga hotell har filtrerats bort!
från 469kr.

Populära sevärdheter som Guachimontones Pyramids och Romantic Lake Chapala hittar ni väldigt nära detta trestjärniga hotell. Från 469 svenska kronor kan du få rum på Meson Ejecutivo i Guadalajara (Greater Guadalajara).

från 473kr.

Fiesta Inn Guadalajara Expo är ett trestjärnigt hotell som är passande för bolag och finns på Av Mariano Otero N. Rummen har en kostnad från 473 kronor och exempel på faciliteter för företag är företagscenter och konferensrum.

från 477kr.

Det företagslämpade Holiday Inn Express Guadalajara är ett tvåstjärnigt hotell på Av Mariano Otero Col Re. Här företagsfaciliteter som kemtvätt av kläder, företagscenter m.fl. och med en kostnad från 477 SEK.

från 480kr.

Staybridge Suites Guadalajara Expo är ett trestjärnigt hotell utformat för företag och finns längs gatan Av Mariano Otero No Zapopan. Rum för konferens och företagstjänster är exempel på företagsfaciliteter och hotellrummen har en kostnad från 480 kronor per dygn.

från 486kr.

Vid vägen Libertad Centro Historico finner ni det företagslämpade hotellet Casa Alebrijes Gay Hotel med en standard på tre stjärnor. Hotellrummen kostar från 486 svenska kronor per natt och på hotellet finns till exempel företagsanpassade tjänster som större konferensrum och konferensrum.

från 486kr.

Hotellet Holiday Inn Select - Guadalajara har pub, restaurang och gym tillgängligt för sina gäster. Boendets rum är furnerade med bland annat luftkonditionering, minibar och värdeförvaring.

från 493kr.

På gatan Av. Lopez Mateos Sur Nº Col. Chapalita finner du det företagsanpassade hotellet Hotel Posada Guadalajara med en standard på tre stjärnor. Konferensrum och kemtvätt av kläder är exempel på företagsfaciliteter och rummen har ett pris från 493 kronor.

från 496kr.

Träna kondition med gymmet på det 2-stjärniga Hampton Inn by Hilton Guadalajara - Aeropuerto när ni ej njuter av Guadalajara. Från 496 kronor får du bo i rummen som inte är fullutrustade.

från 497kr.

Det fyrstjärniga hotellet Presidente InterContinental Guadalajara har rum till en kostnad från 497 kr och uppåt. Det är i Guadalajara (Utställningsområde) som ni påträffar boendet och det är bland de mest billiga i sitt segment.

från 501kr.

AC Hotel Guadalajara by Marriott ligger intill Avenida del Ejercito , är ett bra val för affärsresenärer och har en standard på 4 stjärnor. Rum för konferens och företagstjänster är exempel på företagsfaciliteter och hotellrummen har en kostnad från 501 svenska kronor per dygn.

från 502kr.

Hotellet Hotel Fenix är byggt inte mer än en liten bit från sevärdheter som Teatro Degollado, Cabañas kulturinstitut och Catedral. Det är ett trestjärnigt hotell och det hör inte till de billigaste hotellen i Guadalajara, utan hör snarare till mellansegmentet med en kostnad från 502kr.

från 505kr.

Nästan ett stenkast från sevärdheterna Expiatory Temple och Cabañas kulturinstitut finnner du hotellet Mision Carlton Class Guadalajara som är beläget nära Hospicio Cabañas. Detta boende är ett 3-stjärnigt hotell och det tillhör en normal prisgrupp för boenden i Guadalajara.

från 513kr.

På Hotel Suites Bernini hittar du hotellrum från 513 kronor per natt och en hotellstandard på 2 stjärnor. Det lite dyrare hotellet hittar du i Guadalajara (Greater Guadalajara).

från 517kr.

Crowne Plaza Guadalajara är ett trestjärnigt hotell som är populärt för firmor och finnes längs vägen Lopez Mateos No. on the corner of Mariano Otero. Här företagsfaciliteter som bolagscenter, konferenssal m.fl. och med en kostnad från 517 svenska kronor per natt.

från 519kr.

Hilton Guadalajara är ett fyrstjärnigt hotell som är populärt för affärsrörelser och påträffas längs Avenida De Las Rosas. Hotellrummen har en kostnad från 519 svenska kronor och exempel på tjänster för bolag är företagstjänster och konferenssal.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Guadalajara

Karta över Guadalajara med hotell