Filtrera Hotell

Pris: 275-2430 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Marbella

Hitta de bästa hotellen i Marbella, Spanien för dig!
Visar 1-15 av 38 hotell i Marbella. Inga hotell har filtrerats bort!
från 275kr.

Med en 3-stjärnig klass är detta ett mycket bra boende med ett kort gångavstånd till välbesökta attraktioner som Avenida del Mar och Marbella Old Quarter. Hotel El Faro Inn är ett mycket billigt hotell nära Marinan i Marbella med en kostnad från 275 svenska kronor och uppåt.

från 280kr.

Med ett kort gångavstånd till flera populära restauranger i Marbella är det väldigt billiga Hotel Marbella Inn ett tilltalande hotell. Det är nära Apelsintorget som ni stöter på detta 3-stjärniga boende med en pirslapp från 280 SEK.

från 297kr.

På Hotel Monarque El Rodeo bor man väldigt billigt och har inte långt till en hel del populära matställen i Marbella. Hotellet har 3 stjärnor i hotellstandard och är byggt nära Apelsintorget med en kostad från 297 kr.

från 304kr.

Hotel Doña Catalina är ett mycket billigt hotell med de vitalaste bekvämligheterna. Boendet har 3 stjärnor i standard och ni springer på det utmed vägen Av. Oriental San Pedro de Alcantara i Marbella (San Pedro de Alcantara).

från 319kr.

Välbesökta sevärdheter som Avenida del Mar och Marbella Old Quarter hittar du en kort promenad från detta trestjärniga hotell. Hotel Baviera är beläget nära Apelsintorget i Marbella och är ett billigt boende där hotellrummen har ett pris från 319 SEK.

från 325kr.

Efterfrågade sevärdheter som Marbella Old Quarter och Avenida del Mar hittar ni väldigt nära detta trestjärniga hotell. Med hotellrum från 325 kr och uppåt är Hotel San Cristóbal billigt med ett läge nära Apelsintorget i Marbella.

från 367kr.

På Hotel Vime La Reserva de Marbella finner du inomhuspool, bastu och restaurang och en standard på 4 stjärnor. Detta boende är billigt och rummen är furnerade med standardutrustning men med AC.

från 372kr.

Aparthotel Puerto Azul hittas nära badstranden i Marbella med superbra plats för sol och bad. Boendet är trestjärnigt och ligger längs med Calle Camilo Jose Cela med en kostnad från 372 SEK för ett rum.

från 387kr.

Apartamentos Princesa Playa, ett hotell som bedöms vara väldigt billigt och har sådana faciliteterna som endast bedöms vara grundläggande. Det är i Marbella (Strandpromenaden i Marbella) och längs med gatan Paseo Maritimo s n som du hittar detta fyrstjärniga hotell.

från 423kr.

Nära Puerto Banus hittar du detta väldigt billiga hotell som är fyrstjärnigt och där hotellrummen är utrustade med t.ex. värdeförvaring, minibar och luftkonditionering. BlueBay Banús är namnet på boendet och det är möjligt att lägga beslag på ett rum på hotellet från 423 kronor när det inte är högsäsong.

från 447kr.

Hotellet PYR Hotel Marbella har restaurang, bar och utomhuspool tillgängligt för sina gäster. Hotellet anses vara tämligen bra i pris och hotellets rum har exempelvis luftkonditionering, värdeförvaringsbox och pentry.

från 455kr.

Alanda Club Marbella är ett omtyckt hotell med fyra stjärnor som fått bra omdöme. Detta boende är billigt och du finner det vid Carretera de Cadiz km nära Marbella-stranden.

från 461kr.

Många populära restauranger i Marbella finnes inom ett kort avstånd till det billiga casino-hotellet H10 Andalucia Plaza. Rummen har ett pris från 461 kr per dygn och det är nära Puerto Banus som man ni finner detta 4-stjärniga boende.

från 501kr.

En hel del omtyckta restauranger i Marbella hittas nära det billiga hotellet NH Marbella. Det är nära Fontanilla-stranden som detta 4-stjärniga boende ligger med rum från 501 kronor och uppåt.

från 524kr.

Det fyrstjärniga hotellet Sultan Club Marbella är ett prisvärt hotell som bara ligger en liten bit från sevärdheter som Avenida del Mar och Marbella Old Quarter. Du stöter på boendet längs med gatan Calle Arturo Rubenstein s n nära Fontanilla-stranden.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Marbella

Karta över Marbella med hotell