Filtrera Hotell

Pris: 244-1541 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Plymouth

Hitta de bästa hotellen i Plymouth, Storbritannien för dig!
Visar 16-30 av 43 hotell i Plymouth. Inga hotell har filtrerats bort!
från 419kr.

Om du vill övernatta på ett populärt hotell som fått schysta betyg av tidigare boenden så kan möjligtvis det trestjärniga Crowne Plaza Minneapolis West vara för dig. Det är på Campus Drive i Plymouth som du finner detta hotell.

från 426kr.

Med en tvåstjärnig klass finner du hotellrum från 426 kronor på hotellet Super 8 Plymouth. Det är i Plymouth som ni hittar hotellet och det är relativt billigt.

från 438kr.

Nära attraktionerna Devils Point Park och Royal William Yard Harbour stöter du på The Shakespeare Inn, ett 2-stjärnigt hotell som är ganska vardagligt. Det är på gatan Theatre Ope nära Mt. Edgcumbe som du hittar boendet.

från 438kr.

Många populära matställen i Plymouth ligger inom ett kort avstånd till det billiga hotellet The Imperial Plymouth. Det är nära Smeatons Tower som du stöter på detta 4-stjärniga hotell med priser från 438 svenska kronor.

från 445kr.

På Residence Inn by Marriott Minneapolis Plymouth finner du de mest väsentliga bekvämligheterna och en standard på tre stjärnor. Detta boende är billigt för sin klass och rummen är furnerade med det vanligaste.

från 445kr.

Det är från 445 svenska kronor och uppåt som ni hittar på det tvåstjärniga hotellet Comfort Inn. Detta boende tycks vara billigt för sin klass och ni finner det i Plymouth (Novi - Livonia).

från 445kr.

Med bekvämligheter som är standardutrustning är Pilgrim Inn & Cottages ett bra hotell med hotellrum från 445 kronor och uppåt. Hotellet har en tvåstjärnig klass och påträffas nära Plymouth State University.

från 467kr.

Nära attraktionerna National Marine Aquarium och Plymouth Hoe ligger Number One, ett trestjärnigt hotell som är. Det är nära Smeatons Tower utmed vägen Windsor Villas Lockyer Street som detta hotell ligger.

från 507kr.

Detta är ett tvåstjärnigt hotell som påträffas nära Mayflower II med hotellrum som är inredda med det mest viktiga. På Bradford Inn and Suites kan ni teckna ett rum från 507 kronor som billigast.

från 548kr.

Ett omtyckt hotell är Holiday Inn Express Hotel & Suites Plymouth som ni hittar på landet och har en mångfald belåtna hotellgäster. Det populära boendet har två stjärnor i klass och boendets pris hör till det mittersta prisomfånget.

från 555kr.

Detta tvåstjärniga hotell ligger på landet där rummen har det mest viktiga. På Holiday Inn Express Plymouth är det möjligt att beställa ett hotellrum från 555 riksdaler.

från 565kr.

I en nationalpark finnes hotellet Millstones Country Hotel vilket har en tvåstjärnig standard. Du finner det vid vägen Tavistock Road Roborough och med ett pris från 565 kronor per rum vilket får betraktas som en vanlig prisnivå för Plymouth.

från 572kr.

Copthorne Hotel Plymouth är ett hotell som finns nära University of Plymouth och nära sevärdheterna National Marine Aquarium och Plymouth Hoe. Boendet är enkelt utan att förkasta kvalitén och med en klass på 3 stjärnor.

från 574kr.

Comfort Inn Plymouth-Minneapolis är ett hotell med faciliteter som bar, gym och pool inomhus. Detta boende påträffar du utmed vägen Harbor Lane N som är belägen i stadens centrum och med en standard på två stjärnor.

från 575kr.

Med faciliteter som till exempel gym, bar och pool inomhus är Hilton Garden Inn Plymouth ett trevligt boende med rum från 575 svenska kronor och uppåt. Detta hotell påträffar ni i stadens centrum i Plymouth och har en standard på tre stjärnor.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Plymouth

Karta över Plymouth med hotell